美容扮靚

跳至

首頁
34567...13

尾頁

水晶宮

原帖由 bbfeby212 於 11-1-2 22:39 發表

吓,乜會復發嘅咩?我是上年6月做的,so far真係沒有再出汗&冇狐味了,非常好呀,不過我記得醫生講過有些人是有機會要做第2次的,可以再重做的,那你妹妹有否問醫生怎辧? ...

一邊一個月後又有狐味了, 己經用了萬幾蚊, 無再重做因無$$$, 都是這裡介紹的一位e生

kktimtim  Me too. Same doctor.   發表於 14-6-23 16:08

民房

Anyway,我好多謝summerbabe同各位美女的分享:loveliness:
如果無lee個post,我林我仲為我d汗同狐味日日煩惱,街刀吾敢出
d止汗劑只系得十幾個中有效架昨
所耳我決定博一博
始終我覺得lee樣野好個人,吾同人會有吾同效果
但中合咁多位的意見,lee個手術巧似真系ok喔
我做完手術再同大+分享一下我的狀況啊
真的感謝您們!

複式洋房

原帖由 kavapoon2 於 11-1-5 00:10 發表
Anyway,我好多謝summerbabe同各位美女的分享:loveliness:
如果無lee個post,我林我仲為我d汗同狐味日日煩惱,街刀吾敢出
d止汗劑只系得十幾個中有效架昨
所耳我決定博一博
始終我覺得lee樣野好個人,吾同人會有吾同效 ...

Hi kavapoon,
祝你成功啦,支持你哦,我效果都好好哦,好彩有2位媽咪介紹最新情況,手術後到現在已經有約9個月,April10做的, it is so good for me!

民房

Hi dandy!

謝謝您的鼓勵啊
你系米1丁點味刀冇啦?
我過2日做啦
好緊張喔:loveliness:

複式洋房

原帖由 kavapoon2 於 11-1-10 16:47 發表
Hi dandy!

謝謝您的鼓勵啊
你系米1丁點味刀冇啦?
我過2日做啦
好緊張喔:loveliness:

Of course 冇味喇.....add oil:loveliness:

民房

hello~我想要有關醫生既資料~可以pm我嗎??萬分感謝!!

民房

hello~我想要有關醫生既資料~可以pm我嗎?? Thanks!!!

水晶宮

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

hello~我想要有關醫生既資料~可以pm我嗎??萬分感謝!!

大宅

原帖由 edea 於 10-4-5 14:37 發表
如樓主所言, 會員有需要請直接pm樓主查詢, 避免在版面留please pm me字句, 多謝合作.

edea

唔好意思呀各位媽媽,如果你哋想知道醫生資料,就直接pm好了,因為show "pm me"係違規嫁, sorry!

大宅

原帖由 summerbabe 於 11-2-25 16:56 發表

唔好意思呀各位媽媽,如果你哋想知道醫生資料,就直接pm好了,因為show "pm me"係違規嫁, sorry!

Thank you!

大宅

Pls PM Me ..........

男爵府

睛靈勳章

最近去左E生打botox, 效果非常好,無汗,可為持6-9mths! 唔想做手術,可以試下.
有冇人想要E生開只汗齊?之前買左,而家唔須要用,未用過全新!
火龍果

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

凡請各會員注意,較早前超版(EDEA)已作出警告.勿在版面留下PM ,PLS PM ME....等指示.
希望大家合作.如大家繼續PM ,PLS PM ME....等字眼,令此帖沒有閱讀性.
此帖將會關閉.謝謝!

YINMELODY

大宅

原帖由 yinmelody 於 11-3-5 20:14 發表
凡請各會員注意,較早前超版(EDEA)已作出警告.勿在版面留下PM ,PLS PM ME....等指示.
希望大家合作.如大家繼續PM ,PLS PM ME....等字眼,令此帖沒有閱讀性.
此帖將會關閉.謝謝!
其實之前樓主and超級版主已作出警告,都唔明點解d人仲唔聽,仲係咁繼續留pm me等字句,講咗9萬幾次要pm就私下搞掂,好似前日教跳舞減肥個post又係咁,最終真係俾人封左盤,搞到好麻煩先開得噃個post!
toffeetog講得好啱,版主應該係懲罰果d違規人仕,唔應該删除or關閉個post,我地好多媽媽都係真係分享的,如被删除了,有好多想重溫資料嘅媽媽就睇唔到或分享不到了

禁止訪問

陪月勳章

公爵府

畀面勳章

laser可唔可以cut手腳汗線?

別墅

would you pm me too. thanks

大宅

Pls pm me, thx

別墅

LAST幾耐嫁?

洋房

回覆 summerbabe 的帖子

我中六之後腳汗突然多左好多...著臭晒D鞋...我咁ge情況做唔做得你E個呢?

首頁
34567...13

尾頁

跳至