懷孕前後

跳至

首頁
34567...17

尾頁

王國會長

2023年兔年勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 HiPP勳章(1) 畀面勳章 王國會長 爸B勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼?

我細仔用細碼特級棉柔,之前大仔用其他牌子唔係咁好,今次生細仔就試下新野。我鍾意PAMPERS係因為佢日本製造,有保証。2倍彈性“側”腰圍環唔易滲尿。特級綿柔材質,唔會整花BB PAT PAT。而且最重要係佢易買,又成日有優惠,最岩精打細算既媽咪。

男爵府

1.喜愛 Pampers 的原因

因為它是名牌之一,有信心保証。當BB穿著時,覺得它是輕盈、不太厚,令BB穿起時不會臃腫,還有是質料柔軟、舒適剪裁、易穿有彈性,Fit 晒BB Pat Pat
,而且吸水力強。

別墅

1 ,您喜愛 Pampers 的原因

因為pampers bb著左唔會漏尿, 好多BB媽咪都用佢,試個用其他牌子既尿片,BB著左訓教第2日起身,BB張床都有尿,而Pampers就冇。

2.我用緊特級棉柔,柔軟彈性側腰圍

囝囝訓教舒服D,父母就訓得安心D

民房

2. 您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼? 

我喜歡為寶寶選擇特級棉柔紙尿片因為它是日本製造﹐質地柔軟而且它的彈性“側”腰圍令寶寶感覺舒適。

珍珠宮

2018復活節勳章

喜愛 Pampers 的原因
由我自己作為小寶寶開始,我家就已經選用Pampers了, now i born my bb also choose pampers due to all my fd is using this brand!!! & this brand is the top one in the diaper world!!!

男爵府

您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼? 

我BB用Pampers特級棉柔, 因為之前用過好多其他牌子, 當中亦有日本制的, 但都係間唔中會有漏尿的情況出現, 唯獨用咗Pampers特級棉柔就冇再漏尿, 大家都知, 如果BB係冬天晚上漏咗有幾麻煩!Pampers俾到我信心嘅保證!

大宅

1. 您喜愛 Pampers 的原因
我個仔仔用過其他牌子的紙尿巾, 出現漏尿和糞, 但 pampers 紙尿巾 , 它吸水力強,濕左都唔漏尿, 特級棉柔紙尿片側腰的活動幅度、張力較大,加上柔軟的質感,
雖然價格較貴一點, 但物超所價的; 加上Pampers 不時的推廣, 送的禮物又實際, 計一計媽咪銀包確實慳唔少而寶寶又開心

2. 您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼?特級棉柔 及 超薄乾爽,

初頭都係用特級棉柔系列, 價格比較貴片數比少, 所以現在用超薄乾爽, 價格較平片數比較多, 能有效鎖住尿濕長達10小時, bb 成晚唔洗玩尿片, 但有時pamper 不時寄現金劵來, 計一計平D, 未買特級棉柔系列囉.

3. 您認為Pampers紙尿片給您獨有的功能是……
我認為Pampers 獨有的功能是長效乾爽 及 防漏設計, 令我BB 白天和晚上睡得開心和玩得開心.

男爵府

認識瑞士牛牛第三回 好媽媽勳章

我最喜愛Pampers力求完美的精神, 使片片同褲仔盡善盡美. 令寶寶穿得更舒適, 媽媽使用得更方便.

Pampers有多個不同設計的學習褲同尿片褲, 配合唔同BB既需要.

特級柔軟的設計, 呵護小寶寶幼嫩既肌膚, 會起紅印; 又有彈性側腰圍, 使小寶寶穿得貼身舒服, 寶寶四圍玩、周圍走都無問題, 完全唔會漏尿; 仲可以長時間保持乾爽, 唔會令寶寶出現紅pat pat.

我會繼續卑BB使用Pampers!

順祝
大家Happy New Year!! 身體健康!! 寶寶健康快樂成長!!

