美容扮靚

跳至

首頁
34567...14

尾頁

洋房

原帖由 REXPIU 於 09-5-6 11:06 發表
有冇人買左啦??

HI :

我在4/5已經buy 粉紅色的旋轉踏步機, 在yahoo 買$450. mtr 交收. 玩20min 已經出很多汗 & OK.

男爵府

我都想買。效果如何?
請報料。

原帖由 winnie1312 於 09-5-7 02:01 發表

HI :

我在4/5已經buy 粉紅色的旋轉踏步機, 在yahoo 買$450. mtr 交收. 玩20min 已經出很多汗 & OK.

男爵府

原帖由 natalielin 於 09-5-6 13:29 發表

因為淘寶平d,我會去淘寶買呀,如果你地仲想去yahoo買,可以收齊資料後(請於list度講自己去淘寶買定照舊yahoo買,如果自己買就打"自己",如果照舊去yahoo買就打"yahoo"),睇下仲有幾多人去yahoo買先,咁我都可以幫你地問 ...

想問問你係淘寶網買佢收你幾多錢運費呀? 要幾耐送貨呀? thanks!

大宅

natalielin等你taobao果部ge feedback

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 Allie 於 09-5-7 10:18 發表

想問問你係淘寶網買佢收你幾多錢運費呀? 要幾耐送貨呀? thanks!

我之前post個條link,佢160(機價)+120(快遞費),即280人仔囉,不過人仔對返hkd+銀行收charge,應該3xx左右啦,要收到月結單先知實數,佢話3-5日收到囉!

[/url]

侯爵府

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 開心吸收勳章

妳訂左未??? 佢用那間快遞???

原帖由 natalielin 於 09-5-7 14:41 發表

我之前post個條link,佢160(機價)+120(快遞費),即280人仔囉,不過人仔對返hkd+銀行收charge,應該3xx左右啦,要收到月結單先知實數,佢話3-5日收到囉!

男爵府

原帖由 natalielin 於 09-5-7 14:41 發表

Thanks!

但我上你講果個網睇佢話運費係rmb65? 點解你要120咁貴ge? 呢個賣家信得過嗎?

公爵府

我今日訂左,不過唔記得佢講邊間快遞,我都唔知佢信唔信得過架,我收左貨再通知你地啦,另外個快遞費,好多seller都係咁架,佢打個快遞通常都唔岩架,要自己問佢先知架!

[/url]

子爵府

我想問下,咁係唔係yahoo果邊唔訂,要自己去淘寶訂呀?不過淘寶又真係平喎,仲送到屋企添.

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

我托朋友幫我係淘寶訂咗, 不過唔係你地講那一家, 因為我見佢此貨品的出售只曾有一部, 所以另找了另一家出貨較多的, 信用有四鑽級, 心理上安全的.

貨價都是160, 送北京40, 朋友回港時幫我拿回來.
我問過運費, 用中通快遞, 送香港120/140(唔記得),
如住宅區加30.

公爵府

原帖由 EuniceMaMa 於 09-5-7 19:15 發表
我想問下,咁係唔係yahoo果邊唔訂,要自己去淘寶訂呀?不過淘寶又真係平喎,仲送到屋企添.

係呀,淘寶真係平好多呀,早幾個月問過好多個賣家都要4xx-5xx架,今次再問又平咁多,好彩之前冇買咋,慳得就慳嘛!

yahoo個度,都冇人再覆,可以佢地都自己訂掛,不過如果你第一次去淘寶買野,你要整好支付寶個d,如果你成功買左第一次之後,你以為都成日會去淘寶架喇
因為好多野睇,又平,不過又真係太方便,我都買左唔少野呀!

[/url]

公爵府

原帖由 諺諺mum 於 09-5-7 22:20 發表
我托朋友幫我係淘寶訂咗, 不過唔係你地講那一家, 因為我見佢此貨品的出售只曾有一部, 所以另找了另一家出貨較多的, 信用有四鑽級, 心理上安全的.

貨價都是160, 送北京40, 朋友回港時幫我拿回來.
我問過運費, 用中通 ...

不如你又post條link出黎,等大家多d選擇嘛,因為問到個岩價,我就bid喇,唔想再問,好攰,同埋好心急呀,你就好啦,有朋友幫你拎,慳唔少

[/url]

王國長老

月餅勳章 王國長老

各位請留意:
如討論內容有關淘寶賣買,我稍後會將有關話題移動到淘寶分享專區,令話題更為集中,好讓各位繼續討論。

男爵府

係咪要搬家?

男爵府

原帖由 natalielin 於 09-5-8 02:41 發表

係呀,淘寶真係平好多呀,早幾個月問過好多個賣家都要4xx-5xx架,今次再問又平咁多,好彩之前冇買咋,慳得就慳嘛!

yahoo個度,都冇人再覆,可以佢地都自己訂掛,不過如果你第一次去淘寶買野,你要整好支付寶個d,如果你成功 ...

如果用visa買野, 使唔使理果個支付寶?

公爵府

原帖由 Allie 於 09-5-8 17:17 發表

如果用visa買野, 使唔使理果個支付寶?

係要架!

[/url]

別墅

請問你地係tobao訂果d收到未呀??
試左未??
得唔得呀??
係唔係一樣呀?

大宅

原帖由 REXPIU 於 09-5-9 12:33 發表
請問你地係tobao訂果d收到未呀??
試左未??
得唔得呀??
係唔係一樣呀?

我都想知啊!

大宅

我都想知呀!!會唔會好嘈有d "GIGI"聲..

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

我買咗陳霽平個款, 雖然貴d, 但係真係唔錯

部機好重, 所以玩時, 一d 都唔會移位
踏時一d d 聲都冇, 自己的喘氣聲就有
有時間同消耗咗多少卡路里

勁出汗~~

做頭二分鐘已經有汗出
第五分鐘成個面都係汗
第八分鐘一背脊都係汗
第十分鐘就見到d 汗滴落地~~

good~~~~ 我必定會keep 住做