自由講場

跳至

首頁
34567...9

尾頁

男爵府

yinjaiBB 發表於 21-6-2 09:33
希望政府俾打針嘅人,免費一次身體檢查,身邊好多朋友怕自己身體有毛病,例如3高...打咗會出事。又唔想拎荷 ...

支持

禁止訪問

侯爵府

esmehouse 發表於 21-6-2 11:29
我公司 d YC 話 d 商家佬要復甦咪多嘢送囉,冇嘢送又話冇嘢送,有嘢送又話迫人打針,佢地真係煩到一個點呀 ...

所以形容為曱甴好貼切架, 討厭

水晶宮

2024勳章

多謝樓主分享,希望日日有更新,未中獎見到都好開心

伯爵府

開心吸收勳章

TingTing 發表於 21-6-2 09:06
奇景,打疫苗有獎,開埠以來第一次。。

其實好多國家都這樣做了,美國已行左好耐

珍珠宮

虎到金來勳章 牛年勳章

愈來愈多

男爵府

Yeah, 有得抽獎,最鍾意……雖然冇幾何中

不過要自動獻身,送上個人資料,唔知嗰啲私隱大過天嘅人會點睇呢?

侯爵府

Astra00 發表於 21-6-2 17:21
就咁嘟張紙本針卡上的QR code就有。昨日我已做了。

Thank you!
kckammy

水晶宮

回覆樓主:

如果d抽獎有人統籌就好喇,即係make sure每位參加者只會抽到一份,希望再多d商戶支持就可以做到人人有份。

wcpcelia    發表於 21-6-3 10:45

公爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

勁呀,真係好吸引

男爵府

我公司 d YC 話 d 商家佬要復甦咪多嘢送囉,冇嘢送又話冇嘢送,有嘢送又話迫人打針,佢地真係煩到一個點呀 ...

咁佢有咩好計?定佢想永遠唔復甦?

侯爵府

fionstone 發表於 21-6-2 09:54
千祈唔好抽中機票

抽中 有效期三年 都好呀

侯爵府

seen1818 發表於 21-6-3 08:13

yc 多被裁 故多不想香港好 香港衰 就最好 攬炒麻

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

TingTing 發表於 21-6-2 09:06
奇景,打疫苗有獎,開埠以來第一次。。

好香港作風

侯爵府

其實係嫁,企業當然係想經濟好啦,咁佢地咁做有呢個方向又有咩問題呢
我沒有很多朋友, 但有你們就足夠~~~我沒有很多錢,但我所擁有的東西已經比別人多~~~我沒有很多老公, 但有一個把我寵壞就已經足夠

大宅

牛年勳章

銀行公會宣布,會員銀行將合作舉辦一項抽獎活動,希望為提高本港新冠疫苗接種率作出貢獻。

抽獎計劃送出多個10萬港元的簽賬額或購物禮券。持有有效香港身份證,並已於香港完成接種兩劑新冠疫苗的人士將可參加抽獎。銀行公會委員會成員正在準備活動安排,細節容後公布。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

seen1818 發表於 21-6-3 08:13
我都好想知佢地諗咩
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

lovececing 發表於 21-6-3 08:26
其實係嫁,企業當然係想經濟好啦,咁佢地咁做有呢個方向又有咩問題呢
係 YC 心中外國做就冇問題,香港做就大問題
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

虎到金來勳章

waiwaiii 發表於 21-6-2 08:59
信和及華置
香港居民持有有效的香港永久居民身分證,將有機會參與大抽獎,贏取凱滙一伙價值1,080萬元的一房 ...

心情勁好!

公爵府

開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章

麻煩樓主持續更新呀!
.........................................

首頁
34567...9

尾頁

跳至