自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

MMVV 發表於 23-4-23 11:01
佢話:「依家呢個網絡世界,有邏輯嘅人真係唔係好多…我嘅忠告係睇少啲『愛回家』,因為白癡就係咁樣練成㗎 ...

話緊大劉呀?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章

OHIMESAMA 發表於 23-4-23 12:07
佢呢個point就真係冇邏輯嘞!佢咁有腦就唔會嫁俾個咁嘅渣男'仲要認同佢
...

感覺周生遲早都係另一個魏生

伯爵府

Cankk 發表於 23-4-23 12:04
佢嫁周永恆都白痴啦,仲學人講邏輯

我睇完佢嘅言論,心內亦立刻彈出你呢句!

侯爵府

魚兒小寶貝 發表於 23-4-23 12:08
係人都知愛回家係鬧劇,佢當偵探劇咁睇呀?

複式洋房

MMVV 發表於 23-4-23 11:01
佢話:「依家呢個網絡世界,有邏輯嘅人真係唔係好多…我嘅忠告係睇少啲『愛回家』,因為白癡就係咁樣練成㗎 ...

琥珀宮

醒目開學勳章 大廚勳章

tsmtang 發表於 23-4-23 11:48
佢講得好啱呀,有邏輯嘅人真係唔多,睇愛回家會變白痴,呢個邏輯真係唔知喺邊度嚟嘅呢
...

X 2

愛回家、根本就是天馬行空、是真人做的卡通片~
大力理財篇 之 子女理財!

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3868590&extra=page%3D1
買基金真係好傷
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=3294843&extra=page%3D1

伯爵府

咁睇IQ博士會唔會變白痴?我細細個最鐘意睇,我哥就睇超人果d又唔見佢真係拯救宇宙?

子爵府

回覆樓主:

周永恆涉刑恐等三罪被拘控 曾揚言「斬死老婆斬死仔」 被捕時序全曝光

https://www.stheadline.com/breaking-news/3223688/%E7%8D%A8%E5%AE%B6%E5%91%A8%E6%B0%B8%E6%81%86%E6%B6%89%E5%88%91%E6%81%90%E7%AD%89%E4%B8%89%E7%BD%AA%E8%A2%AB%E6%8B%98%E6%8E%A7-%E6%9B%BE%E6%8F%9A%E8%A8%80%E6%96%AC%E6%AD%BB%E8%80%81%E5%A9%86%E6%96%AC%E6%AD%BB%E4%BB%94-%E8%A2%AB%E6%8D%95%E6%99%82%E5%BA%8F%E5%85%A8%E6%9B%9D%E5%85%89

伯爵府

LOVEJELLY 發表於 23-4-23 12:40
佢咁有邏輯,就唔會嫁俾周永恆啦!

物以類聚。

重要同佢生B,真係戥佢下一代擔心。

翡翠宮

Cankk 發表於 23-4-23 12:04
佢嫁周永恆都白痴啦,仲學人講邏輯

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回

SullytheMonster 發表於 23-4-23 15:09
肯定唔夠佢嫁周永恆白痴

伯爵府

睇愛回家我唔識笑 好無聊(emoji)

首頁

尾頁

跳至