網購天地

跳至

首頁
34567...98

尾頁

複式洋房

原帖由 sherryyeung 於 09-5-19 23:39 發表
大家呢排有無買野? 有無link睇下? 好悶呀 ......

我剛買左d小朋友涼鞋, 波鞋咁, 等收貨......

想同 '阿米' 再買衫, 佢d衫都上得好快, 如果第2次幫襯有9折 ......

plan緊買小朋友泳衣, 自己既泳衣, 有日去吉吉島睇 ...

最近都無野想買(是好事吧?)就剛剛買了打底衫(前幾頁有介紹)

買泳衣的話,都是要試上身比較好,始終都是貼身衣物

男爵府

我用了全一由北京送香港,8.5KG左右,收了我211元(185人民幣再X1.14)。如果用順豐的話,再加偏遠地區$20都是$200,所以北京用全一唔抵呀。

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

買泳衣要試上身先至好買, 要貼身不走光, 去乞衣島睇啦, 我大女剛買了兩點式, 佢係好大隻的, 件泳衣佢著得OK.

乞衣島有好多兩件頭泳衣, 上身有多一件吊帶蓋過腰的寬泳衣, 用作遮蓋肚肚位的, 穿起來就沒有了肥的問題.

原帖由 sherryyeung 於 09-5-19 23:39 發表
大家呢排有無買野? 有無link睇下? 好悶呀 ......

想同 '阿米' 再買衫, 佢d衫都上得好快, 如果第2次幫襯有9折 ......

plan緊買小朋友泳衣, 自己既泳衣, 有日去吉吉島睇 ...

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

tears,
你早前買的潔牙粉現在有效果未呢 ?
另外, 各位買過呢間店子的產品用後, 有甚麼好介紹, 可否介紹一些控油清豆豆洗臉系列, 及滋潤抗敏洗臉系列? 還有甚麼好東西請介紹

http://store.taobao.com/shop/xsh ... c+1wdAuLqOioaw=.htm

早前, 不記得是不是mamafashion曾post過買屏幕保護貼條link, 是否很難貼到無泡? 可否再post一次? 及用了甚麼快遞 $$? 以下是我想買的一間, 我覺得好靚, 但我真係未必有本事貼到店子的效果, 但我都會嘗試, 大家比啲意見~

http://item.taobao.com/auction/i ... 6ed7b1300a353.jhtml

有勞sisters, thanks ^__^

複式洋房

原帖由 sweetcouple 於 09-5-19 17:34 發表
MONKEY05, 我問過幾個上海賣家, 都話全一係25蚊/0.5公斤......

吓~25蚊/0.5KG 咁續重要幾多呀..一般都係1KG咁計,
隨左D貨係好輕, 買親都差唔多或多於1公斤 計落都好貴啊

大宅

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-20 10:22 發表
tears,
你早前買的潔牙粉現在有效果未呢 ?
另外, 各位買過呢間店子的產品用後, 有甚麼好介紹, 可否介紹一些控油清豆豆洗臉系列, 及滋潤抗敏洗臉系列? 還有甚麼好東西請介紹

http://store.taobao.com/shop/xshop/w ...

用牙粉察牙好乾淨呀, 但係我整損o左 D 牙肉, 好番自再輕手 D 用, 大家用時都要小心 D

正品防伪标志*大S/女人我最大推荐SHILLS挽臉活性炭黑面膜50ml <-- 好得

即將引爆全亞洲 ※ 蝴蝶結瀏海貼-外出變髮造型版 <-- 實物勁可愛, 但吾係好 chi, 女人我最大推荐--DAHOO 达贺浏海固定无痕魔法发贴 好好多

正品防伪标志*SHILLS無瑕B.B靚白水晶噴霧 裸妆达人必备 <-- 友人說有點乾

眼部雙頭滾輪舒壓按摩器~电腦族的最佳必備品喲! <-- 勿買, 吾 fit 眼形的
我已成為了必獸暫苦主了.........

大宅

醒目開學勳章

原帖由 sweetcouple 於 09-5-19 17:34 發表
MONKEY05, 我問過幾個上海賣家, 都話全一係25蚊/0.5公斤......

E, 咁怪 ? rmb25 / 0.5 kg, 咁1kg 咪 rmb37, 佢地續重好似收 rmb12的?? 但上兩次, 我d 貨唔只0.5kg, 貼住1kg, 賣家報比我 rmb25. 咁就真係唔明. 如佢地報0.5kg, 用唔過呀. 分分鐘貴過順豐.

