自由講場

跳至

首頁
34567...12

尾頁

子爵府

你朋友果part 真係勁大膽勁賤格!你朋友對你真係好好!係我應該會即場報警!

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 開心吸收勳章

搞左到唔知啦

子爵府

回覆樓主:

(續)

唔想離既

搵婚姻輔導幫手
解開個心結

佢再衰都好
婚外情完左了
你朋友係四年前既事

與其擔心咁多野去繼續一齊生活
不如選擇兩個人重新開始

只係,你清楚同佢講
再犯,一切一定完。
好過你日日要花時間check住佢
放低過去,享受幸福

以下既話好冒犯,唔好介意

呢個男人再衰都好,
佢都會想係婚姻關係中得到幸福。

反思一下,同佢傾下,
佢對你有咩唔滿意,你可以點改。
想生活落去,呢樣係好緊要

如果簡單將一切定性為衰佬好色
唔借機檢視段婚姻關係,會好可惜

走同留都俾左建議

走又好
留又好

最重要,要活得快樂
你快樂,小朋友更易感受到你既愛

祝雨過天清

水晶宮

佢咁身次已經唔係誠實可靠啦,衹係你强忍,俾D藉口自己留低,又為左小朋友,但呢個人簡直垃圾,你仲有漫漫長路,你願意繼續折磨自己?人一定要爲左自己先,之後再想小朋友啦

珍珠宮

回覆樓主:

朋友果part放埋一邊先(無法求證),淨係出軌已經可以拜拜

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

真係接受唔到喎

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

redhot 發表於 17-5-28 07:50
其實兩條友係咪一早已經有路,而家個朋友想出手踼走樓主?呢個朋友都信唔過!
...

唔出奇

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

redhot 發表於 17-5-28 07:50
其實兩條友係咪一早已經有路,而家個朋友想出手踼走樓主?呢個朋友都信唔過!
...

認同,你朋友唔係咁簡單

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

小3又好你朋友又好,都唔洗再留意呢個男人有冇用whatchat,wechat,太空咭....跟本大部份女人,都係以為留一線好相見,為左仔女忍忍忍,話比次機會個男人,實在唔捨得,唔甘心,又本來兩份糧又或者好耐冇出來打工,而為錢跪低.

女人呀女人,對住一個冇左誠信的男人,唔好理個仔幾大,要離開就要早,唔好拖拖拉拉幾年又冇左幾年青春,仲要日日諗個男人去左邊,同邊個一齊,呢D咁提心跳膽生活點解係要忍落去,你又係人,佢又係人,點解一定要個女人去承受痛苦?

仔女細仲容易忘記佢,早D抽離一個冇左幸福的家庭唔係仲好咩,女人為兒女比男人付出多,因為痛過,男人個心唔係你道,你做萬樣事佢只會覺得討厭,睇唔到,關我咩事,一早應該咁早....什至心入面用第二個女人來同你比.

嘈又嘈過,打又打過,忍又忍過,你比機會佢,邊個比機會你呢?只有自己.

前事唔好再諗,諗又係張自己同第個女人來比,點解,點解...而家諗下自己將來,點安排自己同個仔仲好啦.女人唔一定為男人而活架,緣盡唔好強求.
<br><br>

伯爵府

回覆樓主:

你老公婚後外遇要搞咁耐都唔斷,這個男的都唔要得啦。

你老公和朋友婚前個part,你朋友都非常有問題,點會同朋友個男人瞓同一張床,即係俾機會個男啦,根本兩人都有問題。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁怪?正常你朋友點都彈起身走,仲點會同床訓呀

子爵府

兩件事都已經過去, 我明你聽到一定好不開心, 亦令你更進一步認識你老公, 好好諗下 行下去, 定計劃走, 定係等多幾年小朋友大些先算.

自己事自己計劃, BK JM 的話, 只是她們的諗法, 未必啱你.

子爵府

偷食賤,偷食偷到返屋企更賤,係屋企想同你朋友...就賤到極點,但你朋友都好有問題

佢人格低劣,淨係用下半身諗野,全無道德可言,唔好天真以為佢肯改過,佢只係玩得更小心唔比你發現,男人要去玩,一個lunch hour已經夠!

止蝕離場,輸少當贏

翡翠宮

回覆樓主:

由頭到尾都吾會忍

子爵府

只能說覺得呀先生唔只玩咁少女人

珍珠宮

ccgirlcc 發表於 17-5-28 06:12
我都唔會講出黎,樓主當時準備結婚,比我都唔講同佢老公一直都訓住,真係話發夢都得,我估佢朋友見佢講開男 ...

我覺得也是這樣..

琥珀宮

piv 發表於 17-5-28 05:12
你c6話要瞓床,你朋友由佢瞓埋一張床?你哋唔覺得好有問題咩?

係囉,男人話要瞓返床,朋友應該即時彈起身吧

禁止訪問

回覆樓主:

禁止訪問

大宅

你c6就一定係賤格!但你朋友都好有問題⋯⋯

首頁
34567...12

尾頁

跳至