自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

回覆樓主:

已經拉左人

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1705876/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8%AF%E8%81%9E-FB%E5%B0%88%E9%A0%81%E5%94%AE%E5%8F%A3%E7%BD%A9%E9%A8%99100%E4%BA%BA-%E8%AD%A6%E6%96%B9%E6%8B%9821%E6%AD%B2%E7%94%B7%E5%AD%90

男爵府

2024年龍年勳章

cbeyond 發表於 20-2-21 08:29
已經拉左人

https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1705876/%E5%8D%B3%E6%99%82-%E6%B8% ...

唔係呢個,嗰個叫‘健康生活百貨’

珊瑚宮

Cecilia媽媽 發表於 20-2-21 09:04
唔係呢個,嗰個叫‘健康生活百貨’

見網上話一個留言, 幾個fb相同, 好似話係一樣喎

男爵府

2024年龍年勳章

cbeyond 發表於 20-2-21 09:18
見網上話一個留言, 幾個fb相同, 好似話係一樣喎

真的嗎?

公爵府

我唔知算唔算被騙, 幫朋友買左盒口罩$200/50個, 心諗算平, 而且奶奶有需要,所以買左一盒。
之後另一個朋友又話有需要, 我又搵呢位朋友再要多盒, 點知佢比左另一個牌子我, 重話好過之前果款,我朋友又話唔係同款唔要,攪到我硬食埋呢一盒。(我本身已經有足夠口罩)

珊瑚宮

Cecilia媽媽 發表於 20-2-21 09:27
真的嗎?

你去fb口罩受騙群組睇吓
若果仲未報警, 就盡快報, 連跟進個team警察電話都有埋

男爵府

2024年龍年勳章

cbeyond 發表於 20-2-21 09:29
你去fb口罩受騙群組睇吓
若果仲未報警, 就盡快報, 連跟進個team警察電話都有埋
...

好的,謝謝你!唔該晒

大宅

回覆樓主:

我經carousell比左錢,條友no show,呃左$200

男爵府

2024年龍年勳章

Lhh0708 發表於 20-2-21 09:41
我經carousell比左錢,條友no show,呃左$200

報警嘛!

禁止訪問

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢D真係賤人....咁樣扼人

首頁

尾頁

跳至