跳至

首頁

尾頁

別墅

今日中午已入數, 唔該!

7. superbeagle - 2a1b - $326.07

大宅

集體回覆:

家陣我已收到尾數00, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36嘅families 款項。

由於已過收款日期,現車位只剩4位,麻煩仲諗住一齊玩又已報名嘅family 盡快通知我!因星期一必須要正式confirm 旅行社人數及繳交有關訂金,遲咗嘅就真係唔好意思la,多謝合作!

原帖由 superbeagle 於 10-3-6 22:15 發表
今日中午已入數, 唔該!

7. superbeagle - 2a1b - $326.07

hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

我星期六已入咗數lor wor, pls check~
14.janwsy - 2a1b - $326.14

原帖由 灝灝B 於 10-3-6 22:32 發表
集體回覆:

家陣我已收到尾數00, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 15, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36嘅families 款項。

由於已過收款日期,現車位只剩4位 ...

大宅

我check 咗la!放心有你份嘅!

原帖由 janwsy 於 10-3-8 10:54 發表
我星期六已入咗數lor wor, pls check~
14.janwsy - 2a1b - $326.14

hee ~ hee ~ 我家有隻Cutie Monsters ar!

大宅

集體回覆:

家陣我已收到尾數00, 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36嘅families 款項。

由於已過收款日期,現車位只剩4位,麻煩仲諗住一齊玩又已報名嘅family 盡快通知我!因星期一必須要正式confirm 旅行社人數及繳交有關訂金,遲咗嘅就真係唔好意思la,多謝合作!

大宅

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Karman

巳入數了, please check

首頁

尾頁

跳至