夫婦情感

跳至

首頁
34567...9

尾頁

別墅

如果樓主未有小朋友既話就容易處理好多

大宅

blue4tom 發表於 20-8-22 12:59
你認真就輸啦,我系男人,我系男人角度話你知,哄個小三話會離婚,其實真系哄架咋,個小三當真咋,拎句話 ...

我都覺得好多男人只係氹住小三,根本無諗住關係有咩變化,純粹滿足自己性需求,男人嘅甜言蜜語咪信呀

大宅

ew777 發表於 20-8-22 21:55
我都覺得好多男人只係氹住小三,根本無諗住關係有咩變化,純粹滿足自己性需求,男人嘅甜言蜜語咪信呀
...

好耐前我識過一個,係我同佢分手後至知佢已經結左婚,但我想講,佢係唔得⋯ 所以我唔明白佢婚姻生活係咪好差定無性婚姻搞成咁,三十幾就搞成咁⋯⋯

大宅

CoiCoi 發表於 20-8-22 22:15
好耐前我識過一個,係我同佢分手後至知佢已經結左婚,但我想講,佢係唔得⋯ 所以我唔明白佢婚姻生活係咪好 ...

30幾咁年輕就咁

大宅

ew777 發表於 20-8-22 22:17
30幾咁年輕就咁

佢身形係正常,而且仲注重健康,係有試起過既,可能間歇性掛,最慘仲要早洩⋯ 唔講以為佢行為係初哥,我唔知點解佢已婚會咁樣,仲要偷食

大宅

CoiCoi 發表於 20-8-22 22:30
佢身形係正常,而且仲注重健康,係有試起過既,可能間歇性掛,最慘仲要早洩⋯ 唔講以為佢行為係初哥,我唔 ...

咁嘅狀況仲要偷食,你哋一齊幾耐?滿足唔到架喎

大宅

Money媽 發表於 20-6-18 11:36
回覆 masabb 的帖子

有能力,搵到錢,脾氣好,對朋友好,對我屋企人好,孝順,顧家,錫我錫小朋友,唔煙唔 ...

不能同意更多

大宅

ew777 發表於 20-8-22 22:45
咁嘅狀況仲要偷食,你哋一齊幾耐?滿足唔到架喎

個時大概一齊左半年,我唔算係隨便人,大家屋企唔方便所以唔係發展得快,但諗佢同我都似生手去租酒店,大家都猶豫好耐⋯至行動,平日言談佢係鍾意呢樣生活既人,但行為同表現唔似又老手,我個刻心裡面有滴汗,因為以前ex就算新手都未必會又硬唔起但又早洩,佢一直有講呢樣經驗唔多,我就咁信,仲安慰返佢轉頭,老實講係滿足唔到,我唔知佢係太耐無定本身有問題,定佢太緊張

不過我同佢為呢樣分開既,係性格唔岩而分開既,分開後至知佢係結左婚仲有小朋友

男爵府

CoiCoi 發表於 20-8-22 23:56
個時大概一齊左半年,我唔算係隨便人,大家屋企唔方便所以唔係發展得快,但諗佢同我都似生手去租酒店,大 ...

太耐無都唔會咁,似自身問題,咁仲去偷食,咁佢個小朋友係點嚟

大宅

bsg 發表於 20-8-23 00:07
太耐無都唔會咁,似自身問題,咁仲去偷食,咁佢個小朋友係點嚟
...

佢應該未30已經結婚生小朋友,唔係岩岩生了,咁親密時佢有係有起到既,似失靈咁,射到就有小朋友,佢射到只係早洩⋯咁囉

佢都係似好好先生,好斯文好乖讀書叻,做野好勤力認真既人,好細心,我仲話覺得佢好鍾意拍拖好投入咁樣,又做埋手作俾我,仲好自由隨時覆到msg, 夜晚又覆到,半夜有時仲炸爆我WhatsApp, 放工突然去搵佢,佢又陪到我一兩個鐘,佢放工好固定同已經夜,我唔知佢老婆最後知唔知佢偷食,只知佢每次送我返屋企都仲會留低一陣個個地方唔想走咁,可能佢真係怕返屋企

大宅

CoiCoi 發表於 20-8-22 23:56
個時大概一齊左半年,我唔算係隨便人,大家屋企唔方便所以唔係發展得快,但諗佢同我都似生手去租酒店,大 ...

