跳至

首頁

尾頁

複式洋房

醒目開學勳章

新界西2月媽媽Gathering (confirmed 23/10)

日期: 23/10(Sat)

時間: 14:00-16:00

地點: 大家有冇提議???
(1個TM,2個TSW, 1個YL, 1個洪水橋)

1)StephanieQ -- 1大1 b B
2)pui1011 -- 1大+1(8歲)+1bb
3)blythema -- 1大1B
4)csw1986
5)rainypen
6)
7)

大宅

地點大家有冇提議?

新界西2月媽媽Gathering (confirmed 23/10)

2)pui1011 -- 1大+1(8歲)+1bb
3)blythema -- 1大1B
4)csw1986
5)rainypen
6)
7)

複式洋房

唉!! 我又唔可以來了, 10月11日要隨丈夫去到北京, 不是工幹, 是調上去, 都唔知幾時才可以調番落來了~~
ISAAC 25囝一隻

大宅

那即是同埋Issac一齊搬上去住?? 那要stock up好多奶粉了

原帖由 BeautyMM 於 10-9-26 11:06 發表
唉!! 我又唔可以來了, 10月11日要隨丈夫去到北京, 不是工幹, 是調上去, 都唔知幾時才可以調番落來了~~

複式洋房

就是這個原故, 我一直都沒有停餵人奶, 因為我就是成罐大奶粉~~
ISAAC 25囝一隻

大宅

係呢,您地會幾時同阿b去影樓影相呀?

複式洋房

我早排帶了ISAAC去VENTURE影左了, 好貴呀!!
ISAAC 25囝一隻

大宅

六個月時去了 TUEN MUN 的Babyroom,唔算太貴近近地試下都ok

拎相後我再報告下品質如何

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我諗住1歲去影~~
原帖由 crystallotus 於 10-9-28 09:34 發表
係呢,您地會幾時同阿b去影樓影相呀?

大宅

wah,您地咁快就影咗嗱,唔係話坐好定D去好D咩?
我都有FD 在屯門影呀,近近地幾好喎,how much ar?

大宅

影左啦,$1000 包4個造型及全部檔案,如有興趣睇相,click入我facebook啦!

大宅

$1000J都幾貴喎,我見其他有d 大約$700..
但係在屯門真係幾吸引呀,but我無您fb呀~
您介唔介意pm我呀?
原帖由 csw1986 於 10-9-29 15:08 發表
影左啦,$1000 包4個造型及全部檔案,如有興趣睇相,click入我facebook啦!

大宅

Studio相

我都有得拎相喇
http://www.facebook.com/album.ph ... 23&l=80d7d59d5f

6個月時影的, 1歲時會再影, 大家仲有冇又平又靚o既 Studio推介?

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我諗住去babyQstudio....
原帖由 StephanieQ 於 10-10-1 23:05 發表
我都有得拎相喇
http://www.facebook.com/album.php?aid=234741&id=607633923&l=80d7d59d5f

6個月時影的, 1歲時會再影, 大家仲有冇又平又靚o既 Studio推介?

大宅

剛睇了babyQstudio的網頁, 平日PLAN有成200張相, 好似幾好咁喎......^^

原帖由 PUI1011 於 10-10-1 23:19 發表
我諗住去babyQstudio....

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

係wor....最吸引係影完唔洗即刻俾$...可以係屋企慢慢揀相....跟住仲有專人送d相上門ar~~
佢地個wedsite寫ga~~
BabyQstudio要做到100%正面評價當然難,但我們無意改變,由2006年開始到現在到將來都不會變,我們相信口碑, 每個人都須要錢,但揾錢都要問心的!

所以我們堅持在人客影相後,不須要即時付款,當收到我們的on-line photo album,

再慢慢選出自己喜歡的照片.按套餐價錢選擇,如閣下不滿意相片,更可以拒絕購買! 最後只須以電郵確認買相及通知送貨地址,我們自會於7日內安排,人客於收貨時才付款,

以上就是我們的服務態度,雖然有點難以相信,但我們仍然會繼續堅持!
原帖由 StephanieQ 於 10-10-1 23:43 發表
剛睇了babyQstudio的網頁, 平日PLAN有成200張相, 好似幾好咁喎......^^

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 StephanieQ 於 10-10-1 23:05 發表
我都有得拎相喇
http://www.facebook.com/album.php?aid=234741&id=607633923&l=80d7d59d5f

影得好好wor~~~ ^^

複式洋房

醒目開學勳章

原帖由 StephanieQ 於 10-9-26 10:51 發表

2)pui1011 -- 1大+1(8歲)+ ...

o...sorry sorry ar! 我黎唔到, 要去上playgroup~~~

大宅

8個月大時影既相,你地可以參考一下 http://www.com/home.php?#!/album.php?aid=72783&id=1614578604

另外想問問,新界西既媽咪有無諗住同bb番playgroup?有興趣可以學香港區咁一齊上都好喎

大宅

你係邊度上呀?幾多錢一堂?

原帖由 blythema 於 10-10-2 14:32 發表

o...sorry sorry ar! 我黎唔到, 要去上playgroup~~~

首頁

尾頁

跳至