夫婦情感

跳至

首頁
34567...14

尾頁

子爵府

香香Fai 發表於 17-9-14 11:08
八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...

應該離婚,主因,因為已經唔愛自己個老公

珍珠宮

環保接龍勳章

soso1227 發表於 17-9-14 12:07
你同樓主都好夠薑,上大婆網認係小三。
不過你就衰好多,
之前你話你老公無理反對你識異性朋友,

正所謂「認真便輸了」
你唔發覺間唔中就有呢d post走出來咩
樓主擺明博x
回佢都晒x氣

soso1227    發表於 17-9-15 13:40

大宅

回覆樓主

當局者迷,不過我都好肯定你個人夫係食家,大部分食家都唔想負責,一開頭同你講明唔離婚就知咩料啦!可能樓主入世未深,無經驗未識handle呢d SP關係,只想同你講賤男到處都有,你所謂對佢既愛,對方唔會覺得係咩一回事,不過係你面前緊係要扮下野啦!

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

2521 發表於 17-9-14 23:22
如果我係食家人夫,有個無乜手尾跟嘅矇婆無條件送上門,我一定會去馬。
明知冇結果,分分鐘係你一廂情願, ...

講得好

學 d (難忍) 話齋 ,
有食唔食罪大惡極 ,
係 d 蠢女人才送上門比人免費享用 ,
學人講真愛 , 離咗婚先講啦 ,
真係睇到好鬼火滾 , 鄧你老公好慘 ,
如果我係你老公 ,
綠帽唔怕戴最緊要除得快 ,
一定同你個衰婆離婚

男爵府

回覆樓主

我都試過 當個男人話一定唔會離婚 咁明顯你係調味劑 別把愛情做藉口 希望也是一個短暫感覺 你喜歡的男人可能在我們眼內只是一個平庸男人 不要害了自己 一時半刻快感 令自己更加痛苦 我相信所謂開心絕對少過你唔開心
te quiero mucho mi amo

男爵府

回覆樓主

你試下同佢講 我太愛你 我要同你老婆講 睇佢有咩反應啦 我試過 講完當日 個男人無再搵我 之前講到幾愛我 想問下你 可必要咁去幫個賤男人出軌 係男人都想一拖幾 咪白癡啦 愛情 係sex only 唔信你試試
te quiero mucho mi amo

男爵府

香香Fai 發表於 17-9-14 12:10
回覆 beebee67890 的帖子

感情的事沒有分對與錯, 只有愛和不愛, 我沒有破壞他的幸福, 也沒有要他離婚, 只 ...

真係低莊,如果真係家庭觀念重,就唔會出黎搞人妻啦

男爵府

回覆 bobocheung65 的帖子

Exactly, 我十分認同, D男人就係咁, 一同佢認真, 就會縮埋!你試吓啦, 話你愛佢, 將會同你老公準備離婚, 同佢一齊。我相信你個人夫就會淡晒回應架啦, 咁你就知佢係唔係真係愛你架啦!

男爵府

回覆樓主:

愛情當然有對錯,婚外情就是錯!
問任何一個父母出軌的小朋友,他們都識答你。
不要拿愛做擋箭牌,你根本不懂什麼是愛。
真正的愛是長久的犧牲、付出和忍耐,你這些只是比情慾沖昏頭腦。

複式洋房

https://www.jw.org/cmn-hant/%E5% ... %E5%A4%B1%E6%9C%9B/

瑪瑙宮

cherriesit 發表於 17-9-15 09:48
愛情當然有對錯,婚外情就是錯!
問任何一個父母出軌的小朋友,他們都識答你。
不要拿愛做擋箭牌,你根本不 ...
我都唔明話咩愛情無對與錯, 單身就話姐, 有老公又去勾男人, 叫無對與錯, 聽到都暗住咀笑. 你(樓主) 老公咁對你你係咪會多謝佢呀? 老公, 你做得啱呀, 叻仔, 愛情係無對與唶架.

我都覺得樓主根本好享受左右逄源, 根本唔想斷.

禁止訪問

好媽媽勳章

回覆樓主:

大宅

BK Milk勳章

男人只是貪心,得一想二,想享齊人之福,女人點解要相信個D人地老公呢?攪到自己不能自拔又何苦

男爵府

回覆 香香Fai 的帖子

愛你又點會捨得令你唔開心,仲要講明唔離婚。。。已經唔使研究男人係咪愛你,不過而家大家講到咁愛,只要佢老婆唔發現,你自己又唔走,都唔使惗分手,好好享受呢刻熱戀嘅感覺吧,時間會證明一切

大宅

回覆樓主

天天哭是潛意識投入一段自以為是驚天地 泣鬼神的愛情故事,沒有對與錯,沒有贏或輸,因為所有只是路過,只有至死才能知道誰是真的!放下吧!你出現只是為他和你和他家庭和你老公增添色彩,然而有人的天是粉紅色,有人是黑色!

男爵府

真係愛你又對自己家庭有責任的,係會就算第三者無提出,自己都主動同另一伴攤牌,好好安排離婚同子女撫養問題,我身邊大有這些例子,但要做到咁,真係要個男人好愛好愛你,愛到會想對你負責,唔要你匿埋,你同意嘛?對你有感覺唔代表好愛你,會對你好會關心你同你上得床當然係喜歡你,但都唔代表好愛你。
都係嗰句,享受目前嘅溫馨吧,愛到要生要死好大機會係你惗多左

子爵府

KUENKUEN1970 發表於 17-9-14 11:22

我同你情況差不多, 都是深愛出面那個, 大家都各自有家庭同仔女, 但自從幾個月前被老 ...

Hello!妳記得我嘛!

公爵府

Flowerpig 發表於 17-9-14 12:05
認真定玩玩下?

一句離唔離婚就知

最幣佢落咗dao,一時抽唔出來,呢個男人擺明出嚟揾食嘅

伯爵府

香香Fai 發表於 17-9-14 11:08
八年婚姻一直平平淡淡, 沒有小朋友,有個非常痛錫我的老公, 真沒有想過自己會出軌, 他的出現, 令我對老公態 ...

點解明知人地有家室你都要繼續係甘樣

子爵府

Nancy20090615 發表於 17-9-14 12:01
点唔使佢離婚, 点唔想破壞人家庭, 个男人根本唔會為你離婚, 唔好講到自己咁偉大.

佢同你都因為你係人妻 ...

首頁
34567...14

尾頁

跳至