自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Charlotte_mom 發表於 24-5-2 23:25
一樣,必備大垃圾袋,塞埋兩隻腳入櫈底都唔怕

子爵府

lovegeneration 發表於 24-5-2 11:38
剛剛4月去過東京,來回準時。我搭過HKE十次以上,次次都一早俾錢劃位,從來未試過要被迫分開座。我哋一行 ...

想問吓可唔可以去到機場check-in先至俾錢劃位?

大宅

danzlover 發表於 24-5-3 22:56

我估得gwa。反正都要俾錢劃位點解唔book機票時劃埋位,又平D又可以揀靚啲嘅位?

伯爵府

coldmilktea 發表於 24-5-2 23:00
如果唔加錢劃位係咪一定打散晒坐?

有小朋友就會痴住大人位,但如果全是成人,我上星期經驗係來回兩程都打散。

子爵府

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我4月底飛大阪 一早買機票買埋來回座位 因為有小朋友想確保係一齊坐。
臨飛前幾日 加購左個雞蛋仔去程時食 HKE再send 個order confirmation 比我 發覺回程座位比人取消左 話我未買!
好彩之後搵到客服 佢話航班型號改左所以取消左 我心諗如果我唔買雞蛋仔 咪去機場check in 先知?而且係收左我錢 取消又冇refund
最後佢都有比返兩個位我 但今次真係大打折扣

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

danzlover 發表於 24-5-3 22:56

位派咗出去就無
去到機場,如果真係爆,無相連位,你俾錢都無用
除非你俾錢買本身貴d嘅位(例如第一排),而嗰個位又特別啱心水,又未有人要

公爵府

想問問各位…. 是否都是買$50座位?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