時政擂台

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

回覆樓主:

又一個當人白痴嘅垃圾~~~

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

垃圾漢奸編自導自演~

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

回覆樓主:

民主黨前主席何俊仁對事件表示驚訝,但認為對方警告林子健的內容,與林子健被帶走毆打不成正比,以他的經驗來說,看來跟北京無關,事件的原因令人摸不著頭腦。

買定花生~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主

連AV 仁都唔信同北京有關先搞笑

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

大力大力 發表於 17-8-11 20:18
民主黨前主席何俊仁對事件表示驚訝,但認為對方警告林子健的內容,與林子健被帶走毆打不成正比,以他的經驗 ...
AV 仁比人教訓過, 打到變豬頭 .. 區區幾粒釘書釘, 小兒科喇
淡淡的來, 好好的去 ....

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

MsBusy 發表於 17-8-11 19:45
國安強力武器係釘書機,講出黎會唔會比外國笑?

要阻止人送衫俾劉霞,走去就釘人 十字架 ,好低能囉!

話⋯釘人X 的話,係就係小學雞啲,都仲講得通丫~

如果真係國安做的,俾人笑都係抵㗎!

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

大力大力 發表於 17-8-11 20:18
民主黨前主席何俊仁對事件表示驚訝,但認為對方警告林子健的內容,與林子健被帶走毆打不成正比,以他的經驗 ...
自己人都唔信?

珍珠宮

國安部用釘書機咁流, 以前港英政府政治部招呼人入白屋住籠仔曬太陽, 人哋肥仔金用高射炮行刑架噃. 至少都要駛啲滿清十大酷刑先match架嘛. 日本學生啲校園霸淩手段都仲激過國安部

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

回覆樓主:

你咪理, 總有d“人”會信

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

真係人唔笑,狗都吠。

男爵府

回覆樓主

有樣野要讚下佢 咁耐都唔起啲釘出黎 忍到開記招 佩服

珍珠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 熱血勳章

笑鬼死

大宅

dennis_lkw 發表於 17-8-11 21:35
有樣野要讚下佢 咁耐都唔起啲釘出黎 忍到開記招 佩服

我覺得係記招前先釘囉,又唔紅又唔腫,正常隔咁耐又郁又沖涼已經發炎啦

男爵府

最好笑係因為捉佢個人講野D語氣同態度佢覺得成個公安咁款,所以佢認為一定係公安,我有個朋友講野都好似李+x,咁我咪識香港首富

男爵府

回覆 littlesister 的帖子

AV人同李漢奸坐旁邊忍笑都做得好好了,比我肯定忍唔到笑

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

牛子 發表於 17-8-11 17:33

補充內容 (17-8-11 22:08):
X 檔案

伯爵府

142526 發表於 17-8-11 21:04
真係人唔笑,狗都吠。

男爵府

142526 發表於 17-8-11 21:04
真係人唔笑,狗都吠。

如飲緊水, 聽到實噴

珍珠宮

民主黨成員林子健報稱昨午(10日)在旺角逛街時,突然被兩名操普通話的神秘人迷暈後擄走,然後再施以酷刑,案件已交由西九龍重案組調查。下午約4時,數名便裝警員到旺角砵蘭街一間球衣店進行調查,其後再到砵蘭街一帶調查及向街坊搜集資料。據悉,警方已翻看案發球衣店一帶的閉路電視片段,暫時只見林子健一人,未見有可疑人物出現,警方會繼續調查,暫列作非法禁錮案處理。

林昨日在旺角逛街時,曾到砵蘭街「飛龍球衣專門店」。據悉,林於昨午約4時至晚上7時,一個人到該店內,要求店員將林帶來的一件球衣上進行印刷,及購買一件球衣離開。

另外,警務處處長盧偉聰下午出席活動後表示,經過記者會才知道事件,認為林的指控嚴重,警方高度關注及非常重視事件,惟林於記者會公開事件後才報案,會增加警方的追查難度,偵破案件的機會減少。

男爵府

電話騙徒都扮公安扮得好似的,呢位林生好可能係下一位受騙者

首頁
34567...8

尾頁

跳至