自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

mywl 發表於 22-11-1 12:48
193喊果段戲,做得好好,我都喊埋

係,我本人非常唔鐘意193,但佢确實做得唔錯

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

nancy29 發表於 22-11-1 15:12
我都想睇多d Ian,但佢好似冇乜故事線咁

係,之前有一幕,強尼(唔太記得係咪)好似話佢係入球機器,講到無感情咁。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

Pulmma 發表於 22-11-1 16:11
係越減越肥

男仔減肥,做運動係皇道, 做運動題材戲 除非係講舉重相樸,如果唔係好心 ...

我都係唔鐘意女角,好煩

其實姜應該做運動同跟營養師控制飲食,咁應該無咁易反彈
聽佢之前講,佢依家係靠斷食減肥

珍珠宮

stagea 發表於 22-11-1 13:06
珈其要諗啲錢點洗...好辛苦既

老豆要8點先起身返工太不孝

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

貝_貝 發表於 22-11-1 17:57
做Stanley 個女果個都好好戲

仲幾可愛

琥珀宮

lazypig 發表於 22-11-1 15:08
記得果時聰拍TBB老表好好笑呀,果時TBB 唔繼續找佢,真係浪費左佢

睇埋爆谷-週,聰好多野講,可以講唔停 ...

爆谷一週又係好好睇,成個節目都好正面,又有趣。

琥珀宮

花生油子 發表於 22-11-1 18:24
呢度好極端 tbb派+viu派,踩是但一邊都中地雷。

琥珀宮

薯圈 發表於 22-11-1 18:27
老豆要8點先起身返工太不孝

成日揾位入笑料

男爵府

我覺得幾好笑,真係好過tbb個D啦

珍珠宮

birdbird 發表於 22-11-1 13:49
我一直唔知边個叫 Stanley, 但一口氣睇咗頭3集 ,估唔到佢又做得幾好,個角色暫時都幾討好。
...

Stanley開頭無留意佢,睇完IT 狗都唔留意佢,但佢做野人老師又做得幾好,唔似新人拍劇。 季前賽佢做到男人返工要扮矮仔,放工返到屋企又要哄老婆個種辛酸。 愈來愈鐘意佢

利申:本來係因為Ian 而睇呢套劇的

男爵府

花生油子 發表於 22-11-1 18:24
呢度好極端 tbb派+viu派,踩是但一邊都中地雷。

我兩邊都有睇,所以睇唔過眼盲踩,各有各好睇,又各有各爛
tbb平均質素高d,但viu好叻拍呢d比較正面嘅劇,eg.季前賽,野人老師,反起跑線

公爵府

Chchingpig 發表於 22-11-1 18:27
我都係唔鐘意女角,好煩

製作特輯有一幕
全個劇組食m記雪糕
得姜無食

男爵府

薯圈 發表於 22-11-1 18:32
Stanley開頭無留意佢,睇完IT 狗都唔留意佢,但佢做野人老師又做得幾好,唔似新人拍劇。 季前賽佢做到男人 ...

我一半為咗Ian 一半為姜,所以Ian咁少戲分有d失望,不過套劇係好睇
BTW, 如果viu出套劇係Ianson 做主角就好啦

珍珠宮

nancy29 發表於 22-11-1 18:55
我一半為咗Ian 一半為姜,所以Ian咁少戲分有d失望,不過套劇係好睇
BTW, 如果viu出套劇係Ianson 做主角就 ...

Ansonlo咪客串左一幕囉

子爵府

薯圈 發表於 22-11-1 19:10

仲有柳應廷都客串個名,突然爆出嚟好好笑。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

nancy29 發表於 22-11-1 18:39
我兩邊都有睇,所以睇唔過眼盲踩,各有各好睇,又各有各爛
tbb平均質素高d,但viu好叻拍呢d比較 ...

我只能說Viutv全部都係平淡又有趣咁囉

珍珠宮

貝_貝 發表於 22-11-1 17:57
做Stanley 個女果個都好好戲

仲好靚女

大宅

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

Chchingpig 發表於 22-11-1 18:27
我都係唔鐘意女角,好煩

斷食除非想斷一世

我有個朋友,應該一生都為住減肥, 咩方法都用, 就係唔運動, 係168個排,又唔食糖澱粉質, 瘦得勁快,但只係dd 食番少少,就脹過之前,然後再用各種方法再減, 瘦兩三個月,又肥過之前, 係一次難減過一次

我地成班fd 笑佢係姜桃體質

男爵府

薯圈 發表於 22-11-1 19:10

我心目中諗緊Anson Kong

首頁

尾頁

跳至