自由講場

跳至

首頁
34567...8

尾頁

洋房

回覆樓主:

其實如果個太太真係愛個老公,自己唔係度唔係應該想個老公再搵到愛嘅人,可以快啲由傷痛走出哩再過幸福生活咩?

男爵府

healthkeeper 發表於 23-12-24 07:06
其實如果個太太真係愛個老公,自己唔係度唔係應該想個老公再搵到愛嘅人,可以快啲由傷痛走出哩再過幸福生活 ...

我聽過一單真人真事
兩公婆感情非常好,女人走咗
仔女唔俾老豆搵第二個
話會養佢過世

仲有幾十年
等仔女自己自己成家立室
又點樣全心照顧老豆呀

我都係好似你咁諗
咁樣先至係愛一個人

真係家家有本難念的經

洋房

papa.yaya 發表於 23-12-24 07:46
我聽過一單真人真事
兩公婆感情非常好,女人走咗
仔女唔俾老豆搵第二個

有啲嘢要提早交代。宜家有個好大好大嘅關係我面前。所以我好早就同身邊嘅人講我另一半無時間限制去搵第二個。只要佢開心隨時識第二個同對方結婚。我只想佢幸福,佢開心就係咁簡單。

侯爵府

一人一讓步 發表於 23-12-23 16:47
聰明女人係唔會結婚的,自己一個仲開心。

與其委屈的完整 寧願瀟灑的單身

伯爵府

香港地,吾好嘅事永遠都有大把人去聽去講去散播,而好事就冇乜人講,因為好多人覺得好事係應份出現,所以就費時講啫。。。我覺得呢個世界好人同壞人係五五波爭持著,冇話一方劃死咁咁咁嘅

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

hellomiki 發表於 23-12-23 16:41
我知bk有唔少恩愛夫妻,但我自己眼見身邊親戚和朋友同事case唔少都系男人靠唔住 包括表面嘅好好 ...

咁大把女人嫁人都係為男人啲錢啦,你淨係話男人有啲唔公平囉

侯爵府

回覆樓主:

男人真實心理係点?

男爵府

annie133 發表於 23-12-23 18:30
一定啦,仲要搵過個後生好多,然後再生bb

Yes, 識人都係咁。第2個老婆細自己好多同再生B

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

jollyma 發表於 23-12-24 00:17
靠得住既定義係咩,好似我阿哥一家5口加工人,屋企又工人又養車,阿嫂長年唔做嘢,我哥一個人揾6個人使,捱 ...
BK 好多 JM 都好自豪話老公一出糧就俾晒成份糧老婆管,再由老婆俾零用錢老公用,聽到真係都覺得痴線
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

vivibabyvivi 發表於 23-12-24 09:05
咁大把女人嫁人都係為男人啲錢啦,你淨係話男人有啲唔公平囉

同意 仲可以貪到一個點

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

esmehouse 發表於 23-12-24 10:18
BK 好多 JM 都好自豪話老公一出糧就俾晒成份糧老婆管,再由老婆俾零用錢老公用,聽到真係都覺得痴線 :igive ...

女人也靠不著呀!

琥珀宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

BK 好多 JM 都好自豪話老公一出糧就俾晒成份糧老婆管,再由老婆俾零用錢老公用,聽到真係都覺得痴線 :igive ...

呢啲真係有小三唔好問點解

esmehouse    發表於 23-12-24 11:20

男爵府

回覆樓主:

男人靠得住,豬乸會上樹

寶石宮

淘心 發表於 23-12-24 11:09
女人也靠不著呀!
現今都多咗女人出去偷食啦

伯爵府

有個咁鵪鶉嘅老公,值得自豪咩

珊瑚宮

2024年龍年勳章

meowmeow34 發表於 23-12-24 11:37
有個咁鵪鶉嘅老公,值得自豪咩

佢地認為呢啲係愛呀

男爵府

healthkeeper 發表於 23-12-24 08:37
有啲嘢要提早交代。宜家有個好大好大嘅關係我面前。所以我好早就同身邊嘅人講我另一半無時間限制去搵第二 ...

真係要好豁達先做到

都識人,另一半有大病而走人
最後男人走咗,女人亦提前搵到第二個
當然兩人相處真實情況,外人唔知

珍珠宮

回覆 hellomiki 的帖子

你理人咁多做咩

要唔好男女都有唔好

有d人當嫁人生仔打工
隨時ready 跳船,細路都唔要

各人頭上一片天, 小管人閒事

侯爵府

回覆樓主:

有識兩個男人
妻子死後仍十分懷念亡妻不再娶

又有一個大部分收入比哂老婆

侯爵府

畀面勳章

你睇李龍基婚都未結就話要將d物業轉哂比女友, 佢會留返些比仔女??

首頁
34567...8

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