自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

2023年兔年勳章

SmallTungmama 發表於 22-9-26 06:39
我諗佢似係高分低能啩, 有一個環節問外國人問題, 佢首先同人講”沙話比卡”, 跟住又問人哋國家spring roll ...

聽佢講嘢九唔搭八,明顯唔經大腦又唔識同人溝通,選咗只會得罪人多稱呼人少,點代表香港做親善

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

lindia 發表於 22-10-2 08:31
懶醒,以為人地係泰國人,又話spring roll,最後又無聽到其他人的提示,自以為是。真係呢part輸晒
...

死啦, 咁烏龍, 佢睇病分分鐘斷錯症。

子爵府

lindia 發表於 22-10-2 08:28
佢一出嚟就側起個頭,又係扮雞仔聲

本來最初第一次出官方相嘅時候 我覺得佢個樣都叫可以,列佢入自己五強心水。

點知決賽果一晚, 佢一出場 我第一次睇佢真人表演 , 先發現佢好似妳咁講: 側起個頭 ,然後用啲白癡語氣講嘢 ,自以為好卡哇伊呢 。。。我一聽到佢把聲 ,我心諗 呢啲應該唔會係五強嘅人選。會選啲咁嘅人代表香港小姐。

之後再睇埋估國籍果一part, 原來佢真係白癡 ,真心唔明點解咁容易估啲佳麗都可以估錯

伯爵府

親子王國15週年勳章

lily-of-valley 發表於 22-10-2 09:26
呢啲自小備受寵愛,個個當佢公主佢就真係以為自己係公主,父母收入高又讀醫科覺得自己高人一等
呢種人認定咗係咁就唔會聽人講,做佢病人就慘囉
唔知有冇人留意到,之前每次港姐報導有佢出鏡嗰時佢會專登chok個樣尤其是對眼扮到楚楚可憐咁,作狀到不得了

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

kakachopper 發表於 22-10-2 10:29
呢啲自小備受寵愛,個個當佢公主佢就真係以為自己係公主,父母收入高又讀醫科覺得自己高人一等
呢種人認定 ...

初初報導佢咁高學歷, 又話同樂亦寧D仔由細玩到大, 諗住佢 win梗, 點知, 行出來同講野, 動静閃缩, 講野無腦, 成日掛係口邊佢係醫生, 識德文。

當年個李美珊識潮州, 客家, 英,日,西班牙, 法,意大利呀。

沙華利卡, 北漏洞拉都分唔清。

大宅

2024年龍年勳章

lily-of-valley 發表於 22-10-2 09:26

唯有記住佢個大名, 死都唔好睇佢

大宅

2024年龍年勳章

lindia 發表於 22-10-2 08:28
佢一出嚟就側起個頭,又係扮雞仔聲

唔知點解, 我好怕聽到雞仔聲, 大人大姐扮雞仔聲, 難聽過粗口!我有時真係想徐隻鞋車落佢把嘴度!sorry, 我實在太粗魯!

象牙宮

SmallTungmama 發表於 22-10-2 10:42
唯有記住佢個大名, 死都唔好睇佢
係呀, 如果唔係斷錯症, 死咗都唔知咩事。

大宅

邱悠月 發表於 22-9-26 22:33
原來同亞軍炒大鑊果個係佢

佢兩個同一類人,格食格

子爵府

lily-of-valley 發表於 22-10-2 10:39
初初報導佢咁高學歷, 又話同樂亦寧D仔由細玩到大, 諗住佢 win梗, 點知, 行出來同講野, 動静閃缩, 講 ...

沙哇d卡,不漏道泥,分唔清唔緊要,唔好衝出來丢架。開口埋口,都醫生前醫生後,德文前德文後,唔知以為全港得佢一個係識德文嘅醫生

子爵府

SmallTungmama 發表於 22-10-2 10:49
唔知點解, 我好怕聽到雞仔聲, 大人大姐扮雞仔聲, 難聽過粗口!我有時真係想徐隻鞋車落佢把嘴度!sorry, 我 ...

https://youtu.be/671ZWZqEUlk

你有冇睇佢賽前段才藝短片?超級雞仔聲。

象牙宮

lindia 發表於 22-10-2 11:26
沙哇d卡,不漏道泥,分唔清唔緊要,唔好衝出來丢架。開口埋口,都醫生前醫生後,德文前德文後,唔知以為全 ...
死啦, 佢唔講自己醫生, 德文, 無話題, 好悲。

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

ggiee 發表於 22-9-26 00:11
之前又話佢係麥明詩2.0
做醫生 又有後台
佢樣都唔差

但佢同個靚字一d 關係都冇,你話佢家底好,做到見習醫生,朝中有人,又識得有錢人,咁都有得講。

珍珠宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章

annie133 發表於 22-9-26 03:13
但一D都唔靚喎

x 2 ,點講都唔叫得做靚啦!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

lindia 發表於 22-10-2 11:30

頂!咁乸作狀咁乸難頂
我有一顆夜空中最閃耀的星星,我有一個墮入凡間的小天使,還有一個祇能容下我的宇宙。多謝恩賜

子爵府

KUDOS 發表於 22-10-2 11:54
x 2 ,點講都唔叫得做靚啦!

樣唔得,身材又輸晒

公爵府

佢直頭醜啦!

象牙宮

lindia 發表於 22-10-2 11:30

唔知佢講乜? 又唱乜? 原來痴脷根。 講野9唔答8。

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

抵佢出局

珍珠宮

回覆樓主:

佢煩啵。強調自己係醫生

首頁

尾頁

跳至