時事熱話

跳至

首頁

尾頁

民房

我覺得要比埋7及8月學費真不值得,因為我阿仔讀緊間基督教幼兒園服務極差,所以不甘心比錢養這班人

別墅

禁止訪問

民房

真無奈!!!!!因為學校由宣佈停課直至現在沒有通告或電郵等方法去通知家長學費,膳食費等問題的安排.致電學校沒有人回覆,只是說開會或放假. 真過份間值不知所為

禁止訪問

民房

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 Alex@karina 於 09-6-18 11:45 發表
半個月我可以冇所謂,但好明顯而家唔係喎
我都好明白miss 同學校都要開飯
但係我都要再攞錢出黎,叫個姨姨湊多佢半日呀
我認為政府除左宣佈定課安排之外,仲要諗下我地既感受
做返少少野囉,唔係我交稅黎做咩呀 ...

我估計你交ge稅係應該用嚟出雙糧比d綜緩人仕。哈!哈!
(不過我都係同你一樣)

大宅

原帖由 BabyBaby2006 於 09-6-18 14:04 發表
真無奈!!!!!因為學校由宣佈停課直至現在沒有通告或電郵等方法去通知家長學費,膳食費等問題的安排.致電學校沒有人回覆,只是說開會或放假. 真過份間值不知所為 ...

我都有打電話返學校問,但樣樣都等教育署通知,
未知??所以我差不多6月尾會打去學校再問.....

民房

ME TOO!!!!!!!
原帖由 horse_ma 於 09-6-18 14:59 發表

我都有打電話返學校問,但樣樣都等教育署通知,
未知??所以我差不多6月尾會打去學校再問.....

複式洋房

I think we should get a refund for school bus on a 50% basis, as there's no service provided and it's unfair to us as uses of school bus as compared to students using public transport or private cars. And some school bus company would not even pay to the school driver as their salary basis is no on fixed sum.

For school fee, it would be difficult to get refund, but school should arrange make-up class for maybe 1/3 to 1/2 of the school days. I think this will settle the unsatisfactory emotions of the parents. I think quite a no. of teachers do not work full time \ or even on duty daily. Reference to the commerical world, the employee would also suffer from forced unpaid leave.... it may sounds harsh but we should bear the cost together...

民房

別墅

有沒有管制o架! 流感年年都有,陸陸續續咁,學費雜費不停咁白交,興趣班又係不停咁白交呀?

大宅

我之前都已唔想交七月份車費, 點知司機同我講經濟差, 又要請保母, 比左之後重同我講咪好羅"大家有路行"

首頁

尾頁

跳至