跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原帖由 shatinese 於 09-1-16 19:11 發表
Hi everyone,

抽籤結果, 我哋抽到第386號籌, 嗰staff話機會麻麻..., 最後究竟編唔編到就要等月尾收信.

一有消息再會通知大家.

Hi,
How about the course on sat? Any news?
Pls advise.

Thanks.

民房

各位星期六嗰組mama"幼潛"嘅抽籤結果我地係130號籌呀~~我就問過400前嘅籌都有機會獲得編班~~不過都係要等月尾睇吓收唔收到信~~到時再通知大家~~祝各位能夠幸運抽到及新年快樂!!如有問題可以聯絡我thanks
e-mail:[email protected]

複式洋房

Soooo good! Kary, you've got a good one!
Happy New Year too!!!!
http://pandakingking.blogspot.com

男爵府

唔該晒你!!

原帖由 kary_metly 於 09-1-17 10:22 發表
各位星期六嗰組mama"幼潛"嘅抽籤結果我地係130號籌呀~~我就問過400前嘅籌都有機會獲得編班~~不過都係要等月尾睇吓收唔收到信~~到時再通知大家~~祝各位能夠幸運抽到及新年快樂!!如有問題可以聯絡我thanks
e-mail:kary ...

複式洋房

Thanks so much.

Looking forward to your good news.

Happy Chinese New Year!:loveliness:

原帖由 kary_metly 於 09-1-17 10:22 發表
e-mail:kary ...

大宅

Dear Kary,

Thanks so much....

Did you receive my member no.? I have already sent to u via e-mail on last week...

民房

Dear Kary,

Thank you so much !

Await your good news.

Happy New Year to all of you !!

民房

好消息!!
各位星期六嗰組mama請注意!!
剛收到親職教育中心打來我地包班已經成功!!
請餘下五位mama係呢兩日內29/1/09寄返
以下資料親職教育中心!
1.ASTung
2.CTS
3.lingmama2008
4.fanmama
5.Mabelbb
資料:
1)報名表格
2)支票$1850 台 頭《香港基督教服務處》
3)兩個回郵信封

信封面請註明補交"幼潛"報名表格及籌號130號
*如有任何疑問請與我聯絡[email protected]

複式洋房

Yeah! What a good news!

Kary, many many thanks.

原帖由 kary_metly 於 09-1-22 12:36 發表
好消息!!
以下資料親職教育中心!
1.ASTung
2.CTS
4.fanmama
5.Mabelbb
資料:
1)報名表 ...

洋房

shatintse,

SUN班有無進一步消息? 

捷豬2008年2月1日出世,重3.39kg,係媽咪心肝寶貝!

民房

p.s 時間:4:30-5:30
地點:尖沙咀
好消息!!
以下資料親職教育中心!
1.ASTung
2.CTS
4.fanmama
5.Mabelbb
資料:
1)報名表格
2)支票$1850 台 頭《香港基督教服務處》
3)兩個回郵信封

信封面請註明補交"幼潛"報名表格及籌號130號
*如有任何疑問請與我聯絡[email protected]

男爵府

報名表格要墳包班聯絡人既名, 有無媽媽知星期六果組, Kary_metly 個名點寫呀?

複式洋房

Hi Everyone,

Sunday組今日打去問過我哋暫時未編到組, staff話第一輪編到組的confirmation信這1-2天寄出, 如無的話要等到2月收信confirm.

暫時不太樂觀呀, 希望唔好影響大家過年的心情啦. Anyway, 祝大家過年開開心心, bb逗多d利是啦.
http://pandakingking.blogspot.com

大宅

我今日ask my friend 交去la....But I didn't input 包班聯絡人既名 on 報名表格 woh....

民房

星期六嗰組其中一位《fanmama》聯絡唔到~~
麻煩如看到"好消息"請儘快交回資料給(親職教育中心)

民房

Kary,
今日到OFFICE交文件, 雖然唔知道包班申請人中文名, 只要肯定是 130 號 就辦妥手續了.
Thank you.

大宅

hi Kary,

唔好意思, 因之前公幹不在港, 沒有跟進有關事宜...先公喜你地成功編班, 但由於時間跟本人之前申請的不同, 很抱歉無法參與, 煩請有興趣補上的媽媽儘快聯絡 Kary_metly.

tks,
fanmama

原帖由 kary_metly 於 09-1-23 12:01 發表
星期六嗰組其中一位《fanmama》聯絡唔到~~
麻煩如看到"好消息"請儘快交回資料給(親職教育中心)

大宅

好媽媽勳章

我可以補上嗎?

複式洋房

Hi everyone,

暫時都無好消息呀, 我諗SUNDAY組都係唔得.

SORRY大家!

祝BB二月生日快樂啦!!!

男爵府

我係星期六果組o既媽媽, 尋日收到幼潛o既信, 話下星期要先去聽講座, 其他媽媽收到呢封信未?

首頁

尾頁

跳至