影視娛樂

跳至

首頁
34567...8

尾頁

子爵府

大大方方先係男人
只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

大宅

支持

珍珠宮

原帖由 ching師奶 於 09-8-26 12:13 AM 發表
點都好,祝福佢地

現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

其實佢都幾廿歲人啦, 都唔再係D懷春少女嘅偶像, 怕乜喎, 大大方方一起咪仲開心
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

好媽媽勳章

我覺得幾SWEET~~

大宅

SO SWEET,, CONGRA Andy & Carol!

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

我覺得可能係朱小姐唔想公開身份, 你睇出黎一直都係低頭根本就想見光, 華仔比人感覺不嬲都重家庭, 佢唔公開的原因可能有很多. 可能真係因為已經比人影到所以就帶出黎見人, 不過跟住仲有嘢煩, D 人又會跟訪佢地有無小朋友咁.... 我唸要到左所有嘢都清楚為止先至會回復平靜......

大宅

劉華公唔公開,我冇意見,亦冇話支唔支持,我淨係支持及同情朱小姐啫,已經死左老豆咁傷心,攪完晒d嘢搭飛機返嚟攰到死,想清靜下都唔得.

大宅

大大方方咪好囉!

珍珠宮

我只覺timing好差.. 一早講有女友.. 冇人會咁好奇架.. keep左廿幾年既秘密.. 一下有機會爆煲. d記者先當大件事來搞者..

在港上機時唔認, 返來落機就拖.. 唔迫爆機場就假, 仲有其他乘客架..

水晶宮

2018復活節勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 sanjofung 於 09-8-26 00:22 發表
真心祝福佢哋

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

仲匿?
認左佢咪好囉.

人地跟你, 跟到依家媽咪過左身, 爹吔又過左身. 無人無物喇. (maybe 有唔可以認o既仔女~)

仲唔認人~?! 作為fans, 超失望~

你咪當d fans 個個係拐子佬, 殺人狂先得架~
一兩個癲o既, 身為藝人, 你預左架啦.
今時今日你咁o既地位, 無理由攪唔掂.

我地想見到你正正常常, 愛護家人,
俾番d 正常生活, 正常身份俾你至愛o既人多d~~

你唔公開有你苦衷, 擔心.
但係, 朱小姐o既忍耐與委屈, 都夠晒啦~

我地想你地幸福快樂o架~
呢個係fans 最大o既心願.

男爵府

醒目開學勳章

原帖由 jjd 於 09-8-26 08:32 發表
劉華公唔公開,我冇意見,亦冇話支唔支持,我淨係支持及同情朱小姐啫,已經死左老豆咁傷心,攪完晒d嘢搭飛機返嚟攰到死,想清靜下都唔得.

同意.
明知會有咁既場面出現架啦,竟然揀咁既時候,咁既形式公開,為咩啫.

珍珠宮

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 Jojomama 於 09-8-26 09:14 AM 發表

同意.
明知會有咁既場面出現架啦,竟然揀咁既時候,咁既形式公開,為咩啫.

可能係因為已經被人影到, 到左香港傳某亦會再追, 就算話秘密離開都會有機會出現飛車或跟到返屋企門口, 所受的擾攘仲會更多更危險, 而家影左咁傳某就有功課交又唔使咁危險啦....

複式洋房

我都覺得..andy公唔公開其實無所謂..每個人都有私隱架啦..點解藝人既私隱就一定要坦蕩蕩咁開哂比大家睇?

有d人又怪佢唔公開..而家d記者偷影到相啦..佢想作一個沉默既交代..又話佢做show..咁你想人地點?

佢唔公開自然有佢地既原因..如果女方係真係唔喜歡做背後既女人..就唔會捱到今日比大家見到佢地拖住手啦..佢地唔講..應該係佢地有共識既..試諗下個個咁八掛..一早講話一齊就無事?有無咁著數阿?我唔信囉..如果一早講左一齊既..之後又會係咁跟蹤人..係咁起人地既雞毛蒜皮事出黎..得閒又話人地情變..又家變..又婚變...唉...佢做得偶像大把緋聞..要講要查要煩 都唔知煩到幾時...到時可能仲慘過而家..唔講果時大家都可能好小諗起朱小姐...而家.....慘囉..有排講..日日起身街都唔敢出..慘過坐監..以前未講都還好..可以出下街..可能有時仲無咩人認到佢添..而家要買水罩都無用...買"子"袋穩陣d......

由頭到尾都係想講..比多d空間人啦..藝人都係人.人地唔想講咪唔好迫人囉..做咩要拉仔友出黎除哂人地d衫..睇夠啦..先放手?換著當時人係你 ..你會點?

男爵府

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

都唔明d藝人, 永遠去到有親人死咗先至會公開一d隱藏咗好耐嘅秘密. 好似呀倫要死老豆先公開有一子, 嘉玲又係死咗老豆先要諗結婚, e+係華仔要死人地老豆先至公開喎. 仲要等24年, 24年黎偷偷摸摸. 要好有耐力先得.

大宅

講得好。
原帖由 boobecky 於 09-8-25 22:33 發表
其實公唔公開係咪真係咁重要呢?
呢d都係佢2個既事, 佢老婆家人唔介意咪得囉
唉...

男爵府

首頁
34567...8

尾頁

跳至