自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我見過FB 有人去旅行時show 個兩歲bb女露點照, 仲要係公開的。都唔明點解d父母唔好好保護自己d仔女。

大宅

回覆樓主:

我又覺得冇乜野喎,原來咁多人都接受唔到,小朋友3歲以下露點,唔係露下體就得啦,好多BB poster初生相都有啦,唔明點解咁敏感

好似萬寧妹妹單野夠著晒衫啦,擺d意淫post就咪衰左囉,我覺得問題根本唔在於露唔露點,而係成張相有冇俾人意淫感覺,BB露點其實好小事

男爵府

lallaoo 發表於 17-4-12 18:13
我讀開網絡電腦野, 好心提下姐, 又唔係要管又唔係話你...唔使咁大反應呀.
...

唔係話我就唔好引用回復我

子爵府

QY08040408 發表於 17-4-12 00:01
其實見而家好多BB百日宴show出來嘅相都係得塊樹葉遮住姐渦……我就覺得冇乜所謂
...

在百日宴show出來
賓客睇完笑過就完事

但在網終世界
相片好容易被人download
跟住就無得控制了啊!

伯爵府

janice_BB 發表於 17-4-11 23:43
家姐小學細佬幼稚園
浸溫泉祼照貼facebook
雖然三點不露

其實父母都要專重下小朋友, 小朋友大個左知道自己衣d相曾經公開會唔開心

子爵府

catcat笑 發表於 17-4-12 00:28
其實呢,好多大肚相都係咁影,我更加接受唔到

爆嘔心。。。。。唔明点解唔留番自己欣賞

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 趣教勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mini1204 發表於 17-4-11 20:15
大肚婆藝術相恐怖好多

不過, 都係O個句; 佢既fb, 佢負責
X2, 我好怕睇d遮遮掩掩著內衣既大肚照,我只覺得毛管棟

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好多大肚相都係咁啦

年代唔同喇

你覺得咁做唔好,咪自己唔貼law
我是一隻喵

男爵府

貧窮媽媽 發表於 17-4-12 00:11
嗰兩姊弟唔係我d 仔女就話知佢啦

同意!
睇樓主形容係咩都冇露,又唔係要佢啲仔女露,理人咁多
與智者為伍 與善者同行

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 陪月勳章

sg51244 發表於 17-4-12 14:54
我自己就接受唔到
我記得自己有一張相小一時影,當時我想沖涼,只係著住條under係屋企行,咁啱被屋企人影到 ...

講開under相,有次我個女喺學校坐地下,某家長其實係影佢對孖仔,但係影埋我個女嘅露底相(bossini打底短褲),仲share在全級嘅whatsapp家長群組。放完相佢即時私下whatsapp我:
‘‘唔好意思,影到你個女嘅露底相。我冇生女,所以冇為意‘‘
我真係打從心底裡比個叻佢,佢自己唔係女人呀?

大宅

如個女已小學,咁就over 了。你覺得小女孩三點不露屬天真活潑,難保有心術不正的人覺得意態撩人,無謂惹人遐想。網絡是共開的,莫自欺欺人

首頁

尾頁

跳至