親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

ycccheung 發表於 16-8-4 11:28
回覆 cathy_ng719 的帖子

Thank you Cathy.

我check 返我見 d cap screenshot 同email record, 我13/7 11:03am 喺 Hotels2thailand 完成Safari World 門票嘅 payment, 之後 11:12am已收到 email 嘅 voucher. 即日好快!

但有個問題, 你如果人已經喺泰國當地先上網買, 你做online credit card payment 嗰時, 好似我張"痕身"信用卡須要sms我香港mobile phone 個 one-off password 去 verify, 咁先可以成功俾錢. 如果你用泰國電話咭或者本身香港電話無開啟roaming services等等, 你可能收唔到password, 完成唔到交易.

別墅

kwanho409 發表於 16-8-4 08:39
我想問是否會有職員帶住玩佢地玩完一個游戲再去第二個?定係佢地入到去自由排隊想玩邊個就邊個?如果只係一 ...

冇職員帶,但當小朋友玩緊時,家長可以週圍搵下邊間商店就開始排下一輪時間較快,佢哋玩完之後叫佢哋即刻跑去嗰間排隊,其實我哋都好忙,又影相又搵位(記住大人吾可以排)

大宅

回覆 lamlamee 的帖子

可唔可以帶相機入去? 是否比影相?

別墅

ycccheung 發表於 16-8-5 09:45
回覆 lamlamee 的帖子

可唔可以帶相機入去? 是否比影相?

可以影相拍片㗎

複式洋房

回覆樓主:

我想問下多唔多職業要4歲架,我小朋友過多幾個月就4歲,我唔知應該買2至3歲票,定係4歲票,佢其實在台灣babyboss已經玩過,我相信佢應該識玩,但如果買左3歲票,職員會唔會唔比佢玩4歲嘅職業架?謝謝

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

sumsumcheung 發表於 16-8-6 10:35
我想問下多唔多職業要4歲架,我小朋友過多幾個月就4歲,我唔知應該買2至3歲票,定係4歲票,佢其實在台灣bab ...

買4歲票先有得打工

複式洋房

威大嬸 發表於 16-8-6 10:46
買4歲票先有得打工

謝謝,我而家上hotel2tailand 買ticket先

大宅

想問小朋友未夠4歲, 是否都係買 4 歲 ticket?

大宅

回覆 威大嬸 的帖子

我想問, 我同朋友的小朋友都係未足 4 歲, 照你所講是否都要買 4-14 歲的票?
因為4歲票先可以打工? 但係到時會唔會 check passport 呢?

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

ycccheung 發表於 16-8-18 10:31

想問小朋友未夠4歲, 是否都係買 4 歲 ticket?

打工就要買4歲飛

子爵府

ycccheung 發表於 16-8-19 10:55
回覆 威大嬸 的帖子

我想問, 我同朋友的小朋友都係未足 4 歲, 照你所講是否都要買 4-14 歲的票?

我冇被查問

大宅

cathy_ng719 發表於 16-8-3 18:43
想問下我都打算在 hotel2thailand 買 Safari ticket, 想了解下到時點樣對換入場的呢?

俾完錢, hotel2tha ...

我打算今天買明天 safari world 飛,但 hotel2thailand 唔得,因要「24」小時前買,唔知大家仲知唔知有沒什麼地方買可平點?

大宅

ycccheung 發表於 16-8-23 16:52
我打算今天買明天 safari world 飛,但 hotel2thailand 唔得,因要「24」小時前買,唔知大家仲知唔知有沒 ...

Klook app 可以揀聽日

伯爵府

cathy_ng719 發表於 16-7-26 12:14
Siam Paragon 入面無, 但行出去Siam BTS Stn 對面出口個 Siam Square 6/F 就有 Let's relax spa. 你去個sp ...

是在FB嗎?入到去點search張coupon出來

大宅

sn0629 發表於 16-11-30 18:15
是在FB嗎?入到去點search張coupon出來

你要去Thailand fans 嘅homepage, 介紹 Let's spa 個專題, 最下面有條 discount coupon link.

伯爵府

cathy_ng719 發表於 16-11-30 19:14
你要去Thailand fans 嘅homepage, 介紹 Let's spa 個專題, 最下面有條 discount coupon link.

男爵府

於時間比賽緊迫,想請教大家如果小朋友4歲,唔知去kidzania定safari好?我地12月8日出發

大宅

mentos_rainbow 發表於 16-12-3 07:48
於時間比賽緊迫,想請教大家如果小朋友4歲,唔知去kidzania定safari好?我地12月8日出發 ...

4歲睇動物應該會好開心,kidzania 要自己入去打工佢ok嗎?同埋要簡單英文對答,如果ok都會好好玩

我近幾次去都會去曬2度,一年一次小朋友好開心

大宅

請問麥記飛十二月還有沒有25%discount. 邊到買飛最平

複式洋房

fufu17 發表於 16-12-3 18:53
請問麥記飛十二月還有沒有25%discount. 邊到買飛最平

我都想知, tks

首頁

尾頁

跳至