跳至

首頁

尾頁

大宅

似乎係529喎, 522 confirm 去唔去得成.

其實去邊呀? (我搵唔到個地點? 係咪大清呀?) 我要睇吓自己搭車去唔去到?

原帖由 cecichow 於 09-5-21 18:09 發表
22日唔得tim.得我一個人,帶阿女出街,實死梗!
sigh~!

大宅

唔係大清咩?? noknam如果大清可以一齊去呀.

原帖由 NokNam 於 09-5-21 18:47 發表
似乎係529喎, 522 confirm 去唔去得成.

其實去邊呀? (我搵唔到個地點? 係咪大清呀?) 我要睇吓自己搭車去唔去到?

王國會長

王國會長

原來係你打畀我呀?sorry呀!我唔知係你,以為又係果d叫人借錢既電話添.....

原帖由 jo@pong 於 09-5-20 22:59 發表

吾係吾想就老人家...不過九龍人多的是...如果去港島的話要私底下約Bor~~
別話...我今日 無人聴...(無電話号馬的...)

Doris我都 ...又係吾聴... ...

男爵府

<529 book車 取消>

因人数不足既問題,所以book吾到車la, 所以落左名既mama不好意思la,今次不成団了,不過自己去既mama大家可以約好時間地点係沙灘見la~~無接送我就多数吾去la,所以麻煩各位自己再約la,真的不好意思la~~你地玩得開心d la~~

Karman ee, 不好意思要你地自己Drive la~~Sorry~

[img]http://www.magicalkingdoms.com/timers/tickers

大宅

吓?!又無得玩?JOJO EE,我接送你吖?!諗諗佢好wor ~ ~ ~

原帖由 jo@pong 於 09-5-22 00:21 發表

因人数不足既問題,所以book吾到車la, 所以落左名既mama不好意思la,今次不成団了,不過自己去既mama大家可以約好時間地点係沙灘見la~~無接送我就多数吾去la,所以麻煩各位自己再約la,真的不好意思la~~ ...
hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

別墅

原帖由 jo@pong 於 09-5-22 00:21 發表

因人数不足既問題,所以book吾到車la, 所以落左名既mama不好意思la,今次不成団了,不過自己去既mama大家可以約好時間地点係沙灘見la~~無接送我就多数吾去la,所以麻煩各位自己再約la,真的不好意思la~~ ...

因為Weekday嘛...都預咗架喇!

唔緊要啦, 我地下次再約啦!

You are very special, There is no one just like you
Created by the Master, God made you to be you
You are very special, Exclusively designed
You are very special, And I'm so glad you're mine

王國會長

王國會長

噢....希望下次有機會再玩喇.....

別墅

Oh! Bad news!
Would doswong & freelance still go on 29/5? We can meet at the beach.

首頁

尾頁

跳至