自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原帖由 洛婷 於 09-4-20 13:23 發表

都係架 , 個髮型師仲話剪咁多呀 !!! :lol::" />

其實剪果下個感覺係咪好 high ??? ops:" />

比我就唔捨得一下剪咁短

真係好 high 架不過老公就好驚 因為我一 high 就可以剪到見青,都覺得唔夠架,佢話我一剪短就好 個頭好似就跌咁噃

大宅

醒目開學勳章

原帖由 wng7666 於 09-4-20 12:03 發表
我上個月發現有CANCER, 但好彩, 早發現, 只是第一期, 己做了手術, 等化療, 報喜是因為: 1) 好彩早發現, 沒有擴散; 2)有病的人是我, 不是我家人, 如果吾係, 擔心他們的健康, 我重辛苦。很亞Q, 但我覺得算係好彩呀。 ...

祝你早日康復......唔亞Q, 你好愛屋企人呀~

男爵府

原帖由 wng7666 於 09-4-20 12:03 發表
我上個月發現有CANCER, 但好彩, 早發現, 只是第一期, 己做了手術, 等化療, 報喜是因為: 1) 好彩早發現, 沒有擴散; 2)有病的人是我, 不是我家人, 如果吾係, 擔心他們的健康, 我重辛苦。很亞Q, 但我覺得算係好彩呀。 ...

衷心祝福你早日康復 好開心你咁早發現,仲有就係你好積極

大宅

醒目開學勳章

唔記得講, 好開心, 呢星期六我囡囡學兄媽媽整CHEESE CAKE 請我一家食, 今日又有囡囡學姐媽媽話想整麵包俾我地試......

水晶宮

大女今日派番哂考卷
計番條數....
平均分上升左3分呀

男爵府

畀面勳章

祝你早日康復,你能夠咁積極面對,真係好亞Q,加油
平平安安  快快樂樂  健健康康

男爵府

星期六有個好心人讓左比我2母子~~~

而家E D 年代真係好小有~~~

洋房

琴日收工同阿囡去公園玩
佢玩得好開心
所以我都好開心:lol

男爵府

入油之後發現佢哋找多八十元,唯有兜個大圈返去俾返佢哋,d 入油員好開心,我又可剩機教阿仔唔好貪心,我更加開心

男爵府

中學母校明晚有金禧晚宴, 應該可以一次過見番好多好耐都冇見的老師, 同學, 校友... 諗起都開心.

首頁

尾頁

跳至