自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

間中都有睇, 都OK...

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

好睇

侯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 親子王國15週年勳章

初初唔知佢做咩架,而家覺得好好睇.

睇到阿章終於搵到師傅,真係好開心...

伯爵府

略嫌楊怡戲份太少. 我很喜歡睇佢

別墅

呢套劇係巾幗梟雄幕後班底架,一個字:正!

大宅

回覆 8# baby-tung 的文章

Totally agreed with you!!!

翡翠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

總算近期以來的佳作...
香港撒瑪利亞防止自殺會熱線:23892222
撒瑪利亞會熱線(多種語言)︰28960000
生命熱線︰23820000
東華三院芷若園熱線︰18281
社會福利署熱線︰23432255
醫院管理局精神健康專線(24小時精神健康熱線諮詢服務):24667350
明愛向晴熱線:18288

珍珠宮

原帖由 CINDYC 於 10-4-8 22:38 發表
近排唯一追既只有呢套"鐡馬尋橋".

我都係~~

珍珠宮

原帖由 Manny 於 10-4-9 00:06 發表
馬國明令我對佢改觀,做得好過沙煲仔!!!!抵讚!!!

有同感, 佢事事為d兄弟細妹出面出口, 真係好令人感動.

禁止訪問

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

萬鈞<--林嘉華's son...so ugly..I never see the actor such this guy very very ugly.

子爵府

好媽媽勳章

見佢一次就想打佢一次

原帖由 katrinaau2002 於 10-4-8 22:43 發表
係呀..真係好好睇呀..見到個二X祖真係想 ..佢個樣真係衰到冇人有..

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

之前我覺得呢套戲好無聊 ,點知越睇越好睇 ,
宜家晚晚擔定櫈仔睇

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

之前無追,所以唔太知佢講乜。但放easter前幾日開始有睇,因為好緊張呀又講緊親情。跟住就一集一集就追住喇,正呀

別墅

顧汝章原來真有其人,仲有鐵砂掌一代宗師嚟架!

珍珠宮

我都覺得套劇,幾好睇!
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢套真係好正, 近排晚晚仆返屋企追劇....

初初睇 d 時空跳黎跳唔知講乜, 冇集集睇, 後尾睇睇下覺得真係好正 , 就快大結局, 繼續追埋佢

我覺得馬國明 d 戲幾好, 佢塊面冇咁多凹痕後, 人都靚仔左

果個向佐直頭個額頭刻住 "x人" 2 個字, 呢個角色好0岩佢做呀~

男爵府

初初唔好睇, 只是用來撈飯, 點知越睇越正, 特別是馬國明, 對佢改觀晒, 見到佢好努力演譯角色......

男爵府

醒目開學勳章

係呀!
初初我以為又係由頭喊到落尾既煽情戲, 睇多幾集都覺得d劇情唔錯呀!!

原帖由 nono76 於 10-4-9 10:50 發表
初初唔知佢做咩架,而家覺得好好睇.

睇到阿章終於搵到師傅,真係好開心...

水晶宮

2024年龍年勳章

yes ah.

原帖由 zozozo 於 10-4-8 22:40 發表
今日終於知道"鐡馬尋橋" 點解. 唔該晒湛叔
從天空到大地, 心臟在持續著令人眩暈的擺動, 那是初戀

首頁

尾頁

跳至