時政擂台

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珍珠宮

八婆仔@ 發表於 19-11-25 06:48
我信念只有一個:香港永遠屬於中國,中國對香港有行使主權的絕對能力,永不改變。

贏咗一次區議會選舉,算 ...

這是個永不能改變事實,由佢地自我陶醉

禁止訪問

子爵府

薯仔,講件事你知啦!我區犯民議員幾咁低聲下氣講野,我一陣就問下佢答唔答到我到底香港係邊個管?

大宅

香港係中國一部分係事實,嬴左大比數區議會會變左美國人??民主咪就係你地咁,即刻周圍開post踩低人

ic34    發表於 19-11-25 14:51

男爵府

恥於黃屍為伍,放長雙眼看,誰笑到最後 !

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

阿咩爸 發表於 19-11-25 04:13
傷心唔會,只會比左我一個決心離開香港!
正如八萬五,香港人選擇嘅,樓貴要香港人受番。
今次區選大敗, ...

講真,選舉結果對我地影響真系唔大,我地大多數有份安定工作,有自主樓,我兒子外國留學,我打算起大灣區買樓做兩手準備,手上股票會開始5年內放曬,自住樓唔會賣,第日香港好唔好系今日年輕人受返,若果香港未來唔好都唔關我地事,我地安心食花生

子爵府

Potato_Tomato 發表於 19-11-25 03:38
人蠢舞若衣,事實擺在眼前,黃人由始至終都係大多數

難為我一直睇著你地活在幻想之中,三番四次想 ...
人蠢無藥醫,事實擺在眼前,藍人由始至終都係大多數

難為我一直睇著你曱甴活在坑洞之中,三番四次想拍死你,你地唔領情不特止,仲做埋小學雞玩杯割

腦殘既黃屍曱甴暴徒們,你地仲撐曱甴罵打警察?快啲去做美狗,果邊無人有鬼,有TG無親友,有票投你無資格,人權???,法治???,有米田共食,係你地既天堂

男爵府

InkCartridge 發表於 19-11-25 05:09
事實係曱甴天使慰婦。
烏克蘭都係全民喪智,先搞到要賣子宮。

事實你就係死淨把口

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

輸定贏都改變唔到暴徒殺人放火掟汽油彈燒鋪刑毀襲警無差別打市民既事實,即使經過千萬年,暴徒依然係暴徒,一日暴徒,一世暴徒。

男爵府

2024年龍年勳章

出盡全力先得6成票, 仲好意思沾沾自喜, 新手議員即管努力擦暴徒鞋~ 睇下仲得意幾耐

男爵府

回覆樓主:

去搗亂,打爛玻璃,掟汽油彈去議員辦事處就唔好報警呀吱呀咗喇

男爵府

之緣 發表於 19-11-25 14:20
薯仔,講件事你知啦!我區犯民議員幾咁低聲下氣講野,我一陣就問下佢答唔答到我到底香港係邊個管?
...

第日我就知填張form 都唔使自己揸筆填囉

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

香港都係大灣區嗎

粵港澳大灣區(英語:Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area;葡萄牙語:Grande Baía Guangdong-Hong Kong-Macau[註 1]),簡稱大灣區,是由圍繞中國珠江三角洲地區伶仃洋組成的城市群,包括廣東省九個相鄰城市:廣州、深圳兩個副省級市和珠海、佛山、東莞、中山、江門、惠州、肇慶七個地級市,以及香港、澳門兩個特別行政區,面積5.6萬平方公里,截至2018年人口達7,000萬。
什麼都也自有它盡頭 別要逝去才珍惜今日所擁有

水晶宮

阿咩爸 發表於 19-11-25 04:13
傷心唔會,只會比左我一個決心離開香港!
正如八萬五,香港人選擇嘅,樓貴要香港人受番。
今次區選大敗, ...

我都可以下定決心,呢十年努力搵錢儲錢,喺大灣區生活
香港事,留返比留喺香港嘅曱甴慢慢受
2047終歸要來臨的喲

珍珠宮

開心吸收勳章

jj213 發表於 19-11-25 14:39
事實你就係死淨把口

烏克蘭窮到褲穿洞,淪為歐洲子宮,衆所皆知。天使春宮圖亦傳到街知巷聞,衝出香江。係你先鬼揞眼又死淨把口死不禍囉。

男爵府

InkCartridge 發表於 19-11-25 14:57
烏克蘭窮到褲穿洞,淪為歐洲子宮,衆所皆知。天使春宮圖亦傳到街知巷聞,衝出香江。係你先鬼揞眼又死淨把 ...

咁你快d走囉!回內地好呀!支持你

大宅

回覆樓主:

永遠支持香港警察嚴政執法(emoji)(emoji)

伯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

小荻媽咪 發表於 19-11-25 05:12
唔緊要啦 等佢地開心吓 好耐未試過嘛 我成日諗 如果今日係掉轉左個比率 咁班黃人就肯定又反轉香 ...

係!何止反轉香港 香港直頭會淪陷

珍珠宮

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章

Potato_Tomato 發表於 19-11-25 03:38
人蠢舞若衣,事實擺在眼前,黃人由始至終都係大多數

難為我一直睇著你地活在幻想之中,三番四次想 ...
係!事實證明了係大多數黃私好自私。

咁多人支持搞三罷都要夾硬阻交通,就知啲黃私大部分都係…唔可以無咗份工的工奴。

禁止訪問

首頁
34567...11

尾頁

跳至