自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

mother904 發表於 22-2-22 15:49
係咪知道人地結左婚重要嗎?小三就可以俾人偷影兼發佈祼照及性愛影片?辯方律師不知所謂! ...

可能想chok佢講大話 話佢誠信有問題
想打甩偷拍罪名 屈個女人係知情拍影片都唔定

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主:

拍完片仲要放上Tg, 真係衰!

公爵府

北極熊仔 發表於 22-5-8 01:39
諗多咗,香港嘅醫生係重要而且專業嘅工種,你可以搵下以前嘅新聞,就算係刑事罪行,首先法庭多數會輕判,另 ...

之前屯門醫院有個男醫生非禮個妹妹,最後都冇除牌,依家出黎做家庭醫生,香港就係咁奇怪,醫生犯法,除非謀殺,否則仲有醫生做

珍珠宮

漱口水 發表於 22-2-22 16:32
係,讀到書但冇品格

Agreed with you
偷食背叛老婆已經夠衰,仲要放片上網同人分享簡直賤到爆炸

Love and Kindness are never wasted.

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

hellokitty111 發表於 22-2-22 16:47
嗰老公上庭作供時,講到喊晒

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20220221/mobile/bkn-20220221160415394-0221_00822_001.html

X是受害人,Y是受害人丈夫

早於2017年,被告曾用虛假的社交帳戶騷擾他,問他想不想知道X與被告間的床事,X及Y曾經就此事報案,其後警方以證據不足為由沒有起訴被告。Y雖從沒與被告直接接觸,但因此事儲存了被告的電話號碼。同一晚,該帳户在同一群組發布一張X身穿白恤衫的性感相片。X及Y於翌日報警,但警方以沒有露點為由拒絕落案。

翡翠宮

他指2020年5月14日獲朋友告知其結婚相被人發布在Telegram的一個群組內,Y想了解更多詳情,便加入該群組。當Y點進發布照片的帳户看其個人資料,發現其電話號碼與被告的號碼脗合。

事主的丈夫最先發現祼露相片,他作供稱在Telegram群組,見到一個寫有被告電話號碼的帳户,發布屬於他妻子的性感相片及口交相片,便立即截圖,且連夜與妻子到警署報案,但被告之後仍3次發布同類相片及影片。

事主丈夫作供時一度落淚,表示與妻子均十分害怕,時時監察被告有沒有上載更多淫褻相片。

翡翠宮

被告處心積慮
令 受害人丈夫飽受騷擾

Do not blame the victim!

私隱問題
案情沒有交代2016年時
受害人是未婚、新婚或已婚
但似乎前二者的機會較大

侯爵府

貓咪達人 發表於 22-5-8 08:23
之前屯門醫院有個男醫生非禮個妹妹,最後都冇除牌,依家出黎做家庭醫生,香港就係咁奇怪,醫生犯法,除非 ...
咁其他女仔睇佢會好危險, 睇証時可能又搵机會非禮. 叫乜名? 骨科個個?

象牙宮

回覆樓主:

呢個醫生都冇腦。 成隻曱甴咁嘅樣。 讀咁多書都係咁, 其實唔怕瘀咩?個名又畀人寫埋出嚟。 以後仲使見親戚朋友。 性上癮?

珍珠宮

dyl 發表於 22-5-8 09:18
咁其他女仔睇佢會好危險, 睇証時可能又搵机會非禮. 叫乜名? 骨科個個?
...

淫賤骨科醫生叫婁子x

Love and Kindness are never wasted.

翡翠宮

貓咪達人 發表於 22-5-8 08:23
之前屯門醫院有個男醫生非禮個妹妹,最後都冇除牌,依家出黎做家庭醫生,香港就係咁奇怪,醫生犯法,除非 ...

TMCC2782/2018

原文網址: 屯院顧問醫生涉非禮 實習醫生稱無默許被按胸 難定是否意外碰到 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/311288

是否這宗?

HCMA371/2018

原文網址: 脊醫涉非禮女病人案 官指觸碰「大髀罅」或無可避免 裁上訴得直 | 香港01 https://www.hk01.com/sns/article/308423

兩宗骨科案件
也是罪名不成立

珍珠宮

2024年龍年勳章

唔知日後有無人,搵佢睇醫生呢

職業唔代表人品既!

侯爵府

mickeyeva 發表於 22-2-22 15:40
唔知個女人真唔知定假唔知個賤男結咗婚未? 不過我估計知, 仲要開房10次, 但個賤男涉嫌在社交媒體平 ...

個男方有問題 女方可能不知 但男方一定始作俑者

翡翠宮

Push
post#85~87

上載係賤
但主動騷擾受害人丈夫
三年來漸進式多次發放性感照、婚照、淫照、淫片
先係最陰毒

子爵府

個醫生好賤格,食咗人仲要放上網

珍珠宮

虎到金來勳章

應該要除左醫生牌

公爵府

kwokdicken 發表於 22-2-22 17:15
好多JM同老公無左愛
同外人都好容易手達就著
始於人都有需要(唔止講性, 講被愛、被需要、被愛鍚同埋覺得自 ...

我有個朋友又係咁,結左婚但出面照追女仔維持關係,話要搵番初戀感覺

公爵府

dyl 發表於 22-5-8 09:18
...

唔係骨科個個,係急症室醫生,之前有jm提醒大家,個位醫生出左黎開診所

https://eastweek.my-magazine.me/main/4017

公爵府

回覆樓主:

記住
骨科醫生婁子x
家庭醫生羅仲x

公爵府

goldpiglet 發表於 22-5-8 09:32
TMCC2782/2018

https://eastweek.my-magazine.me/main/4017

係依個喔,之前有jm話佢出黎開診所,提醒我地小心啲

goldpiglet    發表於 22-5-8 14:37

首頁

尾頁

跳至