你可以試下另一間, 叫 "全日通快遞", 又係 廣州, 上海來我地呢到住宅 RMB25 /kg. 昨日發, 今日收, 快速程度拍住順豐. 但上次呀哥哥仔送件貨上門, 昨天另一位哥仔就叫我落 L1 拎, 但佢都幾禮貌, 咁佢架大貨車停到我果座門口, 咁算啦, 我落去拎.
link : http://www.atexpress.cn/

大宅

醒目開學勳章

小朋友涼鞋有咩好介紹 ?

大宅

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-20 10:04 發表
買泳衣要試上身先至好買, 要貼身不走光, 去乞衣島睇啦, 我大女剛買了兩點式, 佢係好大隻的, 件泳衣佢著得OK.

乞衣島有好多兩件頭泳衣, 上身有多一件吊帶蓋過腰的寬泳衣, 用作遮蓋肚肚位的, 穿起來就沒有了肥的問題. ...

我覺得網上的都好性感, haha

同埋我試過平泳衣好易磨洩. 都係去運動店買好 D
我已成為了必獸暫苦主了.........

伯爵府

好媽媽勳章

最近買左對NorthFace行山鞋, 質量ok, 舒服無括腳 ^^

大宅

醒目開學勳章

請問在呢到, 點樣 POST 張PHOTO 上來

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-20 10:04 發表

乞衣島有好多兩件頭泳衣, 上身有多一件吊帶蓋過腰的寬泳衣, 用作遮蓋肚肚位的, 穿起來就沒有了肥的問題. ...

咁好啦, 我唔上淘寶買啦, 去吉吉島睇下先 ......
我之所以想係淘寶買, 因為我見YAHOO拍賣有套賣$188, 淘寶只係$58!!!
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 monkey05 於 09-5-20 17:19 發表
請問在呢到, 點樣 POST 張PHOTO 上來

按 "插入圖片" icon

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原帖由 monkey05 於 09-5-20 13:38 發表

小朋友涼鞋有咩好介紹 ?

買左呢對比阿仔:
http://item.taobao.com/auction/item_detail.jhtml?item_id=3ad3f8c39b248e167d6c054252984ff0&x_id=0db2

阿女呢對:
http://item.taobao.com/auction/item_detail-0db2-186d980b83df6378cecbfca5f007e252.htm

我一共買左5對鞋, 用順豐, $52運費, 不過記著唔好買閃燈果d鞋, 順豐話有電子野唔送貨......
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-20 10:22 發表

http://store.taobao.com/shop/xsh ... c+1wdAuLqOioaw=.htm

我買左 shills 既bb cream, 有防uv30, 好好用, 好似搽左粉底, 好薄, 無敏感, 個樣無咁殘 ......

face shop 大米 lotion 好香, 薄身易搽 ......
就注定會失敗。

子爵府

你點磨先 ? haha~~

原帖由 tears 於 09-5-20 13:40 發表

我覺得網上的都好性感, haha

同埋我試過平泳衣好易磨洩. 都係去運動店買好 D

男爵府

thank you.
原帖由 gil69 於 09-5-19 13:15 發表

旺旺2009係我地打繁體字send出後, 不會轉返簡體字,
我地會睇到賣家用簡體字回覆的,
如果你睇唔明簡體,最好用返繁體旺旺好D....雖然無新旺旺咁好用.... ...
[

伯爵府

想問下可唔可以po link來睇下係邊款..
3q

原帖由 sherryyeung 於 09-5-20 17:50 發表

我買左 shills 既bb cream, 有防uv30, 好好用, 好似搽左粉底, 好薄, 無敏感, 個樣無咁殘 ......

face shop 大米 lotion 好香, 薄身易搽 ......

子爵府

shills bb cream 另一個係防uv50/pa+++, 為何你會選uv30而不選uv50 ?

原帖由 sherryyeung 於 09-5-20 17:50 發表

男爵府

原帖由 MANFUN2010 於 09-5-21 10:12 發表
shills bb cream 另一個係防uv50/pa+++, 為何你會選uv30而不選uv50 ?

我買果時無, 只有uv30, 而家有唔出奇......
就注定會失敗。

首頁
34567...98

尾頁

跳至