想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

停咗食就唔怕有冲突了
原帖由 Luckyee 於 4-8-2009 22:25 發表
我自己本身只吃葉酸(以藥丸計), milk, 花膠, 阿膠都有食, 而其他維他命就靠平時均衡飲食, 冇食特別的補充劑. 因為我不是特別有欠缺什麼維他命. 而且也睇緊中醫調理身體, 所以應該足夠.

我在網上睇到, 懷孕前所需的 ...

大宅

我頭先上去有機寶寶那裡想訂維生素,已經比資料及信用卡資料,然後確定點知尚欠街道名,因為我沒有街道名,所以我就取消購買,唔知會唔會扣我錢呢?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 靚靚mona 於 09-8-5 11:57 發表
我頭先上去有機寶寶那裡想訂維生素,已經比資料及信用卡資料,然後確定點知尚欠街道名,因為我沒有街道名,所以我就取消購買,唔知會唔會扣我錢呢? ...

你有無打電話去問下呀?
以我所知...有機寶寶都係用PayPal過數, 你可以睇睇PayPal有無即時過數, 咪知個order 有無取消到囉。

2009年6月3日這天....我失去肚裡的愛女。

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-5 12:20 發表

你有無打電話去問下呀?
以我所知...有機寶寶都係用PayPal過數, 你可以睇睇PayPal有無即時過數, 咪知個order 有無取消到囉。

我是選擇用信用卡比錢,不是用PayPal

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 靚靚mona 於 09-8-5 12:30 發表

我是選擇用信用卡比錢,不是用PayPal

依~~~你係用信用卡直接比錢? 哎呀~~點解你唔用 PayPal比呀!!
咁你不如睇下有無得打去公司問問。

マリン媽媽永遠愛妳!!

子爵府

好媽媽勳章

有機寶寶...原來無香港公司架, 聯絡電話都係美國既。

聯絡我們:

[email protected]

7138 45th Ave S, Seattle, WA 98118, USA

206-725-7524

試下 send e貓去問下啦。

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-5 12:33 發表
有機寶寶...原來無香港公司架, 聯絡電話都係美國既。

聯絡我們:

7138 45th Ave S, Seattle, WA 98118, USA

206-725-7524

試下 send e貓去問下啦。 ...

我都好想問但是我英文唔係太好呢?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 靚靚mona 於 09-8-5 12:37 發表

我都好想問但是我英文唔係太好呢?

最衰我d英文都奇差。唔係都想幫下你。

マリン媽媽永遠愛妳!!

大宅

原帖由 bibifa1225 於 09-8-5 13:22 發表

最衰我d英文都奇差。唔係都想幫下你。

我己經問credit Card center話無收到要過年$$既資料,而我朋友話應該如果我取消就是取消了。

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 靚靚mona 於 09-8-5 13:28 發表

我己經問credit Card center話無收到要過年$$既資料,而我朋友話應該如果我取消就是取消了。

如果係就好啦!! 其實你係網上買野...最好用PayPal安全d架。

マリン媽媽永遠愛妳!!

男爵府

請問係咩黎架? 有咩用? 係男人定女人食架我m又唔準.

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 bb716 於 09-8-5 13:47 發表
請問係咩黎架? 有咩用? 係男人定女人食架我m又唔準.

有男食...有女食, 你可以上呢個網址睇睇。
http://www.fertilaid.com/default.asp

マリン媽媽永遠愛妳!!

男爵府

o....全部英文黎......

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 bb716 於 09-8-5 13:57 發表

無計, 美國公司.....我地買都要上網訂, 等美國個邊送黎添架。

マリン媽媽永遠愛妳!!

複式洋房

葉酸就唔好同 FertiAid 一齊食,唔係會過量,不過唔知中藥會唔會同佢嘅成份有相沖呢?

請問飲嘅同capsules有咩分別?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

呢度有中文既:

http://www.brainybb.com/fe.html

複式洋房

有中文但你要上ebay打FertiAid搜尋就可以揾到,我都訂左一set(有男用+女用)+運費HK$480

複式洋房

要去ebay.hk先得

別墅

Michelewong,

在這個網訂,shipping要幾錢呀?

原帖由 michelewong 於 09-8-3 14:09 發表
我係佢地主網站訂. 好快. http://www.fertilaid.com/

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 hwtc 於 09-8-5 22:48 發表
葉酸就唔好同 FertiAid 一齊食,唔係會過量,不過唔知中藥會唔會同佢嘅成份有相沖呢?

請問飲嘅同capsules有咩分別?

飲既同capsules成份有少少唔同架!
茶既成份
Product Description
FertiliTea is the all-natural tea designed to enhance fertility. Developed by leading fertility expert, Dr. Amos Grunebaum, FertiliTea contains ingredients that have been scientifically demonstrated to optimize your chances of conceiving. FertiliTea contains Vitex Agnus Castus (Chasteberry), Green Tea, Red Raspberry, Ladies Mantle, Nettle Leaf, and Peppermint Leaf. One package of FertiliTea contains a one-month supply.

マリン媽媽永遠愛妳!!

首頁

尾頁

跳至