自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

伯爵府

個女人已經得到hkid,可以同個女再申請公屋。 唔想等幾年就上東張喊,城府好深滿腦貪念。

禁止訪問

回覆樓主:

大宅

回覆樓主:

乖乖地排隊嗰啲真係慘

象牙宮

2024年龍年勳章

回覆樓主:

我冇睇個節目.

睇大家寫: 個女人個女3歲, 同前夫生.個男人生前重病&坐輸椅.

個女人係咪假結婚呀?

唔通有真愛?

時間上真令人懷疑

子爵府

好媽媽勳章

支持

男爵府

2024年龍年勳章

回覆樓主:

唔可以比大陸婆得逞!東張係咪痴孖筋,揀case有無用腦,咁嘅case都出街,幾多土生土長捱足一世納晒稅都無得上樓,點解要比你地呢d坐響其成嘅人?一定唔可以比!!同埋唔該揀case嘅人個腦唔好坐住,呢件大陸婦擺明利用老公個病係咁chur,對住鏡頭淚流流,攞到公屋笑呵呵啦!

伯爵府

回覆樓主:

開頭見佢老公死咗都好同情佢,睇到我都眼濕濕,點知越睇越唔對路,支持房署,最憎呢啲貪得無厭嘅人,返大陸住囉,佢原本都唔屬於呢度

伯爵府

牛年勳章

Sumyeema1 發表於 22-12-20 07:53
我冇睇個節目.

睇大家寫: 個女人個女3歲, 同前夫生.個男人生前重病&坐輸椅.

睇完,同問。
入境事務處麻煩check 下有冇假結婚?

象牙宮

2024年龍年勳章

nisha 發表於 22-12-20 08:13
睇完,同問。
入境事務處麻煩check 下有冇假結婚?

入境處、警方調查下佢.

隨時hkid都可以收番.

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我冇睇個節目.

識個男人時,個女3歲,而家應11、2歲。

但講到當初係個女問媽媽:可唔可以叫個男人做爸爸,佢至接受個男人喎。呢度,唔講唔知內地孩子咁早熟?
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

象牙宮

2024年龍年勳章

my005 發表於 22-12-20 08:26
識個男人時,個女3歲,而家應11、2歲。

但講到當初係個女問媽媽:可唔可以叫個男人做爸爸,佢至接受個男 ...

oic, 即係同個男人一起8、9年

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Sumyeema1 發表於 22-12-20 08:30
oic, 即係同個男人一起8、9年

應係,好似2014識,2017上下結婚。

這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

水晶宮

2024年龍年勳章

yan_mum 發表於 22-12-19 20:03
擺到明落嚟呃公屋,大陸都有得住,做乜唔返上去住。

3歲女係你內地前夫生嘅,都唔係香港人

房署唔會因為咁而比間屋出去的,只係而家D人知道有渠道(東張)能夠引起公眾注意,吸引眼球啫。
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

大宅

回覆樓主:

喊2喊就r到公屋,會唔會諗多左

別墅

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

根本冇可能比返佢,香港係睇文件,你老公等唔到咪天意囉,講到間公屋有佢老公既回憶,不如返去擋房啦都有回憶架

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

Debbie0331 發表於 22-12-20 07:37
個女人已經得到hkid,可以同個女再申請公屋。 唔想等幾年就上東張喊,城府好深滿腦貪念。
...

個女人返返大陸湊返個女唔該

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章

NaturalHigh 發表於 22-12-20 08:56
根本冇可能比返佢,香港係睇文件,你老公等唔到咪天意囉,講到間公屋有佢老公既回憶,不如返去擋房啦都有回 ...

咪就係
住劏房仲耐仲大把回憶啦

翡翠宮

我冇睇個節目.

上電視就披頭散髮求其hea著賣慘
電視show佢同佢啲拍拖相化行妝一副戰鬥格扮曬港女果啲樣
上電視7情上面喊曬,真係要頒發個影后俾佢

侯爵府

littlefunpig 發表於 22-12-20 10:59
上電視就披頭散髮求其hea著賣慘
電視show佢同佢啲拍拖相化行妝一副戰鬥格扮曬港女果啲樣
上電視7情上面喊 ...
大6婆個個都心機重重、 手段多、貪錢、餓狗搶屎戰鬥格、識扮嘢識做戲, 吾知咩環境養出來嘅恐怖生物

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

支持

首頁
34567...8

尾頁

跳至