想生BB

跳至

首頁
34567...36

尾頁

子爵府

1個+孖胎+龍鳳胎+3胞貽... 夠未??

原帖由 tingbobo 於 10-1-3 10:55 發表
我又要申請入會,會長順手幫我排個急件啦,hehe
1個、孖胎、龍鳳胎、3胞貽都唔緊家,hahaha

子爵府

你唔係簽收左咩???
唔通... BEBU代你收左...

原帖由 CHANLAILAI 於 10-1-3 11:35 發表
入來坐下先

精靈女王, 我件包裹係咪加強左保安呢?

子爵府

就虎尾兔頭啦~~

原帖由 M.C.123 於 10-1-3 11:37 發表
我都申請入會, 虎B 兔B 都無所謂

子爵府

我驚唔止小龍女, 連小兔子都趕埋上黎呀~~

原帖由 小小郭夫人 於 10-1-3 12:02 發表

好,承你貴言,如果小龍女等唔切,趕埋過黎同虎b打孖上都得架,哈哈~~

子爵府

啱啱有件KING SIZE~~~ 不過上唔到飛機, 要寄郵輪喎... 不過都好快到架啦~

原帖由 Woojojo 於 10-1-3 12:08 發表
我又報名入會呀, 男/女裝, 咩size, 一件兩件都無任歡迎, 最緊要urgent !

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 ms_ck 於 10-1-3 13:00 發表
我驚唔止小龍女, 連小兔子都趕埋上黎呀~~

我頂得住,黎啦~~

子爵府

BB呢家野, 梗要快手啦~~
都幾後架啦~ 不過唔緊要啦, 我請左part-time幫手~~
冇fedex, 因為鬼妹/鬼仔唔ok啦~:;pppp:
我地有'宅急便'!!! 保證亞洲血統!!!

原帖由 mwongl 於 10-1-3 12:34 發表
哎呀,甘快开左啦。。迟左添~c啦c啦,咪排到好后咯?
唔该我要fedex特快急件!

子爵府

要唔要集齊一套??? 12生肖呢???

原帖由 小小郭夫人 於 10-1-3 13:06 發表

我頂得住,黎啦~~

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 ms_ck 於 10-1-3 13:09 發表
要唔要集齊一套??? 12生肖呢???

哈哈哈,都好,改名可以用時辰,一樣12個,哈哈

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 ms_ck 於 10-1-3 13:03 發表
啱啱有件KING SIZE~~~ 不過上唔到飛機, 要寄郵輪喎... 不過都好快到架啦~

無問題 ~ 就要住呢件先 , 另外再加碼預訂多件宅急便 !

複式洋房

嘩!一晚無上網就去到第5頁啦!執輸咗添!我又排,我又排!總要係快証添!一把年紀啦!各住好姐妹俾我打尖得晤得呀?我想生虎bb呀!仔女通殺!多謝各位!嘻嘻!

男爵府

我CONFIRM左地址, 好似過清關中, 佢話要2星期後先見到佢喎, 你見我出返來就知啦

上次都冇得見醫生, 之前又話有得見, 都唔係既, 只係返去再取藥塞咋, 攪到我有D失望, 不過塞完冇再痛, 同埋姑娘話我有3粒蛋, 痛係正常, 我都安心D。

精靈女王, 請你加強保安, 護送LAILAI B安全入宮啦, 希望2星期後見到佢啦, THANKS.

不過我唔可以再上來啦, 因為我老公已經鬧我成日上來, 而家佢未起身我先偷偷上來咋

原帖由 ms_ck 於 3/1/2010 12:57 發表
你唔係簽收左咩???

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 CHANLAILAI 於 10-1-3 13:22 發表
我CONFIRM左地址, 好似過清關中, 佢話要2星期後先見到佢喎, 你見我出返來就知啦

上次都冇得見醫生, 之前又話有得見, 都唔係既, 只係返去再取藥塞咋, 攪到我有D失望, 不過塞完冇再痛, 同埋姑娘話我有3 ...

好,我靜靜雞叫你加油~~

禁止訪問

好媽媽勳章

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我想要個快遞bb呀.

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 CHANLAILAI 於 10-1-3 13:22 發表

上次都冇得見醫生, 之前又話有得見, 都唔係既, 只係返去再取藥塞咋, 攪到我有D失望, 不過塞完冇再痛, 同埋姑娘話我有3 ...

C6都係驚你太緊張有影響啫, 佢又何嘗唔緊張呢? 你有機會就偷偷哋上嚟傾吓relax吓, 時間會快過d架 . 我哋會幫你打氣架 !

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 ms_ck 於 10-1-3 12:57 發表
你唔係簽收左咩???

喂喂喂~~~我仲未收到wor!!!!

精靈女皇,唔該你幫我再追下啦!
我係bebu mama~~我同bebu baba都好鍚bebu bb架~~bebu b你快d來啦!!!!be~~bu~~be~~ bu~~

子爵府

見係maggiewan咋~~
有求必應~~

原帖由 maggiewan 於 10-1-3 13:14 發表
嘩!一晚無上網就去到第5頁啦!執輸咗添!我又排,我又排!總要係快証添!一把年紀啦!各住好姐妹俾我打尖得晤得呀?我想生虎bb呀!仔女通殺!多謝各位!嘻嘻! ...

子爵府

你既警戒級別已經去到9級半架啦~~
人地d保鏢都冇你甘多...:;pppp:
你米吼佢行開行埋, 偷偷上黎囉~~~

子爵府

預留??? 即要好d喎~~

原帖由 大笨豬 於 10-1-3 13:36 發表
我都想要虎BB呀 , 唔該幫我預留一個丫 , 仔女都要呀~~~~~~

首頁
34567...36

尾頁

跳至