Thank you!
Cathyb

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我的大隻寶寶整天周身郁, 只有穿上學步寶寶輕鬆穿, 他便可以輕鬆自在四處走, 就算片片"滿座", 也不會像其他片片滲漏或變硬, 令我非常滿意.

子爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 熱血金章 親子探索遊 醒目開學勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

我家少爺已經六個幾月,喜歡爬高爬低,左轉右轉,所以我選用了Pampers在日本製造的特級棉柔尿片,以便配合他活潑好動的個性。

尿片特強的彈性腰貼和鎖水功能,有效地防止尿片滑下或構成漏尿情況,吸水之後更加不會變得腫大,就算少爺大耍少林功夫我都未曾驚過。

另外尿片表層柔軟滑溜,好比綿花一樣輕盈舒適,保證不會造成敏感紅腫,確保少爺屁股又白又滑,連爸爸亦大讚物有所值。

由於獲得家人的認同和支持,我會繼續為少爺選購Pampers特級棉柔紙尿片!

大宅

2. 您選擇哪款 Pampers 的紙尿片/褲(特級棉柔、超薄乾爽、學步寶寶輕鬆穿)?為甚麼?

特級棉柔是我的必然選擇! 日本製造,信心保證, 價錢合理, 用過真係柔軟好多, 而且唔易漏尿; 腰位的魔術貼更有加倍彈性, 真係體貼BB屁股仔, BB用得舒適, 媽咪安心又放心。嘻嘻, 如果我有下一胎, Pampers 的特級棉柔都係我不二之選!
Mama: 天山雪蓮  BB: 何中b
[email protected]

別墅

Pampers紙尿片給我好動既囝囝獨有的功能是 :

囝囝有時候喜歡在用餐後掃
風時大便, 其他尿片腰圍設計不貼身, 大便向上, 真的手足無措.
Pampers2倍彈性"側腰圍設計, BB腰位貼更舒服, 從此沒這情況發生.

禁止訪問

好媽媽勳章 陪月勳章

大宅

陪月勳章

我個女女一出世到而家6個幾月都係用緊pampers...試過其他牌子都令到bb屁股紅左..同埋容易漏尿同漏屎...反而pamper可以令到女女屁股唔會紅..吸水力又強..加上我個女本身大脾比較大..所以尼隻牌子就最岩身..一定會繼續用~~~~

別墅

好媽媽勳章

回覆 95# Editor 的文章

我喜愛 Pampers 的原因是....

pampers質地最柔軟和輕身,現在我選用特級棉柔更加係由日本製造, 而且尿片濕左都依然能夠保持乾爽絕唔會有漏尿和poo poo的情況令我好放心使用, 還有特級棉柔有2倍彈性“側”腰圍使BB穿後 更加fit身唔會箍住BB個肚腩仔,最後最重要的原因是它不會令BB有紅屁股吖!

大宅

BB喜歡用Pampers 的學步寶寶輕鬆穿, 因為富彈性又柔軟, 尿濕多次也不會感到不舒適, 最適合好動又活潑既 BB.

洋房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

您喜愛 Pampers 的原因

Why do I (and my daughter :p) like Pampers?

1. Pampers is a globally-renowned brand. Parents want to provide the best to their kids. Nothing is better than the products that you can trust.

2. Pampers keeps improving its product quality and customer services.

3. Pampers offers a wide range of products for you to choose from. You can always put Pampers on your babies/kids whether they are new-born, toddlers or young kids, whether you are looking for diapers/pants for play or bedtime.

大宅

Pampers is the BEST! it is good quality, never leaks, the diaper is thin, the right fitting, reasonable price!

別墅

以前我媽咪已經係pampers的fans, 很早以前已經知道pampers是一隻很好用的牌子,我的細佬妹都是著pampers大的, 到了自己做人媽咪, 當然第一時間揀最好的pampers比阿囡用, 最中意pampers特級綿柔, 質地軟熟又唔會搞到阿囡有紅patpat, 阿囡用左咁耐都未試過漏尿, 所以我都介紹佢比其他朋友仔

首頁
34567...17

尾頁

跳至