自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

回覆樓主:

自動update左新版... 請問邊度有得入不同國家的媽媽會果版? 揾唔到呀!

大宅

回覆樓主:

好難用…………………………
[url=http://www.snugglepie.com][img]http://www.snugglepie.com/ezb/362025.png

公爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

霜霜 發表於 16-4-22 22:00
系,好唔慣呀,早知唔update啦,反唔到轉了。
好似係自動轉版,冇得揀。

男爵府

轉左新版用唔到, 一分鐘彈5次app, 點用?

伯爵府

回覆:無端端轉了版面,唔開心

我仲用緊bk1

別墅

無喎

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+yanyan-mummy+於+16-04-22+發

原帖由 happybbgirl 於 16-04-23 發表
真唔真呀?
大家會唔會好奇怪,現在BK有2款手機程式並排進行,究竟係點安排呢?
現在國王正式宣佈,BK手機程式即將全面更新為革新版(即現時Baby Kingdom 2版面),以下重要日子請留意嚕~

4月18日*前
各位國民可下載體驗版Baby Kingdom 2,率先試用!
舊版本BK App:仍能下載及使用

體驗版下載:
Baby Kingdom 2 @iOS:

https://itunes.apple.com/hk/app/qin-zi-wang-guo-baby-kingdom-2/id1017192240?l=zh

Baby Kingdom 2 @Play Store:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bk2015

4月18日*
舊版本BK App:仍能下載及使用
Baby Kingdom 2版本:於App Store及Play Store下架,不能再下載。

5月3日*
親子王國(舊)全面更新至新版本。於App Store及Play Store下載的程式將屬於全新版本App。
舊版本BK App:已下載及使用中的仍能使用。
Baby Kingdom 2版本:已下載及使用中的仍能使用。

5月16日*
舊版本BK App:不再支援舊版面,舊有用戶請務必更新程式。
Baby Kingdom 2版本:不能再使用。

*可能發生於標示日期的前後數天。

未用過體驗版Baby Kingdom 2?想知有幾多新功能?可以先按入以下簡介及教學主題睇下呢~

Baby Kingdom 2 App 體驗版 簡介
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17386574

[教學] Baby Kingdom 2 App 體驗版 一帖多圖
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17362160

[教學] Baby Kingdom 2 App 體驗版 刪除圖片
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=17359650

如有任何疑問,請到使用意見向我們查詢。謝謝!

我都吾想係真

男爵府

但 babykingdom2 個app 成日login 就跳出, 入唔到喎。
要用番電腦版, 手機唔方便呢。

複式洋房

回覆樓主:

今朝轉左好唔慣

翡翠宮

好媽媽勳章

習慣唔到 d 色.... 太淺色 對眼好辛苦...
已經間唔中用下 2 習慣下,但對眼真係頂唔順....
可唔可以 轉番 沉/深色 d?

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆樓主:

啱轉咗,返唔到bk1

侯爵府

回覆樓主:

same, i hate the new version

男爵府

回覆樓主:

岩岩更新左。轉左好唔慣

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

即係蘋果遲d都用唔到bk 1?

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:即係蘋果遲d都用唔到bk+1? +

原帖由 goosema 於 16-04-23 發表
即係蘋果遲d都用唔到bk 1?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

fatgarden 發表於 16-4-23 09:33
請問個人私藏在哪處尋找。

首頁底右下角有個我的公仔,click一下入到自己個profile setting會見到收藏主題架啦。
2016-04-22 20.18.41.JPEG
2016-04-22 20.17.59.JPEG
花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

twllc 發表於 16-4-23 10:14
自動update左新版... 請問邊度有得入不同國家的媽媽會果版? 揾唔到呀!

首頁最底下面有個媽媽會所公仔,click入去會見到,有幾個介面揀

公爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

我部機自動更新左,好唔慣呀

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+goosema+於+16-04-23+發表即

原帖由 yanyan-mummy 於 16-04-23 發表

任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

男爵府

回覆樓主:

唔開心×2

首頁
34567...8

尾頁

跳至