跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

啱啱見到其他mami posted:

呢間有 1yr party 既野, 不過送貨要收$$$, 自取亦可

http://www.boxoffun.com.hk/ct/index.php

我地訂唔訂?

大宅

我覺得兩樣都好,一個budget由一個人負責買所有禮物可以有大小分別,抽獎時會有大小禮物的刺激。

若每人按一個budget買禮物,咁就會有唔同媽咪的選擇同心意,禮物的份量會差不多。
原帖由 flowerw88 於 10-8-25 12:36 發表
抽獎都好,有驚喜。我最怕係D公式化的禮物,如婚宴個D,就唔好。

My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

大宅

佢地話將軍澳都有一間party專賣店,我今個星期會去,我可以去睇下有甚麼。
原帖由 cacacaca 於 10-8-25 18:07 發表
啱啱見到其他mami posted:

呢間有 1yr party 既野, 不過送貨要收$$$, 自取亦可

http://www.boxoffun.com.hk/ct/index.php

我地訂唔訂?
My baby girl: Samantha: 10 Oct 2009
Sammi: 15 March 2011

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我們定在10月3日. 不如book 3小時 (1-3), 咁可以俾啲時間佈置.現在有13個家庭參加.我們定8月31日做Deadline. 暫定以下負責項目如下, 其他媽媽有興趣幫忙,請填上你的名字:
1, 統籌 --- Beibei0080
2, 佈置 --- cacacaca / carrie to
3, 遊戲 --- flower88
4, 食物 --- beibei0080
5, 用品 --- cacacaca / carrie to
6, 生日禮物 --- flower88

beibei0080
mh1001b
flowerw88
叻高B
pucca_garu
cacacaca
cow_bb
Winnie_1018
tungtung03
Carrie To
Cpstyw
Cacacaca
Saltato

大家請提出任何意見以供負責的媽媽參考…..

大宅

不如book 3小時 (1-3),-->應該是1-4pm。

大宅

其他媽媽有無興趣負責遊戲?得我一個,我怕我帶唔起氣氛。

原帖由 beibei0080 於 10-8-26 14:20 發表
我們定在10月3日. 不如book 3小時 (1-3), 咁可以俾啲時間佈置.現在有13個家庭參加.我們定8月31日做Deadline. 暫定以下負責項目如下, 其他媽媽有興趣幫忙,請填上你的名字:
2, 佈置 --- caca ...

大宅

beibei0080 ,我們的RUNDOWN是什麼?我想預下玩幾多個games?

我們需要司儀嗎?如opening或主持切cake

大宅

有無媽媽有手提mic/小路寶?因為會所無mic供應。

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

beibei0080, 點解repeat左我既? 有兩個cacacaca喎~應該得12個家庭, 係嘛?!

負責佈置ok, 但用品即係乜?佈置用品?餐具用品??

今個星期六我會出席0910 元朗會所gathering, 到時見面可以再傾~

p.s. Cow_bb!!我發現我地都係1020 mami! 28/8 星期六會見到妳嗎?

原帖由 beibei0080 於 10-8-26 14:20 發表
2, 佈置 --- caca ...

大宅

12個家庭,好啊,我怕太多人不夠椅

大宅

cacacaca : 咁岩既... 咁我地明天見...

子爵府

我係新丁, 搵緊生日會野...搵到你地講緊~~
我仔仔20/10/09生日,
你地係咪滿左人???
係咪無得參加啦???

大宅

2, 佈置 --- cacacaca / carrie to
3, 遊戲 --- flower88
4, 食物 --- beibei0080
5, 用品 --- cacacaca / carrie to
6, 生日禮物 --- flower88

beibei0080
mh1001b
flowerw88
叻高B
pucca_garu
cacacaca
cow_bb
Winnie_1018
tungtung03
Carrie To
Cpstyw
Saltato
bbsaco

民房

參加生日會

我都想報名參加生日會呀!
唔知仲有無位呢?

子爵府

多謝預埋我仔仔!
你地係咪facebook有群組? add埋我呀唔該~~~
[email protected]

大宅

生日會名單:

beibei0080
mh1001b
flowerw88
叻高B
pucca_garu
cacacaca
cow_bb
Winnie_1018
tungtung03
Carrie To
Cpstyw
Saltato
bbsaco

waiting list:
sukady

大宅

我們還沒有定人數,負責的媽咪會一起討論,暫時放你的名在waiting list 先

原帖由 Sukady 於 10-8-28 14:32 發表
我都想報名參加生日會呀!
唔知仲有無位呢?

複式洋房

加我落waiting list 預我一份丫,我也可以幫忙你們的籌備工作,thank you

原帖由 beibei0080 於 10-8-28 15:29 發表
我們還沒有定人數,負責的媽咪會一起討論,暫時放你的名在waiting list 先

大宅

JOLIEYEUNG,你幫手負責遊戲ok嗎?

大宅

未有,我唔識整,哈哈,所以係度聯絡

原帖由 bbasco 於 10-8-28 14:40 發表
多謝預埋我仔仔!
你地係咪facebook有群組? add埋我呀唔該~~~
[email protected]

首頁
34567...9

尾頁

跳至