自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章

回覆樓主:

揾東張西望啦

民房

我吾係打手,係用家,話說我件皮褸爛左,佢見我係爛左小小,仲免費幫我整,佢話吾好曬左要環保,仲問我趕吾聲住著,可以即時幫我整,反而係我趕時間,選擇第日攞,佢吾似會呃人拖袋之人,好均真,大家吾好誤會佢呀 !

男爵府

2024年龍年勳章

應該網上開專頁苦主群,集合一堆拎唔番手袋苦主,再搵東張西望,逼佢蒲頭。
不過講真,如果連鋪頭都無,比我就唔會幫襯,
之前有jm話有人問過佢鋪頭地址但唔方便比,
講真真係做生意有咩唔方便,
驚整唔到或者立左人地手袋唔比,有地址比人跟到嗎,
咁古怪都幫襯,真有勇氣。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Lilibaby0327 發表於 22-1-3 01:49
回覆 AACheungCheung 的帖子

係又報 唔係又報 警察多得你唔少?浪費警力 小心自己俾人告阻差辦公: ...

咁多人都被佢欺騙, 咁唔報警咪助長佢同繼續有更多人受騙

禁止訪問

公爵府

立夏 發表於 21-12-27 03:39
你開個帳戶所有留言發帖都係讚佢
你人生係咪為佢而存在?

男爵府

Lilibaby0327 發表於 22-1-5 14:06
回覆 veronicahung102 的帖子

你都傻得幾勻秦..師傅工場之前已經係Facebook解釋過俾人爆竊 損失嚴重 報警 ...

熟客熟到特登黎bk幫手洗白
全部回覆都係力撐,咁得閒既你
你真係當bk d jm傻嫁

伯爵府

估架咋:

話幫你整,整好D就租出去,如你個袋受歡迎就拖耐D 租多幾轉,最後個樣過得去就還比你,收幾家錢。

但如租用者走佬就。。。

子爵府

yukiyau93 發表於 22-1-5 10:11
我吾係打手,係用家,話說我件皮褸爛左,佢見我係爛左小小,仲免費幫我整,佢話吾好曬左要環保,仲問我趕吾 ...

你無出個post和回過post, 開個新a/c就是入來幫手澄清,你都好有龍師父心,通常新a/c一入來就澄清,BK 的JM是會覺得是打手,因為行為太明顯

子爵府

你都傻得幾勻秦..師傅工場之前已經係Facebook解釋過俾人爆竊 損失嚴重 報警 ...

辛苦晒,開個新a/c幫手澄清,不過好奇怪,你上面都有個新a/c 都系幫手澄清,講的内容都相似,都是好快交貨和免費唔收錢,請問ol5有無實質一點的證明,你地講的一樣,又系新a/c, 又系只回覆這個post, 你地當BK 的JM白痴嗎?,你地甘做,真系害死呀師父,你地做多了,越描越黑,大家會更信樓主開的post.

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

你講咁多同佢洗白無用,淨係佢已讀不回,個袋放2年都拎唔番,寄比客個袋濕立立報廢仲話唔關佢事,已經係不負責任,乜信譽都冇晒啦!

子爵府

真係報警啦, 如果d袋係度, 咪大家都無事lor, 要攞返既攞返, 繼續整咪繼續, 起碼得個知字

禁止訪問

禁止訪問

民房

hello大家好,我自認左我好少睇BK嘅,的確係專登開ac黎講返我剛剛收到龍師父整好嘅袋,如果你地覺得我係打手都無問題,我只係陳述返我個case嘅過程jac...

我係2018年12月尾俾個chanel漆皮vanity case龍師父整嘅,事前我已經問左好多間都話漆皮唔整,所以龍師父肯整我就約左佢ssp站交收,起初wts報價係$2xxx,但見到實物佢調整到$3000,呢樣我可以接受因為真身情況可能比睇相嚴重。

我之前搵過其他店整,都預左至少係半年或以上,所以我一直都無追,直至大概一年左右有次睇到佢出post話icloud short左所以無左部份record,叫大家聯絡返佢,我就wts左佢順便問下進度,咁嗰年因為佢係ssp成日都有示威變左不時都要暫停工作,咁我都理解嘅,另一方面係我個漆皮袋用嘅料成日都唔啱,以為整好左但好快又會啞色返,然後就輪到疫情,訂顏料成日都delay,同埋整完又會浮返D啞色出黎又要再整,呢個係佢另一次話icloud出事我問佢而得出嘅答案。

到半年前左右因為我有plan過離港,所以想拎返個袋,但係龍師父都係覆得比較慢,同埋依然係話我個袋都係浮返D啞色所以未得。中間就text佢過,佢無應到我,但到最後係佢試啱左顏料,擺左一輪確定無問題,佢即刻主動wts我話可以拎得,我個漆皮袋就無笠痴痴,效果我係滿意。

成件事就係咁啦,我覺得佢整袋係ok,當然我都有懷疑過究竟我走之前拎唔拎到袋,佢係就係整得耐,但總會交到貨,所以我諗你地都唔需要擔心。如果好趕用嘅,當然搵第二間會好d,我咁等得係因為反正其他店唔整,而我用唔到個袋同無左個袋又無分別,最多都係蝕左$3000,所以就同自己講比多D耐性,結果都ok呀,至少個袋我而家用得返喇。

禁止訪問

大宅

回覆樓主:

我比左個Chanel boy 師傅整,早排我追多左次,師傅話新年會有得拎,我個袋刮到冇左一忽,我搵佢個陣佢都拍心口話會整得好(emoji)
仲有個幾月新年,我到時話比大家知拎唔拎到,同埋整成點,我有影到相!
佢比我感覺都正直,希望唔好令我失望啦

大宅

不過我ig pm佢,佢好快就有覆我,都幾禮貌(emoji)希望新年真係有得拎,到時再同大家報告下!

民房

我都係真實個案,2019年拎一個全新Chanel pouch比師傅加工,中間又疫情又其他野,但係師傅有俾進度相我睇,最近已拎返個袋,連原裝卡, CClogo張透明貼紙都仲喺度。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至