自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

goodsnooky 發表於 22-1-12 08:16
熄監控不是更安全,試過有人監控時「突然斷片」,反轉頭誣告對方,所以呢個係家庭法律師團隊慣常嘅意見, ...

你自己都成日在社交平台數你前妻

MsBusy    發表於 22-1-12 11:59
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

水晶宮

goodsnooky 發表於 22-1-12 11:02
我祇係話有咁嘅可能性,我唔知道蕾神有冇影片證明自己所言屬實,我從來都唔支持呢隻王渣男,祇係覺得兩個 ...
唔係李想沒完沒了, 佢本來已經靜咗好耐冇出聲, 係王唔肯放過佢, 仲想洗白, 呢個男人好恐怖.

子爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章

mintcream 發表於 22-1-12 10:35
你其實都要睇吓心理醫生,可能你傷得重,你對女性睇法非常偏頗,(你前妻還你前妻,李靚蕾還李靚蕾,你唔好 ...

係呀,佢將蕾神當佢前妻咁睇

珍珠宮

kcpak 發表於 22-1-12 11:07
你自己都成日在社交平台數你前妻

我無開名講,仲有係有人問先至簡單地講,唔會出千字文力數前妻嘅不是。

伯爵府

goodsnooky 發表於 22-1-12 08:22
我唔係家庭法律專家,不過以一個媽媽係咁嘅情形下攞到三個子女撫養權並非沒有可能。其中一個方法係證明爸 ...

由始至終我都覺得做為一個媽媽想同大眾形象十分好的明星打撫養權,好難,好難。尤其是房子借住到仔18歲的前夫,這種人格不是負責任爸爸的行為。除了甘盡地一煲,想不到還有哪種好方法

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

究竟王係咪正常人?

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

依家啲邪花會唔會又震緊呢?

珍珠宮

daijuju 發表於 22-1-12 10:31
離咗婚,未經同意下帶幾個男人上來話要入屋,唔比入好正常,一係佢正正經經帶個律師做証。我當李話佢要拆c ...
要揾人見證,都唔應該揾三個男人,一個唔熟/陌生男人入屋都覺得不安,仲要三個咁多! 真係匪疑所思...
好地地咁有錢,可請律師陪同!

珍珠宮

唔試就一定唔得,試咗唔得仲可以上訴,我相信好多人會支持佢爭撫養權,包括我在內。

子爵府

goodsnooky 發表於 22-1-12 11:14
我無開名講,仲有係有人問先至簡單地講,唔會出千字文力數前妻嘅不是。
...

有分別咩,你仲高明啦,講d唔講d,引起人好奇心問

子爵府

goodsnooky 發表於 22-1-12 08:16
熄監控不是更安全,試過有人監控時「突然斷片」,反轉頭誣告對方,所以呢個係家庭法律師團隊慣常嘅意見, ...

仔女以為DADDY返來同佢地玩.點知門外企了3個陌生人
現在疫情嚴峻, 有D常識又真係真心鍚小朋友既父母都唔會隨便比陌生人入屋啦!

話到尾最衰都係王先生自己, 一開始係咁就唔好要人生咁多小朋友,生完又要出去玩, 就算佢阿媽收收埋埋唔講.D細路自己都有眼睇啦, 好唔好受呢D都已經係事實, 宜家係教育仔女咩人可以信咩人係唔可以信,就算老豆都無情講!

如果王生真係咁驚,咪約晒雙方都識既人, 得到對方同意先可以入屋!

子爵府

goodsnooky 發表於 22-1-12 11:14
...
唔開名但都係有數前妻呀, 你自己可以數前妻, 又唔比人數... 咩道理!

伯爵府

回覆樓主:

應該自己箍住蕾神。另外三個人可以一人抱走一個細路。

賤男中嘅賤男。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

karshing 發表於 22-1-12 09:04
王應該帶朋友一起去好D,三個男助手太多喇,佢太心急想重建形象。

3個真系唔似助手。

珍珠宮

yuyueng 發表於 22-1-12 14:09
果3個真系唔似助手。

兩個男人係王公司嘅人,甚麼職位不清楚,李係認識他們,有一個係李未見過,即係相中用箭嘴指着的人。

子爵府

回覆樓主:

見仔真係唔使咁多人,唔想單獨見,最多帶住助手 or 律師,幾個大男人,俾我都唔開門,仲要求熄cctv 肯定有古怪啦

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

tearycow 發表於 22-1-12 00:29
可能有啲人都係會話李靚蕾唔係好人
但係事到如今
我真係擔心王力宏係痴線佬而大眾唔知

其實當李都冇出聲而啲妖物不停咁反擊,都好大機會係同王夾埋,想引網民轉風向
王真係非常恐怖

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 開心吸收勳章

其實李小姐可能驚佢揾3個男人搞自己,之後逼佢滅聲或者逼到佢癡線。

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

mother904 發表於 22-1-11 12:41
李小姐已經停了三星期,是誰仍在網上數佢?王渣陣營同小三都不停發文,仲要搞到搵幾個大男人撞入屋,仲要 ...

是呀!
我發現不同地區有批人士話女的不是,呢批人不會講男的不是,亦証明男用錢買水軍寫野

複式洋房

睇唔到篇文嘅

首頁

尾頁

跳至