自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

cattz288 發表於 23-7-31 22:10
我上次easter收酒店電話無收我錢

用戶名應該係你中文名喎,實左名架嘛

是不是在app內收国内打來的电話?帳户名叫我填微信一樣的。

水晶宮

cattz288 發表於 23-7-31 22:10
我上次easter收酒店電話無收我錢

用戶名應該係你中文名喎,實左名架嘛

戶口名改到了,要同中移動一樣。谢谢

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

HLDMaMa 發表於 23-7-31 22:17
是不是在app內收国内打來的电話?帳户名叫我填微信一樣的。

喺香港托管後先係app內收電話

回內地就會插咭,所以正常收電話/sms, 啱啱睇record, 國內收電話係免費的,打電話先要錢,印象中1分鐘幾毛,好平的

水晶宮

cattz288 發表於 23-7-31 22:25
喺香港托管後先係app內收電話

回內地就會插咭,所以正常收電話/sms, 啱啱睇record, 國內收電話係免費的, ...

那如果我叫美团外賣,我收聽電話也免費嗎?那我不用轉套餐的流量為電話用量了!

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

HLDMaMa 發表於 23-7-31 22:29
那如果我叫美团外賣,我收聽電話也免費嗎?那我不用轉套餐的流量為電話用量了!
...

真係喎,打出先收費
attach0/tmp/phpbyeT4p
放下自在

大宅

wong2323 發表於 23-7-24 10:07
昨天阿仔同我去福田口岸辦理內地電話號碼,多謝BK JM好介紹!

請問怎樣轉月費$8 ?

好吸引

水晶宮

cattz288 發表於 23-7-31 22:36
真係喎,打出先收費

好的,谢谢!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

sharon_pig 發表於 23-7-30 19:39
開咭預幾耐 半個鐘?
好快,唔駛10分鐘

唵嘛呢叭咪吽      
ॐ मणि पद्मे हूँ
ༀ་མ་ཎི་པད་མེ་ཧཱུྃ

公爵府

wong2323 發表於 23-8-1 19:05
好快,唔駛10分鐘

謝謝

伯爵府

cattz288 發表於 23-7-31 19:50
呢樹

按咗呢個,但佢叫我搵人工客服?點解咁既

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 KMALL特別版勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

Freedomfish 發表於 23-8-3 15:41

“人工” 即係真人,不是電腦對答
唵嘛呢叭咪吽      

侯爵府

YuYuMother 發表於 23-7-24 10:13
Download 中移動app搵CS幫你改。要求完之後佢會48小時之內有真人打返俾你confirm。可能會問你密碼但係冇密 ...

買什麼卡可以轉$8月費?
我有張卡100蚊用三個月、每月$29、扣曬100蚊可以再增值.....呢種可以轉$8 plan 嗎?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

gilgilgilgil 發表於 23-8-3 17:17
買什麼卡可以轉$8月費?
我有張卡100蚊用三個月、每月$29、扣曬100蚊可以再增值.....呢種可以轉$8 plan 嗎 ...

講緊國內開中國移動哦,你有冇睇晒post?

伯爵府

wong2323 發表於 23-8-3 17:14
“人工” 即係真人,不是電腦對答

請問係咪要打電話上大陸搵客服?

水晶宮

wong2323 發表於 23-7-24 10:15
之前有JM分享皇庭廣場有抵食buffet,所以辦理完內地電話號碼,跟住就搭兩個站地鐵去會展中心

果然抵食!90 ...

可唔可以講聲係邊間
好抵啊

象牙宮

Freedomfish 發表於 23-8-3 15:41

喺個chatbox度打人工,先會有真人對話,你打想轉8蚊計劃就可以
放下自在

伯爵府

cattz288 發表於 23-8-3 18:00
喺個chatbox度打人工,先會有真人對話,你打想轉8蚊計劃就可以

感瀲!我太多問題麻煩晒

伯爵府

cattz288 發表於 23-8-3 18:00

請問chat box 在邊個位置?可否圈比我睇、非常感謝你

象牙宮

Freedomfish 發表於 23-8-3 18:15
請問chat box 在邊個位置?可否圈比我睇、非常感謝你

咪就係之前圈果個位,本身係ai, 要打人工先會轉去真人對話
放下自在

超級版主

豬仔嘜 發表於 23-8-3 17:44
可唔可以講聲係邊間
好抵啊
皇庭廣場 漢陽廷
星期一至五11:00-16:30 ¥99
星期六日全日及平日16:30-21:30 ¥109
任食90分鐘

唵嘛呢叭咪吽      

首頁

尾頁