自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

睛靈勳章

回覆樓主:

差咗

男爵府

唔係呀⋯⋯我覺得好好,之前打風都只係遲咗一日送番無問題,送貨上門又好禮貌,會keep 住幫襯真係好方便。

子爵府

我又無咩事,星期三夜晚落單,星期六就送到

水晶宮

回覆樓主:

我想知買咩多會冇貨?我暫時都送齊,係星期二特價有時會有一樣半樣冇,送貨果班又好好禮貌

男爵府

patwong 發表於 19-8-3 16:18
士多買飲品喺平啲,而且送貨準時,有問題可以WhatsApp即時有人跟進,呢樣先喺佢優勝嘅地方。hktv想搵人跟 ...

Hktv初頭係咪都10%回贈,線上客服又快趣

我都試過中伏,損失金額總計一百元內,包括送黎已壞左的蔬菜同埋消失左的一件四五十元的細細件貨

我覺得可以接受,篤ipad送上門實在舒服實體店排隊再搞送貨勁多

Hktv 變左間百貨店咁,有得睇comment又係勁好

子爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

lazypig 發表於 19-8-2 19:14
送貨哥哥好好禮貌架
舖 d sales 都好好人
佢 d 員工質素好高

咪係囉!佢咁都可以混為一談
大家好, 我是脾脾蟲  

子爵府

iamlazy 發表於 19-8-3 23:01
我想知買咩多會冇貨?我暫時都送齊,係星期二特價有時會有一樣半樣冇,送貨果班又好好禮貌
...

如果雙重折扣減價時,我都見某d日常品可能缺貨,但有時上午缺、下午又有番貨。
我呢一年都訂得好密,由超市食品、成箱飲品、美容、寵物、電器、傢俬都有訂,未試過「送漏」,但當中一件臨時缺貨都好快解問題。
我暫時係留意到金色廁紙$30成日缺貨咋,我訂其他多數都有貨

侯爵府

vivienfong 發表於 19-8-3 18:42
同意,仲有臨送貨突然又話無貨,原先計劃要用到突然又無得用,仲要依家周不時係咁
...

東區送貨要四五日後,等到收貨日子當日先話部分貨品供應商缺貨,其餘會照送,但等足一天都影都無,電話/短訊等等乜都無通知,第二日聯絡客服,又叫你等email回覆,我改了送貨日期,點知當日又喺咁,又再找cs,又要你等email,等咗一日真喺有email覆,問我想繼續送貨or取消訂單,我選繼續送貨,點知轉頭收到email話我的訂單已取消。

首頁

尾頁

跳至