自由講場

跳至

首頁
34567...25

尾頁

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

greentea14 發表於 19-5-16 01:36
佢係公眾人物, 有政治同社福背景,本身有知名度的

如果係真……咁佢同嗰啲變態神父有咩分别,利用自己身份,去令人地放下戒心!

伯爵府

Bigfatsheep 發表於 19-5-16 01:28
對男仔就可以熱情?大把戀童都係搞男仔啦
話冇問題的人,係咪有問題架?
你接唔接受到自己個女俾個男人咁樣 ...
我見到同個女仔嘅相都覺得太親密,好核突。但係如果對男同女都一樣嘅話,有可能,係有可能係對人太熱情,成日攬抱。你講搞男仔嗰D戀童癖通常只對男仔有興趣,好少聽有戀童係男女都啱。

大宅

點解每一張相都要攬到咁實?無一張係正正常常?

大宅

回覆樓主:

洗唔洗咁熊抱,錫還錫但都要尊重返小朋友係女性喎,如果佢地家長唔知情其實咁同非禮無分別! 小朋友細根本唔識say no! 真係要小心此人!

大宅

yiqiyihui 發表於 19-5-16 01:42
我見到同個女仔嘅相都覺得太親密,好核突。但係如果對男同女都一樣嘅話,有可能,係有可能係對人太熱情,成 ...
你都覺得核突啦,即係已經超出你所謂嘅熱情嘅程度啦
咁大個人,仲要唔同性別,對住異性無論係兒童定成人係咪應該知道咩係恰當咩係唔恰當?
對住小朋友咁過份親密嘅又摸又抱又係係床上影相都仲只係太熱情咋?

複式洋房

費事再比人del post
全部打晒格
唔媒再話我公審

複式洋房

複式洋房

複式洋房

複式洋房

複式洋房

睇到眼火爆 變態
女童家長都無好好保護佢

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

咁大個之餘重要咁坐大脾法,我係媽咪接受唔到!

複式洋房

相入面d地方 應該係類似社區中心嘅地方

複式洋房

瑤瑤瑤 發表於 19-5-16 01:58
睇到眼火爆 變態
女童家長都無好好保護佢
真係要好好保護小朋友
太多賤人用社福機構機構關懷弱勢之名
做埋依種令人髮指既事
做義工做到又攬又錫仲訓埋同一張床
真係好變態

大宅

tinkertinker 發表於 19-5-16 01:54

呢個人相當有嫌疑⋯
好少人會咁坐,用個性器官頂住個女仔⋯ 擺明非禮啦⋯

複式洋房

擺明係 child grooming 嚟喎 #ng#
兒童性誘拐

兒童性誘拐指的是犯罪者以友善態度或利誘等方式消除兒童的戒心,在取得後者信任後誘使或強迫其發生性行為。在許多案例中,這些兒童除了遭到性剝削外,還被迫賣淫或製造兒童色情產品。兒童性誘拐在世界各國都是犯罪行為,因為這種行徑形同培養性奴隸,許多兒童因此被灌輸錯誤的性知識,導致行為出現偏差

概述
兒童性誘拐犯為了滿足慾望,會以友善的態度親近兒童,藉此掩飾其真正目的。這些抱有性犯罪意圖的犯罪者會設法消除兒童與父母的戒心,並透過一連串無害的舉動達到自己的性意圖。一開始,為了提高自己在對象孩童心中的地位,犯罪者會塑造自己為一個「特殊的好朋友」。他們會主動表示要送給對象孩童玩具、童書、甜食或其它能討兒童歡心的禮物,唯一的「請求」就是要孩子陪犯罪者看幾張圖片或影像,並藉由展示這些兒童色情圖片或影像,試圖說服孩童認可那些行為或對其產生興趣。

這些犯罪者的說辭聽來通常無傷大雅,例如他們只是想為孩童進行性教育,或只是「恰巧」聊到性話題。然而他們的真正目的卻是希望藉此激發孩童對性的好奇,或至少使其不對性行為產生抗拒感。犯罪者的這些利誘與友好態度往往能博得兒童的信任與愛戴,並因此同意或不抗拒犯罪者的一些初步身體接觸,例如擁抱或親吻等,即使他們並不想要犯罪者這樣。

為了擁有親近孩童的機會,犯罪者會先贏得父母或監護人的信任。他們會與這些監護者閒聊,討論一些婚姻問題或其它這些成人遇到的挫折,藉由安慰對方取得這些監護者的好感。犯罪者接著會將話題轉到孩子身上,並透過一些無傷大雅的要求取得與之獨處的機會。他們甚至可能自薦擔任保姆或在監護者外出時主動幫忙照顧孩子,藉此取得與孩童同睡一房,甚至同床的機會。

除了在現實生活中找機會接觸外,網際網路的發達也為犯罪者提供犯罪媒介[1]。利用網路的匿名性,犯罪者會假扮成孩童與目標交談,進而提出見面的要求。2003年,微軟公司對其即時通訊服務MSN的聊天室功能做出限制,以確保孩童不會有機會接觸到成人提出的性要求。2005年,紐約州總檢察長要求雅虎公司保證他們的聊天室功能不會被有心的犯罪者利用,而雅虎也承諾會對聊天室功能予以限制與管控。除了這兩家公司的行動外,一些軟體也被發明來幫助網路服務供應商監督網路上可能的性犯罪行為,以避免兒童性誘拐的產生。

source: wiki

侯爵府

有幾張相個女仔好似錫落個男個嘴度, 應該個男人教佢或比D片佢睇去學

男爵府

babynetnet 發表於 19-5-16 01:40
如果係真……咁佢同嗰啲變態神父有咩分别,利用自己身份,去令人地放下戒心!
...

佢係社區工作者,成立「油尖旺食物銀行」,幫助少數族裔

大宅

Heyman3 發表於 19-5-15 17:47
連登見到個post,入面有好多相
小心此人
https://lih.kg/1154828

有冇人幫手報咗警呀?
或者報料去《東張西望》、《東方日報》、《蘋果日報》之類呀?

大宅

我覺得個男人好有問題!

首頁
34567...25

尾頁

跳至