心聲留言

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小科豆 於 09-1-17 17:16 發表
有咩巧送呀? 大e媽

都係例牌啦, 雞、燒肉、魚、菜 、煲湯!!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

好豐富呀!
原帖由 mclam 於 09-1-17 19:06 發表

都係例牌啦, 雞、燒肉、魚、菜 、煲湯!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 09-1-17 22:10 發表
好豐富呀!

因為年30晚個個都去62,99個樹, 大姨婆咪提早拜神囉, 佢又化duck 佢一個實d 餸, 拎黎禾個樹巧5巧喎, 禾化巧啦, 當提早助節囉!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

琥珀宮

我覺得同屋企人食飯好開心架!
原帖由 mclam 於 09-1-17 23:07 發表

因為年30晚個個都去62,99個樹, 大姨婆咪提早拜神囉, 佢又化duck 佢一個實d 餸, 拎黎禾個樹巧5巧喎, 禾化巧啦, 當提早助節囉!!

水晶宮

早晨呀..婆婆 & 各位 ~~
今夕吾軀歸故土  他朝君體也相同

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

巾晚去莎填實屯連笨!!

琥珀宮

仲早晨?我都瞓我完第二轉覺啦!
原帖由 男人四十 於 09-1-18 11:19 發表
早晨呀..婆婆 & 各位 ~~

琥珀宮

MC又有好野食啦!
原帖由 mclam 於 09-1-18 12:52 發表
巾晚去莎填實屯連笨!!

水晶宮

你就話訓左兩教遮..咁我岩岩起身丫麻..婆婆爛訓豬 ~~
原帖由 小路 於 09-1-18 12:57 發表
仲早晨?我都瞓我完第二轉覺啦!

水晶宮

等我又去沙田撞下你先
原帖由 mclam 於 09-1-18 12:52 發表
巾晚去莎填實屯連笨!!

琥珀宮

哈哈,查實我係食左藥忍唔到要瞓呀!
原帖由 男人四十 於 09-1-18 13:09 發表
你就話訓左兩教遮..咁我岩岩起身丫麻..婆婆爛訓豬 ~~

水晶宮

我個朋友自己開左間會計師樓..住書院道..個廚房有四個酒櫃..一個雪櫃..諗都諗到間屋有幾大..得閒就去釣魚..釣到魚就上佢屋企打邊爐..條條都係最係最少五斤重大魚..咁既生活..你話腌唔腌悶
原帖由 小路 於 09-1-17 11:05 發表
做會計真係腌悶!!

琥珀宮

有幾多個呢類朋友呀!醒下啦!我講一般打工仔呀!
原帖由 男人四十 於 09-1-18 13:19 發表
我個朋友自己開左間會計師樓..住書院道..個廚房有四個酒櫃..一個雪櫃..諗都諗到間屋有幾大..得閒就去釣魚..釣到魚就上佢屋企打邊爐..條條都係最係最少五斤重大魚..咁既生活..你話腌唔腌悶 ...

水晶宮

醒..我不嬲都好醒架啦..我好知足架..唔會憎人富貴厭人貧..佢都係打工仔出身..我即係話..做人要知足..唔使咁燥喎
原帖由 小路 於 09-1-18 13:30 發表
有幾多個呢類朋友呀!醒下啦!我講一般打工仔呀!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 小路 於 09-1-18 12:58 發表
MC又有好野食啦!

今晚5 g 會5會duck 套餐實?

禾實野巧求其, 大魚腸成日化禾"牛0趙牡丹"!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 男人四十 於 09-1-18 13:13 發表
等我又去沙田撞下你先

因住撞屎李!!:;pppp:

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 男人四十 於 09-1-18 13:19 發表
我個朋友自己開左間會計師樓..住書院道..個廚房有四個酒櫃..一個雪櫃..諗都諗到間屋有幾大..得閒就去釣魚..釣到魚就上佢屋企打邊爐..條條都係最係最少五斤重大魚..咁既生活..你話腌唔腌悶 ...

禾刀爽助下有淺淫!!

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 男人四十 於 09-1-18 13:47 發表
醒..我不嬲都好醒架啦..我好知足架..唔會憎人富貴厭人貧..佢都係打工仔出身..我即係話..做人要知足..唔使咁燥喎

牙千叔,

g 足都要夠先duck 架, 連最基本刀冇, 想g 足刀難啦!!

水晶宮

我都想..不過我自己細個讀書唔用功..家陣唯有做牛又做馬..用時間換金錢
原帖由 mclam 於 09-1-18 13:50 發表

禾刀爽助下有淺淫!!

水晶宮

基本..無定義個喎..有人每日基本返工要撘巴士..有人每日返工有車接送..我就自己撘車返工..可以睇到人生百態..你話唔好咩
原帖由 mclam 於 09-1-18 13:52 發表

牙千叔,

g 足都要夠先duck 架, 連最基本刀冇, 想g 足刀難啦!!

首頁

尾頁

跳至