跳至

首頁

尾頁

大宅

做乜炒左個工人呀, 你個工人都幾聽話呀
原文章由 sylviawong 於 08-12-6 11:13 發表
我今日炒工人呀,唉!好煩呀!!

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

原文章由 sylviawong 於 08-12-6 11:13 發表
我今日炒工人呀,唉!好煩呀!!

你唔係話同佢續架咩 ?
咁豬 B 邊個湊呀 ?

男爵府

morning...

星期六同家姐去左電腦節, 真係好多人呀, 好左我地搵到小路入, 唔駛排隊乍...hehe

d野真係好抵, 我買部notebook、sd card、usb等, 都唔駛$3.5K, 家姐仲正, 買左一部19"既兩用mon、高清盒等, 都係$2.4K乍

琴日就同澄澄去左愉景新城, 因為之前係網上見到過有thomas既活動, 點知原來係下星期=.=, 但都好彩, 因為已經整好晒, 仲可以影到好多相添, 唔駛白行haha

[ 本文章最後由 sennywoo 於 08-12-8 10:13 編輯 ]

大宅

原文章由 sennywoo 於 08-12-8 10:10 發表
morning...

星期六同家姐去左電腦節, 真係好多人呀, 好左我地搵到小路入, 唔駛排隊乍...hehe

d野真係好抵, 我買部notebook、sd card、usb等, 都唔駛$3.5K, 家姐仲正, 買左一部19"既兩用mon、高清盒等, 都係$2.4K乍 ...

我sat 搭的士都經過呢度, 朝早11點望埋去已經超多人ah..
thomas arm 曦曦wor, 知唔知黎緊sat 開未呢?

大宅

原文章由 三個白白豬 於 08-12-8 10:08 發表

你唔係話同佢續架咩 ?
咁豬 B 邊個湊呀 ?

係law, 咩事呀?

珍珠宮

原文章由 sennywoo 於 08-12-8 10:10 發表
morning...

d野真係好抵, 我買部notebook、sd card、usb等, 都唔駛$3.5K, 家姐仲正, 買左一部19"既兩用mon、高清盒等, 都係$2.4K乍 ...

萱爸星期6都有去,因為要幫萱婆買notebook,佢話驚入左去出唔返黎

男爵府

原文章由 hoheima 於 08-12-8 10:18 發表

我sat 搭的士都經過呢度, 朝早11點望埋去已經超多人ah..
thomas arm 曦曦wor, 知唔知黎緊sat 開未呢?

12號開啦...好似去到1月初

伯爵府

我星期6都去左呀, 開家, 不過如果你會係商場買野, 等12/12之後才去,有thomas counter玩, 仲係個度見到omchung呀

原文章由 hoheima 於 08-12-8 10:18 發表

星期五是無飯主婦日

伯爵府

電腦節我星期6下午去, 人多到唔比入呀

原文章由 小小靖 於 08-12-8 10:27 發表

萱爸星期6都有去,因為要幫萱婆買notebook,佢話驚入左去出唔返黎
星期五是無飯主婦日

珍珠宮

原文章由 adacheung1972 於 08-12-8 10:55 發表

佢中午到就去啦~~

大宅

原文章由 adacheung1972 於 08-12-8 10:49 發表
我星期6都去左呀, 開家, 不過如果你會係商場買野, 等12/12之後才去,有thomas counter玩, 仲係個度見到omchung呀

sat 下晏同曦曦去下先...

男爵府

原文章由 adacheung1972 於 08-12-8 10:55 發表

我同家姐去到時都好多人呀, 但俾我地發現左有條後巷, 唔駛排隊, 係個條行都入左去三次啦haha

伯爵府

我都想去...但實插唔到入啦

男爵府

原文章由 三個白白豬 於 08-12-8 11:54 發表
我都想去...但實插唔到入啦

如果你今日想去, 打俾我啦, 我話你知邊處入唔駛排, 又唔駛等...

伯爵府

原文章由 sennywoo 於 08-12-8 13:31 發表

如果你今日想去, 打俾我啦, 我話你知邊處入唔駛排, 又唔駛等...

我帶埋阿仔去,阿仔變肺餅.
我想買部 4合1 fax 機之麻

伯爵府

大棠 bbq 我地 d 小朋友要唔要比錢架 ?
我老公上星期日返左工,應今個星期日有得放,如放到假的話 ,我就可以去 lu ~

男爵府

原文章由 三個白白豬 於 08-12-8 14:12 發表

我帶埋阿仔去,阿仔變肺餅.
我想買部 4合1 fax 機之麻

哦..ic

多功能fax機都唔係好平乍, 如果你唔要迫, 商場都係差唔多, 如果3合1既, 琴日見到最平有部$347乍...

大宅

morning...

阿昊一見到即刻話......"我想去呀"!

大宅

冋大家介紹個好大既遊樂場,上次c6突然醒起車左我地去,真係好大型既遊樂設施,係九龍灣公園呀呀!過對面仲有個單車公園又係好正架,http://www.kwuntong.org.hk/tc_e15.htm可以楂車去,有car park,唔記得$8定$10/hr.....
c6話名星足球隊成日係到練波,我果日就見到盧惠光同佢囝囝係樹玩.....

大宅

前兩個week,我地的團去士多啤梨先一粒都無,上個week我99已經有好多士多啤梨,佢以為我地好想食,足足買左三磅比我地.但我話比佢聽其實我地志在落田度cut之麻.故唔到一個week,就生左咁多士多啤梨出黎.不過真係好甜架.

首頁

尾頁

跳至