潮流時尚

跳至

首頁
34567...12

尾頁

珍珠宮

babyivyfei 發表於 21-10-7 22:43
忍唔住要即刻post嘅物輕情義重之H小物!

雖然唔少JM已經有,但我等左超過六個月,係年尾前終於等到,真係 ...

大宅

雖然唔少JM已經有,但我等左超過六個月,係年尾前終於等到,真係 ...

大宅

我訂咗戒指,希望唔駛等咁耐啦

男爵府

尋日除左收左頸鏈,又買左斑馬三角巾,好彩SA揾到。今季好早已俾啲三角巾吸引,今日返工用左覺得唔錯,摺起細細條方便攜帶。
90cm尋日無我鍾意嘅款,所以走過男裝睇下。之前官網已睇中啲男裝巾,福寶果條仲未揾到,無心插柳下見到圖中灰色長頸巾,70% cashmere,圖案係不同嘅釦,兩面都可以用,返工幾斯文咁,應該幾易襯。大家都可以多啲睇下男裝噢。

wcpcelia    發表於 21-12-17 12:23
Miyazaki    發表於 21-10-11 23:51

男爵府

babyivyfei 發表於 21-10-9 00:20
尋日除左收左頸鏈,又買左斑馬三角巾,好彩SA揾到。今季好早已俾啲三角巾吸引,今日返工用左覺得唔錯,摺 ...

斑馬巾好靚丫
上身後左右唔同都好特別

男爵府

flyhigher 發表於 21-10-9 02:07
斑馬巾好靚丫
上身後左右唔同都好特別

thanks. 其實我之前睇中圖一入面果條先(小紅書借圖),但仲未揾到。

今季啲男裝巾都都好靚,圖二圖三我未開季已捕,都係未捕到。

男爵府

babyivyfei 發表於 21-10-10 22:52
thanks. 其實我之前睇中圖一入面果條先(小紅書借圖),但仲未揾到。

今季啲男裝巾都都好靚,圖二圖三我未 ...

圖二條 faubourg Party 既顏色都好靚!
希望你盡快遇到佢啦

伯爵府

babyivyfei 發表於 21-10-10 22:52

今季啲男裝巾都都好靚,圖二圖三我未 ...

三角shop 長期無貨,我都諗緊好唔好online shop 買

男爵府

babyivyfei 發表於 21-10-9 00:20
尋日除左收左頸鏈,又買左斑馬三角巾,好彩SA揾到。今季好早已俾啲三角巾吸引,今日返工用左覺得唔錯,摺 ...

三角巾上身好靚,就咁睇條巾真係睇唔出

男爵府

奇奇媽媽 發表於 21-10-11 06:53
三角shop 長期無貨,我都諗緊好唔好online shop 買

有無叫SA幫手留意?不過佢地都要眼明手快先搶到。

男爵府

nicoleyying 發表於 21-10-11 21:37
三角巾上身好靚,就咁睇條巾真係睇唔出

可能因為圖案唔對稱,所以上身效果有驚喜。

男爵府

babyivyfei 發表於 21-2-9 00:00
話說上年買左條H皮帶俾老公,睇中個淡金磨沙扣,雙面皮帶又可以襯唔同色衫,我覺得男裝皮帶係H其中一件性價 ...

其實買唔買都係自己選擇,因為真係唔係必需品。

好好彩SA幫我揾到呢條大象灰配rose gold mini Kelly 皮手帶。mini 版似乎比較適合細手腕,同埋用我較鍾意swift皮整,無車白線,戴上手比想像中斯文,可襯smart casual。

公爵府

babyivyfei 發表於 21-11-16 08:55

好好彩SA幫我揾到呢條大象灰配rose gold mini Kelly 皮手 ...

Gimme 5我果條一模一樣色同rghw!呢條真係好鍾意!成日戴!good pick

男爵府

babyivyfei 發表於 21-11-16 08:55

好好彩SA幫我揾到呢條大象灰配rose gold mini Kelly 皮手 ...

jm夠白戴得好睇 我之前上手發現自己膚色夾唔到大象灰,要揀返黑色

男爵府

Miyazaki 發表於 21-11-16 09:10
Gimme 5我果條一模一樣色同rghw!呢條真係好鍾意!成日戴!good pick
...

實物比官網相片靚,我都會戴多啲,驚rose gold易氧化。

男爵府

sll1234 發表於 21-11-16 11:28
jm夠白戴得好睇 我之前上手發現自己膚色夾唔到大象灰,要揀返黑色
...

多謝。其實黑色白色都靚噢,又百搭

男爵府

babyivyfei 發表於 21-11-16 12:21
多謝。其實黑色白色都靚噢,又百搭

呢兩樣嘢都揾左兩三個月。

twilly ginger 香水,之前聞過覺得好清香,唔會太甜,薑味我就聞唔出。終於撞到有貨。

大劇院絲巾,圖案係我近年鍾情嘅動物,但季初出嘅顏色對比較强我個人唔太好。之後出粉紅色即刻叫SA留意但一直未有。近日見到出左圖中新色,又試下揾。好幸運到季尾兩隻色都遇到。粉紅已有JM分享過,所以想分享新色上身圖。真身顏色無官網咁sharp,好柔和,試完唔捨得唔入。

wcpcelia    發表於 21-12-17 12:23
Miyazaki    發表於 21-12-16 14:00

公爵府

babyivyfei 發表於 21-12-16 13:54

twilly ginger 香水,之前聞過覺得好清香,唔會太甜,薑味我就聞唔出。終於撞 ...
我又恭喜你入到靚野先

男爵府

Miyazaki 發表於 21-12-16 15:07
我又恭喜你入到靚野先

Thanks JM...

我自己都無諗到會迷H啲巾仲多過袋。多謝大家分享好多巾嘅資訊。

珍珠宮

陪月勳章 畀面勳章

babyivyfei 發表於 21-12-16 13:54

twilly ginger 香水,之前聞過覺得好清香,唔會太甜,薑味我就聞唔出。終於撞 ...

估唔到有咁柔和的色系,good pick
work hard PLAY hard

首頁
34567...12

尾頁

跳至