自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

快D 去跳la! 賴咩個工人, 狗主養d 咁既狗本身就有責任!

男爵府

Teletrend 發表於 16-8-29 18:45
回覆 sodababy 的帖子

太輕!我知有單狗咬男人腿,和解也要賠幾萬

咪係! 俾狗咬有幾痛呀! 仲要女仔人家咬得咁嚴重, 賠8 萬都接受唔到lor

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

佢要跳做咩欄人呀,條命係佢可以自決架,但人地命唔到佢自決囉,自己都用恐龍形容自己隻狗,即係佢都知有危險性啦,做多小小野去預防危險發生保障自己又保障他人都唔願,咁自私的人在世上消失不會可惜。

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

侯爵府

畀面勳章

wbrenda 發表於 16-8-29 19:14
咬到重傷賠萬八...睇e生都5止啦!仲死5認錯!
22歲 毀容咁就一世
...

叫佢比佢隻咬返啦
Nice to meet you!

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

男爵府

回覆:官下令兩咬人藏獒須絕育 罪成狗主激動嗌跳橋

希望2隻狗做完絕育手術後,真係性情大變咬返佢兩公婆轉頭,但千其咪咬死佢地,重傷就夠喇,等佢感受吓自己隻狗有利害

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

點解被咬果個唔係佢

公爵府

Teletrend 發表於 16-8-29 17:45
http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20160829/55570324

要跳唔該跳遠d

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

佢根本仲未知錯

伯爵府

cherrycwy 發表於 16-8-29 18:22
我有養狗亦好愛狗,但呢位狗主太不負責任,錯又唔認推卸責任,唔識養就唔好養

...
我同你一樣。依d不負責任嘅狗主,真係害人害狗,最好可以判佢以後唔俾再養狗

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

回覆樓主:

`

珍珠宮

我自己都養狗,但都覺得呢d人渣,由佢跳啦!佢真係會跳咩!呢d人渣唔會囉!

水晶宮

何必呢⋯⋯何必呢

佢要死何必要阻止佢呢

侯爵府

畀面勳章

怪人!

子爵府

唔人道啪左隻狗已經好好,發咩癲啫!雖則賴工人冇睇好隻狗,但隻狗係佢,佢亦冇好好管教隻狗,令隻狗咬人,日後亦會鄰居恐慌,絕育有咩用?住喺附近都人心惶惶。
利申:我有養狗

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

lavender_baby 發表於 16-8-29 18:17
個官有冇搞錯,咁都唔判兩隻狗人道毁滅?!我好鐘意狗,但呢兩隻係極度危害人類安危喎!
...

啱。應該人道毀滅

侯爵府

何必呢?!
快d跳啦! 地球有佢 就有危險

珍珠宮

好媽媽勳章

扮跳橋, 一哭二鬧三上吊, 有心死唔會係咁.

首頁
34567...13

尾頁

跳至