時政擂台

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

cerealdrink 發表於 20-1-16 09:16
People will reply and blame yc... and then call them dead cockroach
唔係可以點?邊個郁手?
瀨d人發表唔啱某堆人聽o既說話所以又一城同其他店被破壞係合理?
我淨係覺得對某d生物唔公平,生物自己o既特徵係天然,而而家某d人係專登,其實某d人賤格過某生物多多聲

伯爵府

望落去係低檔咗 但總好過玻璃碎咗傷途人

珍珠宮

熱血勳章 畀面勳章 陪月勳章

既然香港人既民智只有呢種設計先配合到, 大家只能接受

水晶宮

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

根本沒選擇

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

相信又一城都唔想咁...

大宅

ksliu7272 發表於 20-1-16 09:13
都幾肉酸

俾我個3歲女睇,佢話係Zoo喔。

瑪瑙宮

親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

ksliu7272 發表於 20-1-16 09:13
都幾肉酸
白色好似BB床架

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

sandypink 發表於 20-1-16 09:40
唔知溜冰場可以開返未呢?
未呀!! 仲未知幾時先開得, 冰要再舖過, 好大工程

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

多得班死曱甴、死`黃絲、死和你非
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024勳章

鴨鴨比 發表於 20-1-16 11:25
啱晒你班曱甴,針姐
個個巨型港孩,比晒糧草暴大三日亡國
仲有香港宜家大學都比你地搞到守衞森嚴

曱甴用咁樣暴力激烈嘅方法來爭取自由,事實後果就係:越爭取,自由就越減少,包括大學、商場、淘寶......仲有佢哋自己嘅人身自由
好想佢哋唔好再爭取了,因為唔知接下來繼續會失去什麼自由

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆樓主:

香港倒退中,唔通仲有新穎設計咩

伯爵府

原來moko 都係有用鐵欄包住啲玻璃圍欄
不過係細格仔貼住啲玻璃前後圍住
我覺得商場為求自保咁樣做無可厚非

禁止訪問

大宅

封左城大入口未? 未封好唔安全唔敢去

超級版主

超級版主

政治及有關爭拗話題或最終演變成相關討論,現已移到時政擂台

男爵府

開心吸收勳章 15週年勳章

cerealdrink 發表於 20-1-16 09:16
People will reply and blame yc... and then call them dead cockroach

講事實都有錯?

侯爵府

czl115 發表於 20-1-16 12:13
曱甴用咁樣暴力激烈嘅方法來爭取自由,事實後果就係:越爭取,自由就越減少,包括大學、商場、淘寶...... ...
講得好
一向欣賞多元聲音亦支持自由發表,所謂
我不同意你觀點但我誓死捍衛你說話權利而且 追求平等關顧弱勢 亦係我重視o既,不過,
當群眾運動毫無承擔,蒙面+無大台,,
毫無反省,大力讚打爛嘢放低20紙,,,
暴力發洩,打民眾破壞店鋪,,
侵犯他人權力,逼罷工,set roadblock,,,
請問我可以點樣支持 追求 落去,,,
策略上講,赤裸裸破壞,手法上落後低俗,,虛假消息吹谷上天, 參與者蛇龍混雜,,,,民意民情鐘擺迴盪,只會番去最保守年代

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

kingjer 發表於 20-1-16 12:21
你同佢好熟咩?唔知以為住你隔離添,咁鍾意做籠民唔洗請教亞乜亞物㗎啦,自己爬入去啦~
...

你自己咁鍾意爬入籠自己爬飽佢。
我冇興趣同你顛。

侯爵府

2024年龍年勳章

回覆 榮盛 的帖子

你講得好啱!!

珍珠宮

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

維修費都唔少數目

首頁

尾頁

跳至