自由講場

跳至

首頁
34567...13

尾頁

珍珠宮

auhiyo 發表於 22-11-23 14:29
如果要攞撫養權就要打官司,到時受傷咪又係小朋友。

但如果吸毒真係冇理由再畀小朋友跟佢,而且個後父又有案底又有吸毒前科仲鍾意喺屋企唔著衫周圍走

珍珠宮

shop_baby 發表於 22-11-23 14:47
台灣法律一樣好黑暗,而且佢係娛樂圈咁耐,識人多都唔奇,台灣人一定幫返台灣人,將女既醜聞全部少題,將 ...

好似仲話有黑道幫手添

公爵府

daijuju 發表於 22-11-23 14:46
分隔兩地根本唔work,一家人應該一齊

我c6講過一定唔可以分隔兩地,拍拖時我可能要去外地做野,老公講明如果轉長駐外地,佢會即刻辭職跟埋我過去,結左婚更加唔可以分隔兩地,佢話分隔兩地好易就會分開
出世:3.52KG
1個月:5KG
2個月:6.06KG
3個月:7.28KG
4個月:7.69KG
6個月:8.7KG

已刪除用户

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 畀面勳章 叻叻勳章 睛靈勳章 陪月勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 KMALL特別版勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章

未再婚使前夫錢冇問題,不過自己都有第二春仲結埋婚啦,自己又唔係冇錢,前夫繼續俾錢養小朋友好合理,但養埋佢同而家個老公就肉酸囉

珍珠宮

shop_baby 發表於 22-11-23 14:49
我c6講過一定唔可以分隔兩地,拍拖時我可能要去外地做野,老公講明如果轉長駐外地,佢會即刻辭 ...

agree
以前我都long d過所以好明白
喺埋一齊真係好重要
身邊認識所有分隔兩地的,基本上都有外遇或離婚,極少部分維持到

別墅

daijuju 發表於 22-11-23 14:09

痴線,翻嫁個毒友,係韓國話尿檢多次不及格有案底,所以到 ...

哩個女人都係九唔搭八

公爵府

daijuju 發表於 22-11-23 14:49
好似仲話有黑道幫手添

完全唔出奇

公爵府

daijuju 發表於 22-11-23 14:52
agree
以前我都long d過所以好明白
喺埋一齊真係好重要

如果真係好愛大家,一定會成日好想見到佢,攬下佢,感情係培養出來,小朋友耐冇見爸爸都會有疏離感啦,汪每年飛返去咁多次都算係咁

伯爵府

牛年勳章

唔係細路 發表於 22-11-23 14:47
如果汪係呢1-2年先開大陸餐飲生意,咁疫情前點解會飛得咁頻密? 10年飛咗700次,係咪仲有其他生意?
...

係再開,之前佢媽咪有間俏江南,但唔知點樣賣左,之後又比人告,唔記得最後點
汪好似係呢2年開左麻六記,幾年前係台北開左間S hotel.
咁汪原本係北京有錢人,傾生意係北京傾都好正常。但係傾生意係可能唔知傾幾多次先成功一兩次。
十年飛700次,除開一個月飛5-6 次。其實咪有少少似老公係內地返工,每星期返HK 屋企一次咁。唔好睇少內地返HK 車程,一程都可以2-3 小時。咪同佢坐飛機差唔多時間

男爵府

回覆樓主:

2個都好煩。
但個女帶對仔女返台灣生活,唔理個老公,長期都會出問題,始終大陸多誘惑。
另外女嘅咁快再婚,前夫緊嬲爆啦,始終同對仔女一間屋住,點知佢生活質素如何,個阿媽都唔諗吓,自己開心就得,超自私。

睇下個光頭佬玩得幾耐,幾時俾人攆走返韓國,大s點會白養佢呀?

公爵府

BK Milk勳章

nisha 發表於 22-11-23 15:00
係再開,之前佢媽咪有間俏江南,但唔知點樣賣左,之後又比人告,唔記得最後點
汪好似係呢2年開左麻六記, ...

差唔多但煩呢!而且一味得個男人飛,點都會有問題出現,你估男人真係有耐心咩?仲要個男人樣唔差又有錢咁實多女人埋身,拒絕1,2次都可能但太多老婆又唔係身邊,出事係遲早既事。

男爵府

唔係細路 發表於 22-11-23 14:23
200萬床褥,話換過10幾張床褥都唔岩訓,真係好想知佢條係咩腰

身嬌肉貴

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

就咁睇係好唔合理。
但點解咁唔合理當初汪都要簽?
實有內情囉。
不過S比佢聰明就事實,乜都白紙黑字,發聲明搵律師。以佢性恪冇把柄點會出手告汪丫,屎忽痕咩。
唔似得佢兩母子响網度嘈。
再婚冇錯,晒恩愛法理上都冇錯。佢地一家都隻字不提汪同前家婆。
汪指控佢婚內出軌,吸毒,始終都係冇証冇據,就算係真都可以話滴水不漏。
相反汪就比人影到幾次有証有據。
始終人地打滾咁多年,先唔會同你潑婦罵街。

男爵府

nisha 發表於 22-11-23 15:00
汪好似係呢2年開左麻六記, ...

北京飛轉台灣連埋候機,check in & check out, 車程都搞你大半日,都咪話唔累wo!

男爵府

唔知真定假?

台媒曝大S深夜痛哭 具俊曄與繼女矛盾升級,被趕出在台房間

https://3g.163.com/dy/article/HMN28U400552UPW4.html?spss=adap_pc

男爵府

大S出聲明…就憑第一句寫話同小S「不能」吸毒(而唔係「沒有」吸毒), 我唔會信佢
attach1/tmp/phpE0ofSM

伯爵府

唔係細路 發表於 22-11-23 15:54
大S出聲明…就憑第一句寫話同小S「不能」吸毒(而唔係「沒有」吸毒), 我唔會信佢

...

明知個前夫有幽閉恐懼症,未離婚前未有疫情前,都唔肯黎北京定居讀書,要飛700次,每次都要左隔離右隔離、成家都係戲精,可想而知哩個女人有幾茶

珍珠宮

唔係細路 發表於 22-11-23 15:54

...

好聖母白蓮花feel

子爵府

nisha 發表於 22-11-23 14:27
可唔可以請識韓文嘅jm 聽返段訪問?
因為之前有人話字幕出錯,好想知係咪真
...
講英文架woo ten years ago

首頁
34567...13

尾頁

跳至