夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

回覆 jacky1666_hk 的帖子

樓主,雖然唔識得妳,但妳面對緊既情況,我諗係女人既大部份人都會叫妳放手,所以妳有咩唔好諗埋一邊,最好搵專業人士傾下開解下妳
希望妳早日走出困境,同小朋友努力面對將來

子爵府

jacky1666_hk 發表於 20-8-16 22:58
始終佢一直都好好,小朋友又細。但我都覺得原諒唔到

最辛苦係已經冇曬信任,佢做任何嘢你都會懷疑佢;佢通電、whatsapp都想知同誰、佢出去你又會諗佢唔知約誰同做乜、佢遲返又懷疑;甚至佢係咪真係係公司、係咪真係出去同人開會?定一或請咗半日假但詭你係返工?

太多太多……破壞信任一啲都唔難, 要重新信任就難上加難!

雖然現在我C6 循規蹈矩,但坦白講,信任已番唔到以前!

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wingyaumama 發表於 20-8-16 23:24
最辛苦係已經冇曬信任,佢做任何嘢你都會懷疑佢;佢通電、whatsapp都想知同誰、佢出去你又會諗佢唔知約誰 ...

係,就算重頭再黎,都一定去唔返以前

男爵府

真心佢好犀利可以連自己都呃真係唔易,佢唔放手又點然後佢有咗佢老公出面咪再搵女人,
基本上人人都知,唔知個女人仲覺得自己好好幸福定點,
真心男人偷食又點會食一個,又點會唔再偷,玩得小心D咪係囉
佢為左面子得個廿幾歲人要咁死撐,我都好服佢用青春換面子換啖氣

男爵府

回覆 vivianho 的帖子

一樣呀,個個都知佢地係點,仲可以繼續無事放閃,個女又唔係無青春無經濟無能力單身,仲要生仔去COOL個男人,男人未係佢大肚又偷食,男人用下半身諗野,全部人都知佢出面食緊幾件,黃左一件又點佢有個肚點都要算數,男人再扮死狗,班兄弟夾夾口供咪又係要忍,我都服個女人明明後生可以走,就係因為面子,日後就係忍忍忍

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

bsg 發表於 20-8-17 11:38

一樣呀,個個都知佢地係點,仲可以繼續無事放閃,個女又唔係無青春無經濟無能力單身,仲 ...

假一世,為咩呢?

子爵府

jacky1666_hk 發表於 20-8-17 12:42
假一世,為咩呢?

樓主,其實你C6知道你已知道了他帶女人回家了嗎?你有冇搜過垃圾桶有冇dom dom?佢可以話個位是按摩師only!可以捉姦在床就真係冇藉口了!

子爵府

畀面勳章

jacky1666_hk 發表於 20-8-15 09:19
另一半偷食偷到返屋企食,可以原諒嗎?

有第1次就有第2次,你問你自己可以忍倒幾多次 ,我自己就算有細路都唔會忍

珍珠宮

wingyaumama 發表於 20-8-17 13:46
樓主,其實你C6知道你已知道了他帶女人回家了嗎?你有冇搜過垃圾桶有冇dom dom?佢可以話個位是按摩師o ...

基本上都無藉口的

別墅

Angelice-BeBe 發表於 20-8-16 10:26
每個人能忍受程度不同。
我朋友case,老公帶埋小三見父母同個仔,我朋友都唔離婚唔走...繼續要維繫個家
...
我同事都係
佢老公帶小三見晒家長 朋友 身邊所有人
就因為個老婆當初吾肯幫佢生多件
但佢同小三一齊又冇要小三生仔
睇見佢都心痛
但佢維持甘既生活好多年

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

anki360360 發表於 20-8-17 18:09
我同事都係

我覺得如果個男人同小三咁高調

我真係寧願離婚

別墅

Angelice-BeBe 發表於 20-8-17 18:12

我真係寧願離婚
個男人仲可以用佢老婆吾肯生第二胎做出軌
周圍博身邊的男人認同
但真係有男人認同

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 最關心BB問題熱投勳章 我的育兒心得勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

anki360360 發表於 20-8-17 18:16
個男人仲可以用佢老婆吾肯生第二胎做出軌
周圍博身邊的男人認同
但真係有男人認同

男人要出軌,咩理由都講得出架啦

所以先咁多小三仲高調過大婆

子爵府

永遠不要用小朋友做藉口,為小朋友好是為他們提供一個家,父母都不愛對方是唔正常的家。小朋友在這家成長反而重有影響。

珍珠宮

Angelice-BeBe 發表於 20-8-17 18:12

我真係寧願離婚

係,無謂作賤自己

水晶宮

jacky1666_hk 發表於 20-8-17 20:09
係,無謂作賤自己

我估你會選擇作賤自己,原唔原諒問我地冇用,你自己已有答案!!

男爵府

jacky1666_hk 發表於 20-8-16 21:07
是沒有的,感覺好差,一直既好老公好爸爸原來係咁,諗到咁都仲可以有bb,仲要對住,真係比死更難受
...

睇晒。我唔會原諒。
你講得啱,佢下次只會玩得更精!
佢可以咁大膽帶返屋企,好明顯已經當你無到!

大宅

eelenomis 發表於 20-8-18 01:01
睇晒。我唔會原諒。
你講得啱,佢下次只會玩得更精!
佢可以咁大膽帶返屋企,好明顯已經當你無到!

我都反覆咁睇真係服咗樓主?第一我會即時掉了張牀?我亦不會再同呢件垃圾同牀?我會作嘔會惡夢會打冷震?寧可比人知莫可比人見?連開房錢都慳返真係吾死都冇O用?佢根本當你死啦?你重對佢冲滿幻想做女人做到好似你咁?真正失敗冇尊嚴冇性格可悲!!!

公爵府

bsg 發表於 20-8-17 11:38

一樣呀,個個都知佢地係點,仲可以繼續無事放閃,個女又唔係無青春無經濟無能力單身,仲 ...

做人做到甘作賤折墜,為咩呢?只可以講每次人選擇不同

公爵府

anki360360 發表於 20-8-17 18:09
我同事都係

咁佢要選擇啲甘無尊嚴生活,都冇用架

首頁

尾頁

跳至