自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

無話可說 發表於 24-4-23 17:17
係所有電子支付都無

古代人黎? 唔網購,唔淘寶?

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

無話可說 發表於 24-4-23 17:18
我都想book呢d,係咪揀酒公寓?

就咁search無特別揀

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Charlotte_mom 發表於 24-4-23 17:14
我哋都係主力book serviced apartment
仲係揀兩廁
有廳方便買宵夜開餐

我搵返好多年前住過Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok,我果次5個人住,4房,4廁大到呢…….但距離bts 真是幾遠下

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Charlotte_mom 發表於 24-4-23 17:07
呢間我有睇
我都鍾意住Fraser,去廣州必住
不過呢間離bts有點遠,所以我都未試過 (去bkk我要痴住 ...

廣州我鍾意住新世界,係遠左d,但好正,有連通房,早餐又正

大阪我就鍾意住fraser, 但好難book

我成日想試深圳果間,但又是好full

象牙宮

廷廷媽 發表於 24-4-23 18:15
古代人黎? 唔網購,唔淘寶?

無卡一定古代人咩 可以好多原因無卡,我仔暫時都未有信用卡,淘寶網購全部點我做

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

CrabPincers 發表於 24-4-23 19:12
我搵返好多年前住過Grande Centre Point Hotel Ratchadamri Bangkok,我果次5個人住,4房,4廁大到 ...

所以我住Ploenchit ,上天橋就係商場連bts

王國長老

CrabPincers 發表於 24-4-23 19:15
廣州我鍾意住新世界,係遠左d,但好正,有連通房,早餐又正

大阪我就鍾意住fraser, 但好難book

下次試吓Fraser,喺天河區萬菱滙樓上,對面太古滙,地段好好,房又大又靚

珍珠宮

野原美冴 發表於 24-4-23 13:56
我已經網上full payment, 都要我(訂房人)親身去check in, 諗起都嬲爆!

請問用邊間book,住客寫自己名?我試過用 Hotels ,Expedia 和Agoda 幫人訂香港酒店,就未試過要我去Check in

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