想生BB

跳至

首頁
34567...9

尾頁

複式洋房

can i have the address and tel of 張ec? Tks!

男爵府

育兒性格勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

張 ec 係利基大廈 & 淘大之間果條路, 行到最後, 然後轉左手邊, 行多幾步就會見到了~

民房

我又想睇, PM俾我, THX

禁止訪問

大宅

Please pm the address to me, thanks a lot.

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 yandor 於 10-10-26 16:14 發表
個個都話想睇....

其實有無JM真係睇完張EC後...BINGO????

for your reference:
http://forum.baby-kingdom.com:8888/thread-2769747-7-3.html

之前都有好幾個人中咗返來分享嘅,不過後來太多人留"pls PM me"之類的說話,好似夾雜咗好多無意思的留言,topic就咁沈底...

我諗如果大家想要EC資料,可PM任何一個睇緊的JM,唔好再留"pls PM me",多謝合作~

大宅

可以pm / send張醫師的資料比我嗎 ? 謝謝!
email address:
[email protected]

子爵府

頭先我打電話去book. 有個男人話: 你宜家book 唔到啦.
要等到1月先睇到啦!你11月尾再打來book 啦!費事亂.

我真係唔明, 點解要我11月尾先打去book.
到時, 豈不是叫我等到三月先可以睇??

佢話唔可以 walk in 去睇.

咁我即係可以點? 我都唔明......

民房

應該唔會等咁耐先有得睇,仲有星期六是休息的,佢係牛頭角利基大廈附近,試吓打去問地址是否攪錯。

子爵府

哈哈哈.... 係呀!!! 真係攪錯咗呀!!
我啱啱收到 GOLDY 的PM, 知道原來我揾錯咗另一個張EC呀!!!! 真係傻... 等我明天再打去問吓先!!!
(我打咗2559033X-- 係另一個JM 比我的張EC, 不是呢個EC...)

原帖由 hchccue 於 10-10-30 13:48 發表
應該唔會等咁耐先有得睇,仲有星期六是休息的,佢係牛頭角利基大廈附近,試吓打去問地址是否攪錯。

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 zarara188 於 10-10-30 21:23 發表
我啱啱收到 GOLDY 的PM, 知道原來我揾錯咗另一個張EC呀!!!! 真係傻... 等我明天再打去問吓先!!!
(我打咗2559033X-- 係另一個JM 比我的張EC, 不是呢個EC...)

...

我都覺得奇...

大宅

畀面勳章

張醫師唔駛專登book的!不過你可以過去前打個電話去confirm收幾點!我次次去最多都係等三、四個,不過好快的!
原帖由 zarara188 於 10-10-30 21:23 發表

...

別墅

可以俾醫師嘅聯絡資料我嗎? 謝謝 [email protected]

子爵府

jacobcat06, 好!!等我打去問定先!!!
thanks for telling me!
ec 診症用唔用心? 初診要幾耐到?
佢只開兩日藥, 如果我想多拿幾日,可以嗎? 因為我唔近
kowloon bay 呀.

glouance, pls check pm.

原帖由 Jacobcat06 於 10-10-31 12:27 發表
張醫師唔駛專登book的!不過你可以過去前打個電話去confirm收幾點!我次次去最多都係等三、四個,不過好快的!

珍珠宮

大廚勳章

原帖由 zarara188 於 10-11-1 20:10 發表
jacobcat06, 好!!等我打去問定先!!!
thanks for telling me!
ec 診症用唔用心? 初診要幾耐到?
-->用心不過都好快,5mins左右.
我以前睇過的中醫,個個都係咩都唔肯講,收收埋埋.相對來講,佢算講得多同埋詳細,你主動問,佢肯講多d的.

佢只開兩日藥, 如果我想多拿幾日,可以嗎? 因為我唔近
kowloon bay 呀.
--> 一般來講可以,你同佢講你住得遠就OK,我見都過人攞一星期藥
...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 FullOfBlessing 於 10-11-2 03:26 發表

winwinchu, 可以將醫生師資料pm給我嗎

珍珠宮

大廚勳章

sent, check PM

子爵府

好喎!!! 我都真係住得唔近嗰邊.
等我又試吓同佢講先!

5mins???? 咁快睇完一個? 唔怪得佢唔駛點等啦!
我睇過d中e, almost 1/2 hours, ....但又唔到POINT.
睇咗佢成年. waste my time!

一般來講可以,你同佢講你住得遠就OK,我見都過人攞一星期藥
...

原帖由 FullOfBlessing 於 10-11-2 03:26 發表

別墅

九龍灣張ec

請問可不可以sent那位張ec資料給我,
因我看了幾位中醫, 未有起色,
已差不多一年未有懷孕.

複式洋房

Please PM the address to me..thanks.

首頁
34567...9

尾頁

跳至