試左好多試都唔得?其實滿足唔到都影響左兩個人嘅關係

男爵府

soso1227 發表於 20-6-18 13:26
回覆 masabb 的帖子

唔係唔俾機會,但你老公有冇斷小三?有冇俾個交代你先?唔係佢話揀屋企就係揀屋企,你 ...

Hello soso1227, well said and i agree with you. Sorry to interrupt and jump in. By c6 also 出軌,冇認,我宜家忍緊,因為佢多咗在家及陪小朋友。。不過,他仍然同小三同事lunch ... (我冇篤爆佢話我知道嗰個其實係佢同事)因為我想氹佢嘅財富轉移,樓只有佢名,而家諗緊買多一層落我名定係放咗而家呢曾樓玩大啲順便加埋我個名。邊樣對我好d?...

我怕如果只有一層樓,放咗之後又未買到第二層,(我哋有共識換大d. 所以我想乘機教我個名)啲cash喺佢度 , 到時我忍唔住打官司離婚, 仲衰樓都冇得分如賣了又未入第二层联名。

大宅

ew777 發表於 20-8-23 01:49

試左1,2次喇,始終唔係一齊耐,仲要表現咁,其實佢有唔開心咁再解釋佢係得既,兩樣都同時出現⋯⋯我知佢原來結左婚後我都問號諗佢婚姻生活係點,兩樣其中一樣都男人之苦,佢都仲會出軌 莫非佢平日DIY多,生晒銹想試下佢仲得唔得,點知咁⋯

禁止訪問

牛年勳章

禁止訪問

牛年勳章

別墅

happylife28 發表於 20-8-23 02:15
你兩公婆亂到一個點 ....... 都仲要生多個細的, 有冇覺得愧對啲小朋友!
...

所以唯一想做既系……盡量減底對小朋友既傷害……但已經傷害得好犀利……因為事情爆煲之後兩個大人吵鬧左足足一年……嚇到當時2歲既仔到而家4歲都唔識講野……要接受言語冶療……鬧左果一年之後兩個大人已經唔敢再鬧交……咩都系忍……(生多個細既系大家都以為雙方都會恩愛返……可以忘記過去……但原來系唔得既……非常失敗既做法……系我老婆想要甘做先……亦系其中一個報服手段……佢講到明生多個等我無錢出去搵女人……佢系一心想住只系我會變……而佢無諗過佢會變……呢個問題已經攤開左黎講……無用……佢繼續系佢……我地已經完全分房訓一年以上……我同個仔一間房訓

男爵府

ew777 發表於 20-8-23 01:49

所以好奇佢個仔點嚟,佢老婆唔飽唔飽?唔滿足好破壞兩人關係架其實!

大宅

bsg 發表於 20-8-23 11:10

所以好奇佢個仔點嚟,佢老婆唔飽唔飽?唔滿足好破壞兩人關係架 ...

認同呀,滿足唔到好影響兩人感情,好易搵個第二個,佢老婆可能性冷感,好多女人都係咁

男爵府

blue4tom 發表於 20-8-23 03:02
所以唯一想做既系……盡量減底對小朋友既傷害……但已經傷害得好犀利……因為事情爆煲之後兩個大人吵鬧左 ...

即係你兩歲係識講野之後先唔識?有冇同佢睇兒童精神科?用生仔去縛對方其實最蠢,仲害埋小朋友成世,我朋友廿幾歲好有咗個時二個月到未到三個月佢神推鬼去找個男人見個男人係廳玩電話先知個男人出軌,佢二話不說即刻唔要個bb離婚,佢好理性既人,他日小朋友出世個男人再去偷食,個小朋友又點,個時個個道德人士片到佢爆話佢唔珍惜生命,依家成6年幾時間個個都講好彩佢當年狠心落左喳

大宅

bsg 發表於 20-8-23 11:10

所以好奇佢個仔點嚟,佢老婆唔飽唔飽?唔滿足好破壞兩人關係架 ...

十年八年前生,個時可能未失靈掛,我有問過朋友,朋友話會唔會太耐無呢類生活,所以咁掛。記得有版jm都話佢c6係間歇性不舉,都有出軌,而佢地都係有小朋友

首頁
34567...9

尾頁

跳至