自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

米奇BBB 發表於 20-2-6 11:30
回覆 dollybaby 的帖子

11個NUMBER係SEND OUT BY RINCOS

唔該你呀!我上網搵左你講既rincos, 我見到佢係咁,2月4日就冇郁過,唔知係咪已經比人取左貨
Anyway, 唔該哂你

大宅

mcdullyiu 發表於 20-2-5 14:31
有無人GMARKET訂貨,30號後入倉然後有寄出?我D貨30號寫物流中心已收貨, 但到今天都還沒寄出,唔知發生咩事 ...

我都係,到今日都仲向倉, 唔知點解停左(emoji)

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

jui 發表於 20-2-5 15:42
上面嗰款要3月31號先可以出到貨, 我再睇下3月尾咩環境先cut唔cut貨

我都有訂上面嗰款surgical mask,但我已cut左佢,怕gmarket等埋一齊先寄貨,因如分開寄,他收運費係cover唔夠。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

我已發左電郵但仲係無影。。。 都唔知仲到唔到

此生無悔入華廈,來生願在種花家!

子爵府

回覆 BLG 的帖子

你CLICK 返件貨, 係DETAILS 果到見到....

珍珠宮

2024年龍年勳章

seangying 發表於 20-2-6 01:55
我都唔知,好睇個別賣家。十年前送錯貨嚟都會退錢。但近呢兩三年試過送錯貨,但點投訴都無下文:n ...
係, 我收少咗貨, 已經留底個盒同報告咗俾CS聽, 希望追得番錢...

男爵府

請問return request係咪全退返去credit card包括運費.thanks

男爵府

我想請問。。。我29/1訂左兩張訂單
一張寫住準備裝運 ,見到有個裝運no. & 日期6-3-2020
另一張寫準備寄出 ,只見到有訂單no. & 發貨no.

請問在邊度先見到到你地講果 d 詳細物流 (去到什麼gmarket倉 , 什麼裝運中。。。 )

其實我而家咁樣即是賣家發左貨未 ??? 已經試過email 比佢地 ,但無回覆,可以點??? 會否突然先cut 單 ???

男爵府

畀面勳章

k66 發表於 20-2-6 16:11
請問return request係咪全退返去credit card包括運費.thanks

Return要比國內運費,取消就全數退款,我都係30/1收到email話賣家準備發貨有tracking no. 但到今日都無物流信息,即係快遞都未收件。依家都唔知點好,我有貨已經到左倉,就等呢張單先可以發香港,email賣家又唔覆,問gmarket又唔覆,已經日日sent 2次都無人理。

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 親子王國15週年勳章

LuckyBBB 發表於 20-2-6 23:12
我想請問。。。我29/1訂左兩張訂單
一張寫住準備裝運 ,見到有個裝運no. & 日期6-3-2020
另一張寫準備寄出 , ...

在我的購物信息裡就會看到

男爵府

回覆樓主:

想問收到貨既大家係咪都會收再賣家發貨email 呀, 定係無收到賣家發貨email 都成功收貨 ???
另外,想問被取消訂單既係咪一路都無收過任何賣家發貨email , gmarket 物流由始至終都無update 過?

子爵府

有呀!分別係29號同31號入倉,而家已在香港等派送。

珍珠宮

catmervin 發表於 20-2-8 00:58
有呀!分別係29號同31號入倉,而家已在香港等派送。

我直到今天都沒動過。。。

子爵府

mcdullyiu 發表於 20-2-8 08:47
我直到今天都沒動過。。。
Send email去問。
你係咪用合併轉運?係咪有單無發貨?如果係,佢要一路等所有單齊晒先至會下一步。

珍珠宮

catmervin 發表於 20-2-8 13:31
Send email去問。
你係咪用合併轉運?係咪有單無發貨?如果係,佢要一路等所有單齊晒先至會下一步。
...

無用合拼, 得一張喃,只係在倉不發貨。

侯爵府

mcdullyiu 發表於 20-2-8 17:07
無用合拼, 得一張喃,只係在倉不發貨。

我都係,在倉不發貨,是衣服可能壓在倉底了,呢件唔急

但我啲口罩arrive warehouse / shipping soon然後就唔郁
8-)

大宅

我都係30/1到倉,今日終於收到,不過我前幾日留左幾次message俾客服,一直都冇覆,但就跳左一格去arrival at warehouse, 到前兩日我一早就按入去chat room,客服話件貨已經俾左SF,第二日就收到SF話收左我件,今日就到貨。奇怪既係同客服講完,email就收到佢一次覆哂我之前幾封enquires, 不過封封內容都係話太多件未處理,要等咁上下,唔知係咪因為問左客服先即時處理。

大宅

LittlePanMama 發表於 20-2-8 21:39
我都係30/1到倉,今日終於收到,不過我前幾日留左幾次message俾客服,一直都冇覆,但就跳左一格去arrival a ...

請問如我3份件,是分3次比錢的,是否就分3次送黎?還是佢會等3件到齊先合併寄來?
謝謝

大宅

raneelau 發表於 20-2-9 09:00
請問如我3份件,是分3次比錢的,是否就分3次送黎?還是佢會等3件到齊先合併寄來?
謝謝
...

分三次俾錢應該係分開三次寄,除非你自己去㩒combined shipment即制,就會等哂三份都收齊先寄出。

別墅

回覆樓主:

我order兩張單,分兩次俾錢,但之前噤左combine shipment。衣家一張單已到倉,一張前兩日被cut。咁佢會唔會自動知道已經可以送黎唔駛再等? 問左cs但未有回覆....

首頁
34567...8

尾頁

跳至