影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 山SANDRA渣 於 09-1-22 15:47 發表

係呀, 尢其係2妹, 佢好煩

先唔好講二妹D演技, 其實佢個角色都幾無辜, 賀哲男對佢不忠, 小妹同佢阿媽成日鬧佢番來害佢地, 但事實真係佢地做錯事, 宜家連大妹都係咁.....

珍珠宮

原帖由 迷你豬 於 09-1-21 11:41 發表

冇睇呢集添!
中左d咩呀?

麥太咁話康媽, 後來康媽、康家三姐妹o既結局, 真係應驗左麥太o既咀咒。
不過呢d都係我猜想, 唔知編劇有冇咁o既用意。
當年"十月初五的月光", 陳曼娜做錯事, 但唔肯認, 佢發誓"如果我有做過, 就冇仔送終", 結果真係冇仔送終。
我覺得無線d編劇好興玩報應、咀咒呢家野(雖然我唔算係信)

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我想編劇想帶出大妹十分為護細妹, 處處為她着想, 令細妹更加"悲皮"和黑人憎 , 連親人都出賣, 好緊張...唔知大妹幾時才知道細妹出賣她!
原帖由 nnfonder 於 09-1-22 14:30 發表
康家o既女人真係唔好惹呀!

唔怪得尋晚要由sylvia問多一次norman, 會否願意離開, 原來是要鋪排出sylvia 面慈心狠的一面.

大宅

今晚做左啦, 最精彩就係sylvia 同 jessica 果段對話! 一針見血地告訴大家, sylvia 與 jessica的不同之處, 就係佢識得放手.

我都冇睇果位麥太的咀咒, 請問可以repeat 一次麥太點咒佢地嗎?

居天下之廣居,立天下之正位,行天下之大道;得志與民由之,不得志獨行其道;富貴不能淫,貧賤不能移,威武不能屈:此之謂大丈夫。

子爵府

我就覺得黎豬真係好難頂,我就唔體諒佢喇,因為就算係咪因為佢細佬件事~佢既喊樣都係得一個,真係好令人反感~!!

禁止訪問

男爵府

好嘢, 今晚連續2個鐘
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

珍珠宮

原帖由 nnfonder 於 09-1-23 00:09 發表
今晚做左啦, 最精彩就係sylvia 同 jessica 果段對話! 一針見血地告訴大家, sylvia 與 jessica的不同之處, 就係佢識得放手.

我都冇睇果位麥太的咀咒, 請問可以repeat 一次麥太點咒佢地嗎? ...

其實佢只係大約講左: 你(地)一定會有報應架
結果真係有報應(可能我諗太多), 傳聞中sylvia 結局已算係最好

別墅

原帖由 山SANDRA渣 於 09-1-23 13:34 發表
好嘢, 今晚連續2個鐘

係咩
今晚要團年食飯添.....
即刻打返屋企預錄先!

唔該晒山渣報料

男爵府

原帖由 迷你豬 於 09-1-23 14:29 發表

係咩
今晚要團年食飯添.....
即刻打返屋企預錄先!

唔該晒山渣報料

唔駛客氣~~

8:30開始
Imagine me and you, I do
I think about you day and night
It's only right
To think about the girl you love
And hold her tight
So happy together ........

Me and you
And you and me
No matter how they tossed the dice
It had to be
The only one for me is you
And you for me
So happy together

民房

原帖由 山SANDRA渣 於 09-1-23 14:48 發表

唔駛客氣~~

8:30開始

山SANDRA渣

你係吾係我識果個山渣ar, 時時去Kln City威威果個呢.....

好野今晚有得睇兩個鐘

男爵府

原帖由 brendamom 於 09-1-23 17:14 發表

山SANDRA渣

你係吾係我識果個山渣ar, 時時去Kln City威威果個呢.....

好野今晚有得睇兩個鐘

no la, 我唔出嚟威o架, 我鍾意係屋企相夫教子, 好賢良淑德 o架

男爵府

今晚好似好緊張, 究竟阿發係邊個害嘅呢?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

3 妹 lor ... 佢同鬼佬係 c 人飛機
認左啦 !!

唉 !! 我真係相信佢係害 c 佢 hb 架,
超衰呀

原帖由 山SANDRA渣 於 09-2-2 14:25 發表
今晚好似好緊張, 究竟阿發係邊個害嘅呢?

首頁

尾頁

跳至