自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

係....呢個係佢兩個人既事,之不過....你唔記得佢地既身份嘞.....

作為公眾人物.....你要講私隱.....難D囉....

咁倒不如大大方方咁承認....唔係更好咩?

你收收埋埋.....傳媒就越去查.....

另外....我自己對佢係咪結左婚又或佢同鄭生係咪分手.....興趣不大.....我係唔鍾意D人成日講大話囉....
原帖由 june25 於 10-3-27 16:52 發表

咁又唔可以將呢件事同保濟丸混為一談喎...
佢哋兩個的婚事- 與公眾利益無關 係冇義務同外界交代
保濟丸- 涉及公眾利益 影響市民健康 公眾有知情權

咁我都覺得阿sa咁講係唔想人再追問同追究落去...
其實唔想人知有 ...

伯爵府

熱血金章 好媽媽勳章 畀面勳章

我覺得係生果日報發惡,所以爆大鑊摷晒啲證據出嚟啦!
明明有堅料,佢兩個仲即刻話分手喎...哼

子爵府

原帖由 小妮子 於 10-3-27 16:57 發表
係....呢個係佢兩個人既事,之不過....你唔記得佢地既身份嘞.....

作為公眾人物.....你要講私隱.....難D囉....

咁倒不如大大方方咁承認....唔係更好咩?

你收收埋埋.....傳媒就越去查.....

另外....我自己對佢係咪 ...

作為公眾人物講私隱係就係難d...
但講到尾公眾對於呢樣嘢都唔係一定有知情權...因為成件事唔涉及公眾利益...
多得香港有班太「犀利」的傳媒...而班傳媒又有成班擁躉支持佢哋去繼續揭露藝人私隱...咁就冇辦法收埋啦!
咁可能佢哋方法錯啦始終我都唔係好了解佢哋之間的事...
不過我都係覺得冇必要同公眾交代...

禁止訪問

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

liar!!

珍珠宮

畀面勳章 BK Milk勳章

咁我想問.....傳媒唔做呢D.....可以做乜啦....

唔通期期講.....A明星今次拍咩片....好比心機做呀....B明星唱呢首歌....首歌講乜乜.....佢用到咩方法去唱呢首歌咩.....

咪玩啦....咁做法....唔好話份報紙唔賣.....娛樂圈死都似....

再講.....外國既傳媒仲犀利啦....

又如果.....佢地早早承認晒....你估仲使開記招咩....

不過我覺得使鬼開記招呀....把鬼.....晒氣.....
原帖由 june25 於 10-3-27 17:04 發表

作為公眾人物講私隱係就係難d...
但講到尾公眾對於呢樣嘢都唔係一定有知情權...因為成件事唔涉及公眾利益...
多得香港有班太「犀利」的傳媒...而班傳媒又有成班擁躉支持佢哋去繼續揭露藝人私隱...咁就冇辦法收埋啦! ...

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好煩,開咩記者會?

大宅

大話王 !!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 ching師奶 於 10-3-27 15:46 發表
[quote]原帖由 jadeling 於 10-3-27 15:28 發表
http://news.on.cc/ent/index.html?file=ncbrke00_20100327151027

鄭中基蔡卓妍18:30舉行記者會
【15:10】20 ...

低能到爆..唔知佢地做緊乜..
又揾班fans出黎做咩?

似博宣傳喎..
1)阿sa 開concert
2)鄭中基有戲上畫

禁止訪問

版主

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋

你地幫兩個藝人製造咗好多noise.

禁止訪問

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

對呢一對真係一d興趣都冇, 男嘅又爛滾, 早閃早著啦...

男爵府

"真的假不了,假的真不了" 又一個好例子!!!!!!!

別墅

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=13868113

鄭中基承認已婚
2010年03月27日 (06:38 pm)

鄭中基和蔡卓妍被(阿 Sa)揭發在美國洛杉磯秘密註冊結婚,兩人在九龍灣展貿中心舉行記者會交待。

鄭中基承認在 2006年已結婚,婚姻生活開心。

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=13868145

蔡卓妍:
藝人不可有私隱
2010年03月27日 (06:43 pm)

蔡卓妍表示,秘密註冊結婚,是希望保護家人,但原來藝人是不可有私隱。

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=13868143

鄭中基灑淚宣佈
與阿 Sa分手
2010年03月27日 (06:41 pm)

正當今日被傳媒踢爆早於 06年結婚的鄭中基及蔡卓妍(阿 Sa),今日下午召記者會,宣佈兩人已經分手,「大家經過一段時間相處後,發覺大家分手係會對大家好啲。」鄭中基說。

「分開係唔涉及任何第三者,亦不涉及一切外間盛傳的失實報道。」鄭中基說時,一度激動得灑下男兒淚。

http://hk.apple.nextmedia.com/re ... amp;art_id=13868148

阿 Sa與鄭中基
再見亦是好朋友
2010年03月27日 (06:47 pm)

早於 06年結婚的鄭中基及蔡卓妍(阿 Sa),今日下午召記者會,宣佈兩人已經分手。阿 Sa在記者會結束前說:「我同鄭中基仲係好朋友,希望未來我哋兩個可以生活得好愉快,亦希望傳媒日後可以畀多啲空間我哋兩個。」

阿 Sa說罷,忍不住掏出紙巾拭抹眼淚,坐在身旁的鄭中基見狀,立即伸手輕撫阿 Sa的肩膀安慰。

王國長老

王國長老

藝人新聞, 何需太認真.:lol:

真真假假, 水中月, 鏡中花, 相對世界大事, 無謂太上心.

關注旱情重要多啦.
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

水晶宮

原帖由 edea 於 10-3-27 19:31 發表
藝人新聞, 何需太認真.:lol::" />

真真假假, 水中月, 鏡中花, 相對世界大事, 無謂太上心.

關注旱情重要多啦.

實情佢地結咗婚未都真係唔關我地事囉,只係佢地打份工叫做'藝人',佢地選擇唔講,我又唔覺得係錯.就算話係講大話,佢地嗰D大話又唔係拎黎害人或者損人利益既,又同我地有何關係呢?無謂太上心.

禁止發言

禁止訪問

大宅

首頁

尾頁

跳至