跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 哈..鐘意就入黎傾下啦^-^

梗係唔止啦! 我係食完個lunch 再有一個糕呀!

你知我幾咁大食架啦!
多謝am 幫我搵個好英o既buzz 呀! 特此鳴謝!!!

男爵府

我又放工返黎la:lol: :lol:

波子媽,星期日中旅社都有得做"回鄉咭"架
波子媽 寫道:
同大頭仔攞完passport & id 之後, 我會揾個星期六晏晝, 帶大頭仔去攞埋張"回鄉咭", 咁就搞惦晒, 以後可以去邊都得lu. heheh....

子爵府

mug 你唔係放2:30pm 架??
[quote]
wing媽 寫道:
我又放工返黎la:lol: :lol:

別墅

二卡車
今日咁早O既

子爵府

畀面勳章

收到啦, 大卡車wing 媽, 我會預先上網預約左先去o既!!

子爵府

喊mug 鬼暏, 你又來囉!
Ru3gakuen 寫道:
:cry: :cry: :cry:

男爵府

收兩點呀 ,假期就收晏d

男爵府

日日都差唔多,不過有時去買埋送先返
潮州辣椒 寫道:
二卡車
今日咁早O既

別墅

咁下星期二有無假放 ?-(
有就約去"扎嗲"吖
wing媽 寫道:
收兩點呀 ,假期就收晏d

子爵府

點解呀??

我而家成日同大仔玩"跳海"呀!he...he.......
[quote]
潮州辣椒 寫道:
"扎嗲"

男爵府

應該係...........冇既 :cry: :cry: [quote]
潮州辣椒 寫道:
有就約去"扎嗲"吖 [quote]

男爵府

因為我今日唔係咁開心, 咪係度喊下囉..... :cry:

[quote]
kittybuzz 寫道:
[quote]
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

男爵府

你有乜野事唔開心,講出黎會舒服d :wink:
Ru3gakuen 寫道:
因為我今日唔係咁開心, 咪係度喊下囉..... :cry:

[quote]
kittybuzz 寫道:
[quote]

子爵府

畀面勳章

姑婆, 我g 我g點解, "扎嗲" = "飲茶"呀!!

你係度講乜呀姑婆?? 你同大仔玩乜"跳海" (潮州音)呀?? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

ruru, 你做乜唔開心呀, 講出黎聲下啦, 我地未必可以幫到你d 乜野, 不過有個傾訴對象, 講左出黎, 有時個人都會開心番少少o架.

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

wing媽,
終於見到妳online啦. 好miss妳呀!

Ru3gakuen,
咩事????

別墅

你老闆............想做C人咩 :-x :-x :-x
wing媽 寫道:
應該係...........冇既 :cry: :cry: [quote]
潮州辣椒 寫道:
有就約去"扎嗲"吖 [quote]

男爵府

係呀,妙兒你好嗎,仔仔大個左好多喎 :mrgreen: [quote]
妙兒 寫道:
wing媽,
終於見到妳online啦. 好miss妳呀!

男爵府

[quote]
潮州辣椒 寫道:
你老闆............想做C人咩 :-x :-x :-x [quote]

男爵府

咪係,你唔同大仔玩,想同邊個玩呀 [quote]
波子媽 寫道:

你係度講乜呀姑婆?? 你同大仔玩乜"跳海" (潮州音)呀?? ?-( ?-( ?-( ?-( ?-( ?-(

男爵府

好多謝你地咁多位既關心呀... 唉...講....真係好難.......我都唔知點講.....
其實我都係想搵個地方發洩下咋........ :-(
[size=medium]我既囝囝P 仔係2003 年7月16日出世架~~ :-D

首頁

尾頁

跳至